Τι νόστιμο θα φάτε σήμερα;

Reaction score
31.919
Χρονια πολλα Τεο !
( ρε γενεθλια που του τυχαν... με μπαμιες ρε φιλε??? )
όταν ακούς 'έκπληξη'.......και μετά την τούρτα σου πασάρουν μπάμιες άστα να πάνε ....ο γιός και η γυναίκα μου ξεσκίστηκαν στα γέλια.

D

Deleted member 23222

Guest
Τα Πι Ντι Εφ λένε ότι δεν ταιριάζει...... Χαζομάρες..... Θέμα γούστου είναι..... Ωραίο στις "θαλασσινές" μακαρονάδες είναι το φρεσκοτριμενο πιπερακι.....
Όταν τον τόνο τον μαγειρέψεις σαν τον κιμά, ταιριάζει.
Αν βάλεις σε αστακομακαρονάδα τυρί, είσαι πανίβλαχος. :p

D

Deleted member 23222

Guest
Αν παραγγηλω αστακόμακαρονάδα θα είμαι "γκέυ φιλελές"......... :tongue: :roflmao:
Όσο πληρώνεις αστακούς και αφήνεις tips, κούνα τον όσο θέλεις. :tongue:
Αν παραγγηλω αστακόμακαρονάδα θα είμαι "γκέυ φιλελές"......... :tongue: :roflmao:
Κακολογίες της εργατικής τάξης.
Πες αυτούνης, να μη σου βάζει λόγια... >:(

Last edited by a moderator:

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
44.256
Η μαϊμού...;
... κατσε να δω τι ειναι ο σωγαμπρος... χαχαχα... μπα ουτε καν, κυριολεκτικα ειμαι σχεδων κοσμοκαλογερος εκ πεποιθησεως.
φαι εγω ? ναι πραγματι εχω καιρο να γραψω.
... νορμαλ-κανονικοτητα, καθε μερα μακαρονια το μεσημερι και το βραδυ κατι ελαφρυ (ενα γιαουρτακι ή 2 αυγα ή κανα ετοιμο γευμα απο βασιλοπουλο με τον χιψτερα τον μαγειρα)στο 95% των περιπτωσεων, καμμια παραγγελια κανα σουβλακι ή καμμια πιτσα απ εξω.

D

Deleted member 23222

Guest
... κατσε να δω τι ειναι ο σωγαμπρος... χαχαχα... μπα ουτε καν, κυριολεκτικα ειμαι σχεδων κοσμοκαλογερος εκ πεποιθησεως.
φαι εγω ? ναι πραγματι εχω καιρο να γραψω.
... νορμαλ-κανονικοτητα, καθε μερα μακαρονια το μεσημερι και το βραδυ κατι ελαφρυ (ενα γιαουρτακι ή 2 αυγα ή κανα ετοιμο γευμα απο βασιλοπουλο με τον χιψτερα τον μαγειρα)στο 95% των περιπτωσεων, καμμια παραγγελια κανα σουβλακι ή καμμια πιτσα απ εξω.
Δεν εννοούσα εσένα...
Τον άλλον...με το καρότο....κρίμα κι άδικο δηλαδή. :(
:p

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
44.256
Δεν εννοούσα εσένα...
Τον άλλον...με το καρότο....κρίμα κι άδικο δηλαδή. :(
:p
χαχα, μια χαρα.. ναι το φανταστηκα οτι δεν εννοει καποιος εμενα... αλλα ειχα καιρο να αναρτησω το φαγητο μου ..κατι που εκανα σχεδων καθε μερα για καποιο διαστημα.. για την ωρα μια χαρα..

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
53.733
- τυρί στον τόνο ; . . . :thumbsdown:
Τυρί και μάλιστα πεκορίνο, αν σου αρέσουν αυτού του είδους οι μακαρονάδες δοκίμασε το συνδυασμό και άμα δεν καταπιεις και το πιάτο εμένα να μη με λένε Κίτσο!
Μπορείς να μαγειρεψεις το τόνο μέσα στη σάλτσα άμα επιθυμείς, εμένα δεν μου αρέσει γιατί σκορπάει.

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.866
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef