- Reaction score
- 107.417
Αν δεν έχεις λεφτά να σου στείλω! 

Το χαρτί το απαγορεύει η θρησκεία, νεράκι του Θεούτσάμπα το χαρτί που σκουπίζεσαι..![]()
Σου κάνω το τραπέζι, να βοηθήσω και εγώ όσο μπορώ.αυριο πρωι εχω σταθερο/ιντερνέτ-κινητο-ανασφαλεια αυτοκινητου-βενζινη, το βραδυ συναυλια, παρασκευη και σαβατο επισης συναυλια ... μου μενουν τοσα οσα να τη βγαλω οριακα....
με σφουγγάρι ή χώνεις δάχτυλα και τρίβεις μεΤο χαρτί το απαγορεύει η θρησκεία, νεράκι του Θεού![]()
.... θενξ αρχηγε...να σαι καλα...δεν μπορω να φαω φαγητο που εχει μαγειρεψει αλλος, και το μενου παραγγελειων περιστρεφεται γυρω απο τις μαγειρικες μου ικανοτητες που δεν εξασκω (δηλαδη τροω μονο φαγητα που θα εφτιαχνα αν μαγειρευα).Σου κάνω το τραπέζι, να βοηθήσω και εγώ όσο μπορώ.
Το μενού το γνωρίζεις πάνω κάτω, μη φέρεις τίποτα... Μόνο χαρτί υγείας...![]()
εσύ τι πετάγεσαι σαν τη ψ.... ρέι ?
Εγώ πάλι τρώω φαγητά που δεν τρώνε άλλοι....... θενξ αρχηγε...να σαι καλα...δεν μπορω να φαω φαγητο που εχει μαγειρεψει αλλος, και το μενου παραγγελειων περιστρεφεται γυρω απο τις μαγειρικες μου ικανοτητες που δεν εξασκω (δηλαδη τροω μονο φαγητα που θα εφτιαχνα αν μαγειρευα).
και κάπως έτσι θα χουμε το πρώτο κρούσμα κοροναιού στην ΕλλάδαΕγώ πάλι τρώω φαγητά που δεν τρώνε άλλοι...![]()
Σου φτιάξω εγώ νυχτερίδες με μπάμιες... να μη μπορείς να αντισταθείς στο ιόκαι κάπως έτσι θα χουμε το πρώτο κρούσμα κοροναιού στην Ελλάδα![]()
άσε.....να μένει....Σου φτιάξω εγώ νυχτερίδες με μπάμιες... να μη μπορείς να αντισταθείς στο ιό![]()
δυο δυο τα κατεβάζεις βλέπω
Από τα καλύτερα μαγαζιά του είδους.περιεχει τοποθετηση προϊόντος..
καλη μας ορεξη..)