Τι νόστιμο θα φάτε σήμερα;







xfader

Segregation supporter
Administrator
Μηνύματα
35.627
Reaction score
83.106
Από την εκδρομή στη Μάνη. Κάποιες είναι κι εκεί:

Μία από τις καλύτερες χωριάτικες που έχω φάει. Λόγω καλών υλικών.

IMG_20200619_145834.jpg


Χταπόδι που διάλεξα και καθαρίστηκε μπροστά μας:

IMG_20200619_151041.jpg


Μπαρμπούνια της ώρας:

IMG_20200619_151715.jpg
 

xfader

Segregation supporter
Administrator
Μηνύματα
35.627
Reaction score
83.106
Η αποκάλυψη της περιοχής! Εστιατόριο Αννόβερο στο Βαθύ του Γυθείου. Στη μέση του πουθενά, ανάμεσα σε ελιές και θερμοκήπια, ένα διαφορετικό μαγαζί για την περιοχή.

Μπαίνοντας, αντίκρισα ένα Monolith και κατάλαβα ότι το αφεντικό είναι ψαγμένο. Πιάσαμε κουβέντα και μου είπε ότι χρησιμοποιεί ξύλα οξιάς αντί για κάρβουνο.

IMG_20200621_160417.jpg


Ταλαγάνι με μαρμελάδα ντομάτας και χειροποίητες πιτούλες. Εκπληκτικός συνδυασμός.

IMG_20200621_151517.jpg


Πανσέτες και μπριζόλα combo από Ιβηρικό χοιρινό με ψητά λαχανικά. Άπαιχτο!

IMG_20200621_153314.jpg


Μπέργκερ Black Angus με δικό τους ψωμί, καραμελωμένο κρεμμύδι και μπέικον, cheddar, χειροποίητη σάλτσα BBQ και λαχανικά. Σλουρπ!

IMG_20200621_153334.jpg

IMG_20200621_153342.jpg
 

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Administrator
Μηνύματα
46.964
Reaction score
23.739
Η αποκάλυψη της περιοχής! Εστιατόριο Αννόβερο στο Βαθύ του Γυθείου. Στη μέση του πουθενά, ανάμεσα σε ελιές και θερμοκήπια, ένα διαφορετικό μαγαζί για την περιοχή.
Επειδή θα είμαι και φέτος , μετά τις 23/8 στην Καρδαμύλη -Στούπα-Σαΐδόνα, το Αννόβερο , έχει κανα πιάτο vegan έτσι ώστε να ψήσω την σύζυγο να φάμε εκεί?
Είναι 1 ώρα και 20 λεπτά μόνο να πάμε ...
 

xfader

Segregation supporter
Administrator
Μηνύματα
35.627
Reaction score
83.106
Επειδή θα είμαι και φέτος , μετά τις 23/8 στην Καρδαμύλη -Στούπα-Σαΐδόνα, το Αννόβερο , έχει κανα πιάτο vegan έτσι ώστε να ψήσω την σύζυγο να φάμε εκεί?
Είναι 1 ώρα και 20 λεπτά μόνο να πάμε ...
Πάρε τους ένα τηλέφωνο πριν πας και ρώτα τι μπορούν να σου φτιάξουν.
Όταν διαβάζω το μενού, προσπερνάω τα βαρετά πιάτα χωρίς να προσέξω τι γράφουν. :biggrin:
 

Mr Spock

demokratischer - sektor
Μηνύματα
18.410
Reaction score
50.370
Η αποκάλυψη της περιοχής! Εστιατόριο Αννόβερο στο Βαθύ του Γυθείου. Στη μέση του πουθενά, ανάμεσα σε ελιές και θερμοκήπια, ένα διαφορετικό μαγαζί για την περιοχή.

Μπαίνοντας, αντίκρισα ένα Monolith και κατάλαβα ότι το αφεντικό είναι ψαγμένο. Πιάσαμε κουβέντα και μου είπε ότι χρησιμοποιεί ξύλα οξιάς αντί για κάρβουνο.

View attachment 170900

Ταλαγάνι με μαρμελάδα ντομάτας και χειροποίητες πιτούλες. Εκπληκτικός συνδυασμός.

View attachment 170901

Πανσέτες και μπριζόλα combo από Ιβηρικό χοιρινό με ψητά λαχανικά. Άπαιχτο!

View attachment 170902

Μπέργκερ Black Angus με δικό τους ψωμί, καραμελωμένο κρεμμύδι και μπέικον, cheddar, χειροποίητη σάλτσα BBQ και λαχανικά. Σλουρπ!

View attachment 170903
View attachment 170904
- μην στρίβεις άλλο τό μαχαίρι please
 


xfader

Segregation supporter
Administrator
Μηνύματα
35.627
Reaction score
83.106

Μηνύματα
2.283
Reaction score
5.173
Απίθανο μαγαζί το αννοβερο. Πρόπερσι έκανα camping με τη φαμίλια στο Μαυροβούνι και τρώγαμε εκεί σχεδόν κάθε μέρα.
Κότσι με φυστίκι αιγινης δεν εφαγες. Την επόμενη φορά....
 



Zizik

Chauncey Gardiner * tl;dr *
Super Moderator
Μηνύματα
42.346
Reaction score
74.446
Στο site έχει τα πιάτα του μενού αλλά δεν υπάρχουν πάντα όλα.

Έχω πάει 5-6 φορές στο επόμενο που έχει άριστο φαγητό, ποτέ σ' αυτό. :rolleyes: Next time.
 


xfader

Segregation supporter
Administrator
Μηνύματα
35.627
Reaction score
83.106
πες 5 λογια για την όλη διαδικασία...(παρασκευής όχι κατανάλωσης :p)
Πολύ εύκολο φαγητό. Αγοράζουμε το χοιρινό κομμάτι της αρεσκείας μας. Συνήθως βάζουν λαιμό αλλά εγώ προτιμώ μπούτι με πανσέτα σε αναλογία που εξαρτάται από το πόσο λιπαρό το θέλουμε. Το κόβουμε σε μεγάλα πλατιά κομμάτια και το μαρινάρουμε με υγρά και βότανα του γούστου μας. Εγώ βάζω σάλτσα σόγιας με πάπρικα, σκόρδο και μαύρο πιπέρι. Γραβιέρα σε στικς ~150 γραμμάρια ανά κιλό κρέατος. Και πιπεριά ή μανιτάρια.

Τυλίγουμε όλα τα υλικά σφιχτά σε λαδόκολλα, προσπαθώντας να έχουμε τη "γέμιση" στο κέντρο. Δένουμε με σπάγκο.

Ψήσιμο 2 ώρες και κάτι στους 200 βαθμούς για περίπου 2 κιλά πακέτου.
 



Τελευταια Μηνυματα

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.311
Μηνύματα
2.858.157
Members
37.893
Νεότερο μέλος
k.dimitriadis
Top