- Reaction score
- 31.910
Ρεβίθια ....
και για να το ξεπεράσουμε γλυκά ,κρέμα καραμελέ ταψιού!

... εγω μονο λιγο πριν, και μετα το γευμα σε εστιατορια (κατι που εκανα παρα πολυ σπανια- και τωρα λογω κοροναιου δε βγαινω παρα μονο για μπυρα στο στεκι μου - 10 λεπτα με τα ποδια απο τον χωρο διαμονης μου 1-2 φορες το μηνα πεμπτη συνηθως ή δευτερα).πριν το κυρίως γεύμα
Άσε, έχουμε καταστραφεί. Και το Κοσμικόν έχει delivery. Δεν θα περνάμε από τις πόρτες....Τα μάθατε; Τα ζαχαροπλαστεία Κωνσταντινίδης τώρα και delivery. Βοήθειa μας.
View attachment 186282
ΥΓ και Ρεθεμνος delivery! γινόμαστε και σταθμός μεταφόρτωσης takeaway για τους μακριά διαμένοντες. Αν υπάρξει ζήτηση θα υλοποιήσουμε και υπηρεσία forward delivery.
Και το Κοσμικόν έχει delivery
Υπαρχει!υπάρχει ακόμα;
Εγώ χτυπάω κρασί , ή ότι έχω.Δεν ξέρω πως το έχετε εσείς εδώ στη Αθήνα, εμείς πάντως οι βλάχοι χτυπάμε ένα τσίπρο (ρακί στη θκιάμ περίπτωση) πριν το κυρίως γεύμα... Έτσι για να ανοίγει η όρεξη!!
View attachment 186258
Η ντομάτα είναι από τις τελευταίες του μπαξέ... Του χρόνου πάλι!!
Σκεπαστη είναι, πίτες καλαμποκιού πάν κάτ, μέσα βάζω διάφορα, σήμερα είχε λεπτές φέτες νουά, τυρί γκούντα, αυγό, και γραβιέρα με βότανα.Το κλαμπ σαντουίτς φαίνεται καλό . Μπέικον έχει μέσα? α ξέχασα δεν τρώς γουρούνι εσύ.
Εγώ χτυπάω κρασί , ή ότι έχω.
Πολύ μου αρέ η ντομάτα με το σκόρδο επάνω , ωραία ιδέα.
Το κλαμπ σαντουίτς φαίνεται καλό . Μπέικον έχει μέσα? α ξέχασα δεν τρώς γουρούνι εσύ.
Βρε;;; Δε τρώτε λουκάνικα;Μιας και το εχω καθιερώσει και κάθε σάββατο παίζει ψήσιμο για πείτε από που να αγοράσω κανένα σουπερ ντουπερ νοστιμο λουκάνικο. Γιατι μέχρι στιγμής δεν εχω τρελαθεί με όσα εχω δοκιμάσει.Περιοχή Αθήνα φυσικα ειδικά τώρα λογο καραντινας