Τι νόστιμο θα φάτε σήμερα;

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
53.727
Δεν ξέρω πως το έχετε εσείς εδώ στη Αθήνα, εμείς πάντως οι βλάχοι χτυπάμε ένα τσίπρο (ρακί στη θκιάμ περίπτωση) πριν το κυρίως γεύμα... Έτσι για να ανοίγει η όρεξη!!

MVIMG_20201111_170735.jpg

Η ντομάτα είναι από τις τελευταίες του μπαξέ... Του χρόνου πάλι!!

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
44.251
πριν το κυρίως γεύμα
... εγω μονο λιγο πριν, και μετα το γευμα σε εστιατορια (κατι που εκανα παρα πολυ σπανια- και τωρα λογω κοροναιου δε βγαινω παρα μονο για μπυρα στο στεκι μου - 10 λεπτα με τα ποδια απο τον χωρο διαμονης μου 1-2 φορες το μηνα πεμπτη συνηθως ή δευτερα).
20201111_150726.jpg

σοβαρα ... οσο πρεπει να πιναω για να καταδεκτω νς φαω κατι που γραφει πατσιον και γκουντνες (in passion -goodness in life)

Last edited:

melina

Cargo 200
Reaction score
45.238
Τα μάθατε; Τα ζαχαροπλαστεία Κωνσταντινίδης τώρα και delivery. Βοήθειa μας.

74E1E5DD-DA2C-44F7-A555-D519B8BA641E_1_201_a.jpeg

ΥΓ και Ρεθεμνος delivery! γινόμαστε και σταθμός μεταφόρτωσης takeaway για τους μακριά διαμένοντες. Αν υπάρξει ζήτηση θα υλοποιήσουμε και υπηρεσία forward delivery.

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.534
Τα μάθατε; Τα ζαχαροπλαστεία Κωνσταντινίδης τώρα και delivery. Βοήθειa μας.

View attachment 186282

ΥΓ και Ρεθεμνος delivery! γινόμαστε και σταθμός μεταφόρτωσης takeaway για τους μακριά διαμένοντες. Αν υπάρξει ζήτηση θα υλοποιήσουμε και υπηρεσία forward delivery.
Άσε, έχουμε καταστραφεί. Και το Κοσμικόν έχει delivery. Δεν θα περνάμε από τις πόρτες....:roflmao:

Mr Spock

demokratischer - sektor
Reaction score
53.493
- η χαρά στα τέρμα Πατήσια , νά έχει ; ...

... Εκμέκ σικαγκο νά έχει ; ... :rolleyes:

Reaction score
29.535
Δεν ξέρω πως το έχετε εσείς εδώ στη Αθήνα, εμείς πάντως οι βλάχοι χτυπάμε ένα τσίπρο (ρακί στη θκιάμ περίπτωση) πριν το κυρίως γεύμα... Έτσι για να ανοίγει η όρεξη!!

View attachment 186258

Η ντομάτα είναι από τις τελευταίες του μπαξέ... Του χρόνου πάλι!!
Εγώ χτυπάω κρασί , ή ότι έχω.
Πολύ μου αρέ η ντομάτα με το σκόρδο επάνω , ωραία ιδέα.
Το κλαμπ σαντουίτς φαίνεται καλό . Μπέικον έχει μέσα? α ξέχασα δεν τρώς γουρούνι εσύ.

Reaction score
1.279
Μιας και το εχω καθιερώσει και κάθε σάββατο παίζει ψήσιμο για πείτε από που να αγοράσω κανένα σουπερ ντουπερ νοστιμο λουκάνικο. Γιατι μέχρι στιγμής δεν εχω τρελαθεί με όσα εχω δοκιμάσει.Περιοχή Αθήνα φυσικα ειδικά τώρα λογο καραντινας

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
53.727
Το κλαμπ σαντουίτς φαίνεται καλό . Μπέικον έχει μέσα? α ξέχασα δεν τρώς γουρούνι εσύ.
Σκεπαστη είναι, πίτες καλαμποκιού πάν κάτ, μέσα βάζω διάφορα, σήμερα είχε λεπτές φέτες νουά, τυρί γκούντα, αυγό, και γραβιέρα με βότανα.

Reaction score
1.238
Εγώ χτυπάω κρασί , ή ότι έχω.
Πολύ μου αρέ η ντομάτα με το σκόρδο επάνω , ωραία ιδέα.

Αμα θες να ελαφρυνεις το σκορδο, σπασε σκελιδες μπολικες, κανα δυο κεφαλια δλδ, βραστες να μαλακωσουν και μετα στο μουλτι με λαδι, αλατι, πιπερι, ριγανη, δενδρολιβανο. Το μειγμα το βαζεις σε βαζακι στο ψυγειο και το καλυπτεις με ελαιολαδο απο πανω να μην οξειδωθεί. Πουρες σκορδου εν ολίγοις.

Reaction score
1.279
Μιας και το εχω καθιερώσει και κάθε σάββατο παίζει ψήσιμο για πείτε από που να αγοράσω κανένα σουπερ ντουπερ νοστιμο λουκάνικο. Γιατι μέχρι στιγμής δεν εχω τρελαθεί με όσα εχω δοκιμάσει.Περιοχή Αθήνα φυσικα ειδικά τώρα λογο καραντινας
Βρε;;; Δε τρώτε λουκάνικα; :p

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.863
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef