Τι νόστιμο θα φάτε σήμερα;

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
53.735
Μια χαρά φαγητό είναι, τίποτα δεν σας αρέσει πχιά, αν και δυσκολεύτηκα να το καταλάβω κάπως με τις μπάμιες στο τέλος το αποδέχτηκα.
Το Σπακανόρυζο τι έχει δλδ? :idk:

Reaction score
29.538
Μια χαρά φαγητό είναι, τίποτα δεν σας αρέσει πχιά, αν και δυσκολεύτηκα να το καταλάβω κάπως με τις μπάμιες στο τέλος το αποδέχτηκα.
Το Σπακανόρυζο τι έχει δλδ? :idk:
Τίποτα !
Αυτό λέμε .! Οτι δεν έχει τίποτα , από γεύση ειδικά.
Δεν κάνει ούτε για άρρωστους.
Η τρελλή η μάναμου το έτρωγε με γιαούρτι. Καλά αυτοί εκεί πάνω (ΤΡΙΚΑΛΑ) βάζουν γιαούρτι παντού.
Δεν είναι καλά οι άνθρωποι εκεί.
Τόσα και τόσα γαμάτα , κεμπάπια , κοντοσούβλια λουκάνικα , κλπ και τρώνε , αυτές τις αηδίες.
Τι να πω? Αβυσσος.
Εγω όποτε πάω όσο και να κάτσω , παίρνω μια μικρή σουβλά κοντοσούβλι , περίπου τρείς μερίδες και την βγάζω όλη μέρα , μαζί και με λίγες πατάτες τηγανητές. Ε! κανά κοκορετσάκι , κανά λουκανικάκι , σπανακοτυρόπιτα , ε! τέτοια πράγματα.

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
53.735
Μαϊμού πάρε μια κοντοσουβλι που λέει και ο φίλος ο Μάρκου και μια εξωχικο για πρωινό.
Άμα τον ρωτήσεις αυτό θα σου προτείνει... 🤣

Reaction score
29.538
Εχει παίδες ενα ψητοπωλείο , στα πίσω απο την πλατεία στενά , που κάνει κοντοσούβλι κυριολεκτικά .
Μήκος σούβλας 30 πόντοι.
Χοιρινό η και πρόβατο. Μικρό και σε διάμετρο. Οσο το συνολικό πλάτος αντιχειρα ενωμένου με τον δείκτη.
Μαριναρισμένο . Στο βγάζει όπως το θέλεις , ζουμερό, μισό ζουμερό , στεγνό , μακριά απο μένα, κλπ
Το ίδιο και με το κοκορέτσι. Μόνο πλεμόνια και άντερο. ΟΧΙ ΣΥΚΩΤΙ. θΕΪΚΟ μιλάμε.
Εχει και γαρδουμπάκια, μμμμ, καιρό έχω να πάω. Πρέπει να παω οποσδήποτε.
Πατάτες κομμένες και τηγανισμένες στο χέρι άψογες.
Δεν είναι για πολλά . Ξεκινάει το ψήσιμο κατά τις 13"00 και το βράδυ στις 22"00 δεν έχει τίποτα.
Πρέπει να παω. Εχω να πάω κάτι χρόνια και έχω πάθει στερητικό. :rolleyes::roflmao:

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
44.261
οκαυ.. ελπιζω να το θυμηθώ το βραδακι. .. ευχαριστω παιδες!!
παντως,
οταν τελειωσει αυτο... θα κανω μια βδομαδα να γυρισω σπιτι.... σε ταβερνα απο το πρωι θα ειμαι....μεχρι το αλλο πρωι...
θα παρω και ενα παντελονι 2 νουμερα μεγαλητερο για σιγουρια μαζι.. :))

Reaction score
29.538
Μα! σε λίγο θα σκοτεινιάσει . Τι κάνεις παιδάκι μου?
Μαϊμού πάρε μια κοντοσουβλι που λέει και ο φίλος ο Μάρκου και μια εξωχικο για πρωινό.
Άμα τον ρωτήσεις αυτό θα σου προτείνει... 🤣
Ελα ρε Χρήστο , μέχρι το πρωί θα γίνει σόλα το εξοχικό.
Εκτός και το βάλει ψυγείο σκεπασμένο καλά με μεμβράνη και το ζεστάνει αλλά και πάλι σόλα θα είναι.
Οποιος θέλει λέω να οργανώσω εκδρομούλα Λειβαδιά για κοψίδια, η και παραέξω προς Αράχωβα .
Θα έλεγα για Καστράκι αλλά είναι μακριά και θα μπλέξουμε με διανυκτέρευση και τέτοια και δε λέει με τον κορωνομαλάκα.

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
44.261
ειχα μπλεξει λιγο με δουλίτσα.. εχω φαει scrambled eggs...πορτοκαλάδα... 3 καφεδες.. τωρα τροω ενα burger πατατες απο χτες βραδυ.. θα τελειωσω δουλίτσα να κοιμηθω και να ξυπνήσωνα αραξω λιγο και να φαω κοντοσουβλι..
3 γευματα τη μερα.. οχι πολυ μεγαλα... εχω καταληξει... :)
σταθερά 75 κιλα απο το καλοκαιρι .. δε παιρνω δραμι...

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
53.735
Οποιος θέλει λέω να οργανώσω εκδρομούλα Λειβαδιά για κοψίδια, η και παραέξω προς Αράχωβα .
Θα έλεγα για Καστράκι αλλά είναι μακριά και θα μπλέξουμε με διανυκτέρευση και τέτοια και δε λέει με τον κορωνομαλάκα.
Μήπως, μήπως τα μαγαζά που θα μας πας έχουν και τίποτα σε μαγειρευτά?
Αν ναι, να πάρω μια μπάμιες να γουστάρω λιγάκι και εγώ. :)
Δεν θα σας ενοχλήσω, θα κάτσω ήσυχα ήσυχα σε μια γωνίτσα να τις απολαύσω.
Ήρεμα ρωτάω :biggrin:

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.871
Members