Τι νόστιμο θα φάτε σήμερα;

VLASSIS-S

Sιγμοειδής Νέμεσις
Reaction score
14.057
Μελάνι από σουπιά σε ψωμί για μπέργκερ.
Μάλλιστα το ακούσαμε κι αυτό. :laugh:
Ρε Γιαννη ο αλλος βαζει πατατες μεσα στο τυλιχτο. Η σουπια σε χαλασε ? :roflmao:
Να μην πω για τον ακατονομαστο που μας εχει ζαλισει με τις τρισκαταρατες ...:tongue:

Reaction score
30.455
Μελάνι από σουπιά σε ψωμί για μπέργκερ.
Μάλλιστα το ακούσαμε κι αυτό. :laugh:
Τι να κσερεις εσύ από αφτα ρε μπαστουνοβλαχε Πυργιωτη ;
Αφτουνα τα σερβίρουν σε κάτι τρεντυ εστιατόρια που τα γκαρσόνια σου εύχονται "καλή απόλαυση".
Επειδή υπάρχει και κακή απόλαυση κατά πως φαίνεται... :tongue:

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
97.602
Παναγια μου !!
ηντανε κιονε το μαβρο πραμα απανωκατω 'πτο μπιφτεκι ???
ηφαες το μαθες ???

Ψωμί με ενεργό άνθρακα για το χρώμα. Ήταν της μόδας πριν λίγα χρόνια.
Ήταν επιλογή της συζύγου που θέλει το "διαφορετικό". Εμένα δεν μου αρέσει γιατί αλλάζει η υφή του.

Reaction score
30.455
Ψωμί με ενεργό άνθρακα για το χρώμα. Ήταν της μόδας πριν λίγα χρόνια.
Ήταν επιλογή της συζύγου που θέλει το "διαφορετικό". Εμένα δεν μου αρέσει γιατί αλλάζει η υφή του.
Εγώ ξέρω κάτι φίλτρα για απορροφητηρα χωρίς εξαγωγή αέρα που έχουν ενεργό άνθρακα! :tongue:
Ό,τι περισσέψει κρατήστε το, να το βάλω σαν φίλτρο στο κλιματιστικό.
Με πρόλαβες πανάθεμα σε!

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
97.602
Εγώ ξέρω κάτι φίλτρα για απορροφητηρα χωρίς εξαγωγή αέρα που έχουν ενεργό άνθρακα! :tongue:

Και τα φίλτρα νερού έχουν ενεργό άνθρακα.

Δεν είναι βλαβερός απλά δεν κάνει για καθημερινή χρήση επειδή ό ενεργός άνθρακας έχει την ιδιότητα να συγκρατεί πολλά συστατικά του φαγητού, θρεπτικά και μη, οπότε δεν χωνεύονται. Γι' αυτό στην Ιατρική είναι η πρώτη αγωγή σε περιπτώσεις δηλητηριάσεων από φάρμακα, βαρέα μέταλλα, ναρκωτικά κτλ.

Reaction score
30.455
Και τα φίλτρα νερού έχουν ενεργό άνθρακα.

Δεν είναι βλαβερός απλά δεν κάνει για καθημερινή χρήση επειδή ό ενεργός άνθρακας έχει την ιδιότητα να συγκρατεί πολλά συστατικά του φαγητού, θρεπτικά και μη, οπότε δεν χωνεύονται. Γι' αυτό στην Ιατρική είναι η πρώτη αγωγή σε περιπτώσεις δηλητηριάσεων από φάρμακα, βαρέα μέταλλα, ναρκωτικά κτλ.
Τεσπα..
Δεν ξέρω πώς θα είναι από γεύση το ψωμί, αλλά οπτικά τουλάχιστον, όσο λαχταριστό φαίνεται το μέσα του μπέργκερ, τόσο απωθητικό φαίνεται το έξω...

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
97.602
Τεσπα..
Δεν ξέρω πώς θα είναι από γεύση το ψωμί, αλλά οπτικά τουλάχιστον, όσο λαχταριστό φαίνεται το μέσα του μπέργκερ, τόσο απωθητικό φαίνεται το έξω...
Και για μένα το ίδιο ισχύει.

Reaction score
30.455
Και διαγώνιο ψήσιμο... έλεος! :help: :biggrin:
Νομίζω πως υπάρχουν κάποιες τοστιερες με διαγώνιες γραμμές στις πλάκες τους.
Δεν ξέρω βέβαια αν αυτό ισχύει εδώ, ή αν έγινε επί τούτου η τοποθέτηση των τοστ πάνω στις πλάκες για να έχουμε διαγώνιο ψήσιμο.

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.879
Members
38.514
Νεότερο μέλος
bmavroeidis