Τι νόστιμο θα φάτε σήμερα;

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
30.658
Μου έστειλαν φαγητά, μεζέδες και γλυκά, η αδερφή μου, η πεθερά της, μια φίλη μου, η γυναίκα ενός φίλου και γείτονα.
Έχω φαγητά και γλυκά για έναν μήνα.
Μου έφεραν κεφτεδάκια, λαχανοντολμάδες, ρολό γαλοπούλας (δεν μ' άρεσε), χοιρινή σπάλα γάστρας, σπανακοτυρόπιτα, σνίτσελ χοιρινά πανέ, περίεργες σαλάτες με διάφορα μασκαραλίκια μέσα, κουραμπιέδες, μελομακάρονα σκέτα, με ποτό, με σοκολάτα, τσουρεκάκια, κέϊκ σοκολάτας και μερικούς ξηρούς καρπούς.
Τι τραβάω ο δόλιος.

Reaction score
11.652
Μου έστειλαν φαγητά, μεζέδες και γλυκά, η αδερφή μου, η πεθερά της, μια φίλη μου, η γυναίκα ενός φίλου και γείτονα.
Μου έφεραν κεφτεδάκια, λαχανοντολμάδες, ρολό γαλοπούλας (δεν μ' άρεσε), χοιρινή σπάλα γάστρας, σπανακοτυρόπιτα, σνίτσελ χοιρινά πανέ, περίεργες σαλάτες με διάφορα μασκαραλίκια μέσα, κουραμπιέδες, μελομακάρονα σκέτα, με ποτό, με σοκολάτα, τσουρεκάκια, κέϊκ σοκολάτας και μερικούς ξηρούς καρπούς.
Τι τραβάω ο δόλιος.
Τι ήταν αυτό που έπαθες χριστουγεννιάτικα, περαστικά, άλλο κακό να μη σε βρει :roflmao:

Σταύρος Λαγκαδιανός

Το αγοράκι με τα σπίρτα
Reaction score
33.750
Εμείς λαχανοντολμάδες και ποικιλία τυριών. Φωτογραφίες δεν έχει, είμαι φωτογράφος φωτοχάλια. Γαλοπούλα δεν πρόλαβα τούτη τη βδομάδα, πολλή δουλειά, θα μπει στη μαρινάδα Τετάρτη για την Πρωτοχρονιά.

Reaction score
17.373
Τι τραβάω ο δόλιος.
Ποσο σε αγαπούν!:)

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
30.658
Σήμερα μου έφερε κι ένας φίλος από την Ηράκλεια Σερρών (Τζουμαγιά) 2 κιλά λουκάνικα.
Τα γνήσια λεπτά λουκάνικα Τζουμαγιάς, που τα ψήνεις και η μυρωδιά κάνει τις εγκύους να αποβάλουν κατά το κοινώς λεγόμενο.
Αλλά θα τα βάλω στην κατάψυξη διότι σαν πολλά μαζεύονται.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.847
Members
38.508
Νεότερο μέλος
Ioanniss