Τι νόστιμο θα φάτε σήμερα;


xfader

Segregation supporter
Administrator
Μηνύματα
39.459
Reaction score
96.350
Παράπονο:

Το μεσημέρι είχα κλείσει τραπέζι σε δημοφιλές fancy restaurant της Κηφισιάς μετά από απαίτηση της παρέας. Το έχω επισκεφτεί 5-6 φορές παλιότερα αλλά για snack/ποτό. Δεν θα αναφερθώ στο φαγητό που δεν μου άρεσε αλλά αυτό είναι θέμα γούστου.

Οι 2 γυναίκες της παρέας ήθελαν κρασί ροζέ (άσχετες αυτές, εγώ δεν πίνω) και ο κατάλογος είχε 4 επιλογές με τιμές από 35 έως 47€/μπουκάλι. Ζήτησα το ένα που διαλέξαμε και ο σερβιτόρος μου απάντησε ότι αυτά τα κρασιά δεν τα έχουν πλέον αλλά έχουν φέρει κάποια καινούργια. Μου τα έδειξε μέσω του smartphone παραγγελίας ένα/ένα γιατί δεν ήταν οργανωμένα και έψαχνε ανάμεσα σε όλα τα ποτά. Όλα όσα μου έδειξε είχαν από 90-170€/μπουκάλι... Στράβωσα και του την είπα ευγενικά και ξάφνου "εμφανίστηκαν" και κρασιά κάτω των 50€.

Με χαλάει αφάνταστα η προσπάθεια αύξησης του λογαριασμού με κάθε τρόπο. Θέλουν τα 50€/άτομο να τα κάνουν 70-80+ σπρώχνοντας δήθεν δικές τους προτάσεις. Κι επειδή όλα αυτά τα fancy εστιατόρια έχουν κατά μέσο όρο μικρή διάρκεια ζωής κυνηγούν τη γρήγορη απόσβεση και το μεγάλο κέρδος. Δεν σκέφτονται ότι η συμπεριφορά τους μπορεί να τα κάνει πιο διαχρονικά στέκια.
 






Μηνύματα
17.446
Reaction score
24.998
Τι μάτι είναι αυτό παναθεμασε...
Από πέρσι το έχω, άμα είναι να αμαρτησεις κάντο με στυλ ναουμ
 

Μηνύματα
2.472
Reaction score
5.498
Τι μάτι είναι αυτό παναθεμασε...
Από πέρσι το έχω, άμα είναι να αμαρτησεις κάντο με στυλ ναουμ
Από πέρυσι ανοιχτό? Κρίμα... Κανονικά ηθελε μετάγγιση σε μικρότερο μπουκάλι έτσι ώστε να ελαχιστοποιήσεις την επαφή με τον αέρα εσωτερικά... Αλλοιώνει τη γεύση ναουμ
 


Μηνύματα
1.770
Reaction score
2.593
@Dimifoot , @kosmous

δεχόμαστε και Παραγγελλιες :thumbsup:
Τι να κάνω την άλλη φορά ;
Στέλνουμε κ ντιλιβερι :roflmao:
Βρε παραπονιάρη, εκεί που το μυαλό μου σκέφθηκε ένα καρβέλι ζεστό ψωμί για βούτα......τσουπ ο πουρές !
Λουτράκι πόζαρ τσουμπλέκι και χοιρινό με κυδώνια και δαμάσκηνα.
View attachment 274941 View attachment 274942 View attachment 274943 View attachment 274944
Ποιο μαγαζί ;
 







Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Μηνύματα
30.497
Reaction score
89.139
Λείπει το γλυκάδι από το κόκαλο .
Αυτή δεν ειναι συνήθως η μορφή της αμερικάνικης tomahawk?

 

Μηνύματα
1.770
Reaction score
2.593
Αυτή δεν ειναι συνήθως η μορφή της αμερικάνικης tomahawk?

Έχουν βγάλει το γλυκάδι από το κόκαλο και αυτοί , άτιμοι σεφ :punish:
Ποιος ξέρει τι τηγανιές κάνουν με αυτό !
 



Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.494
Μηνύματα
3.013.238
Members
38.456
Νεότερο μέλος
citizen$
Top