Τι νόστιμο θα φάτε σήμερα;

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
54.151
Ρίξε άμα σε κουτάει, θα ανοίξω καινούριο λογαριασμό με nick name pasokos. :roflmao:
Σε παρακαλώ να ανακαλέσεις , τα πρωτεία στα τηγανητά αυγά τα έχω εγώ :

View attachment 299813

αυτό μετά από πολλή προσοχή γιατί ήθελα να τα σερβίρω πάνω από σπανακόρυζο και να τρέξει ο υγρός κρόκος (τρομάρα μου) επάνω στο φαγητό .
Εντάξει συμβαίνουν αυτά, αλλά αυγό πάνω από σπανακόρυζο? Αυτά δεν τα κάνω ούτε εγώ :lolsign:

Σταύρος Λαγκαδιανός

Το αγοράκι με τα σπίρτα
Reaction score
33.968
Σε παρακαλώ να ανακαλέσεις , τα πρωτεία στα τηγανητά αυγά τα έχω εγώ :

View attachment 299813

αυτό μετά από πολλή προσοχή γιατί ήθελα να τα σερβίρω πάνω από σπανακόρυζο και να τρέξει ο υγρός κρόκος (τρομάρα μου) επάνω στο φαγητό .
Δεν φταις εσύ. Φταίνε αυτοί που αντιπαθούν τις πρασινάδες και τις γρουσουζεύουν. ;):laugh:

Εντάξει συμβαίνουν αυτά, αλλά αυγό πάνω από σπανακόρυζο? Αυτά δεν τα κάνω ούτε εγώ :lolsign:
Το σπανάκι με τα αυγά είναι ζευγάρι κατ' εξοχήν ταιριαστό. Απορώ που δεν το ξέρεις.

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
54.151
Εκτός ότι δεν το γνώριζα, με ανατριχιαζει και μόνο στη ιδέα. Για βραστό το συζητάμε αλλά να τρέχει ο κρόκος πάνω στο σπανάκι... με τίποτα 🤮

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
54.151
Σε συνέχεια, έσιαξα ένα πραγματικά εκπληκτικό Μπουρανί, έπεσα πάνω σε πικάντικη ποικιλία και το τελικό γευστικό αποτέλεσμα ήταν πάρα πολύ καλό!
IMG_20230723_130146.jpg

Last edited by a moderator:

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
97.929
Σε συνέχεια, έσιαξα ένα πραγματικά εκπληκτικό Μπουρανί, έπεσα πάνω σε πικάντικη ποικιλία και το τελικό γευστικό αποτέλεσμα ήταν πάρα πολύ καλό! View attachment 299886
Από εκλεκτό σε εκλεκτό το πας! :p:biggrin:

Για να γελοιοποιηθώ κι εγώ με τη σειρά μου, σήμερα δεν έχει έξοδο λόγω κόσμου και ζέστης. Φτιάχνω αρακά (μπλιαχ) για λόγους εγκράτειας. :biggrin:

Έλα όμως που βγήκα για καφέ και το τοπικό ψαράδικο είχε φρέσκο τηγανητό καλαμάρι. Πήρα δύο μερίδες για συνοδευτικό.

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
97.929
Τον αρακά θα τον φας ή τον μαγειρεύεις και το παίζεις εγκρατής? :rolleyes:
Πάντα τρώω τα πράσινα που φτιάχνω. Κι αναλόγως της εγκράτειας ρυθμίζω τα τριγύρω.

Το βλέπω σαν να έχω νούμερο σκοπιά. Θα περάσει κάποτε...

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.669
Σε συνέχεια, έσιαξα ένα πραγματικά εκπληκτικό Μπουρανί, έπεσα πάνω σε πικάντικη ποικιλία και το τελικό γευστικό αποτέλεσμα ήταν πάρα πολύ καλό!
Λόγω σκληρού περιεχομένου μπήκε σε spoiler. :biggrin:

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
30.705
Σήμερα έφτιαξα άλλο ένα κιλό χταπόδι με ρύζι μπασμάτι.
Ταίριαξε μια χαρά.
Το ρύζι το τσιγάρισα πρώτα με ελαιόλαδο και έριξα και λίγο καυτερό.

Δυστυχώς φωτο δεν έβγαλα.
Όταν το σκέφτηκα τα πιάτα ήταν στο τέλος τους και δεν μ' αρέσει να βγάζω πασαλλείματα.

Staff online

• spylab
    TrumpoMusk
  • xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.934
Members
38.520