Τι νόστιμο θα φάτε σήμερα;

n_olympios

Μαντιναδόρος!
Moderator
Reaction score
13.101
Αιτούμαι από @n_olympios να μπαίνει spoiler στις κατακρεουργημένες μπουγάτσες. Κάπου πρέπει να θέσουμε κάποια όρια, είμαι και σε κρίσιμη ηλικία για έμφραγμα
Αγαπητό μέλος, προς απάντησιν του αιτήματός σας παραθέτουμε τα εξής:
  • κάθε μέλος δικαιούται ένα (1) αίτημα για απόκρυψη (στο εξής αναφερόμενη ως spoiler για ευκολία) περιεχομένου
  • το μέλος @Dimifoot έχει ήδη ενεργοποιημένο αίτημα για μπάμιες
  • η Δνσις επεξεργάζεται κάθε αίτημα βάσει συγκεκριμένων κανόνων, μεταξύ των οποίων και η γενική αποδοχή (ή μη) του προς απόκρυψιν περιεχομένου - η δε μπουγάτσα δεν εμπίπτει στην κατηγορία των μη αποδεκτών, ανεξαρτήτως τεμαχισμού
  • εγώ την τρώω τεμαχισμένη ή ολόκληρη (τη μπουγάτσα) άνευ ιδιαιτέρας προτιμήσεως (πλην της μπουγάτσας Ιορδάνη στα Χανιά αχ τι μου θύμισες τώρα μάναμ)
Εξ αυτών τεκμαίρεται πως θα θέλαμε να σας εξυπηρετήσουμε, πλην όμως εφεξής οσονούπω και δια ταύτα φευ.

ΥΓ: ο αρακάς εμπίπτει (κατόπιν ειδικής τροπολογίας εκ της Δνσεως) σε ειδική κατηγορία "κατά περίπτωση διαγραφής περιεχομένου". Οι ενιστάμενοι οφείλουν όπως καταθέσουν ειδικό αίτημα απαλλαγής στο γκισέ 4Β (δέχεται κάθε Παρασκευή μεσημεράκι στου Κίτσουλα, όπως μπαίνεις τέρμα αριστερά).

Reaction score
17.393
Έτσι μου ρχεται να κλάψω …

Ολη τη μέρα εχθές ετοίμαζα ένα ταψί με πιπεριές και ντομάτες γεμιστές ….Όλα φρέσκα : ντομάτες από τον κήπο,φρέσκα μυρωδικά από τον κήπο κτλ ….ασμρ κατάσταση,με αγάπη και αυτοσυγκέντρωση….ευωδίασε το σπίτι….ήρθαν τα αλεπουδάκια και τα έφαγαν όλα!

Νο πικτσιουρ.:(

Reaction score
29.535
Μπρέτσο πρέπει να σε μάθω να φτιάνς ρύζι.
Οχι το νερόβραστο που σιάνς εσύ.
Το μετρητό , με καβούρδισμα και knorr , που φκιάνω εγώ.
Για τα μπιφτέκια , δεν μπορώ να πω για δε φαίνετ τι βαζς μέσα ισύ.
Δυόσμο βανς ;

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.866
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef