- Reaction score
- 37.209

Σαν παιδί και εγώ μια στο τόσο τα γουστάρω, ειδικά από ένα συγκεκριμένο κατάστημα.Δεν θέλω να τα βλέπω άλλο αυτά…
Εμένα με λείπουν χρόνια ύπνου Γιάννη, το έχω συνηθίσει όμως, όλα είναι στο μυαλό, άλλωστε ο ύπνος κάνει πχιο σύντομη τη ζωή!!αγαπη πολυ για τον υπνο, ειδικα τον μεσημεριανο που μου λειπει!!!
Δυστυχώς η παλινδρόμηση μου απαγορεύει αυτή την απόλαυση, μόνο νηστικός μπορώ να ξαπλώσω και φυσικά κοιμάμαι ελαφρά λόγω της πείνας.Τα έφαγα και στο καπάκι έριξα και 3 ώρες ύπνο!
Εγώ το λέω "δεν ξέρει να τρώει!!Αυτό λέγεται κατάχρηση εξουσίας αβγδ.
Αν του έσβηνα τη φωτογραφία, ναι.Αυτό λέγεται κατάχρηση εξουσίας αβγδ.
Σ εκείνη την περίπτωση θα ήσουν τοταλιταριαν.Εχεις «τηνΙσχύ « να μουντζουρώνεις ό,τι δεν σου αρέσει.Κάποιες φορές τα εξαλείφεις κιόλας….Αν του έσβηνα τη φωτογραφία, ναι.![]()
Έβγαλα 2 μπάμιες να φάμε και μεις σήμερα, βίγκαν φορεβε λέμε, προς ώρας τις αλάτισα και τις άφησα έξω να στραγγίξουν οι μύξες:
View attachment 310542
Η μεγάλη μπάμια είναι βαγιου, για μένα, η μικρή μπάμια είναι Μπλάκ Άνγκους, για την σύζυγο, οι διαφορές στην κατανομή λίπους είναι εμφανείς, βέβαια μιλάμε για εξαιρετικό Μπλάκ Άνγκους:
View attachment 310543
Το αλάτι κάπως χονδρό:
View attachment 310541
Το βράδυ θα τις μαγειρέψω, πως τις κάνει ο μπρετσος, καμία σχέση.
Για τις μπάμιες που τις κάνει γενοκτονία ο άλλος δεν λες τίποτα όμωςΟι καημένες οι αγελάδούλες…..
Τις μπάμιες μας τις έδωσε ο θεός για να τις τρώμε.Για τις μπάμιες που τις κάνει γενοκτονία ο άλλος δεν λες τίποτα όμως
Λάθος.
Τις μπάμιες μας τις έδωσε ο θεός για να τις τρώμε.
Γιατί, τους άφησες καμία αφάγωτη;Που είδες μωρέ εσύ αγελάδες να τρώνε μπάμιες?