Τι νόστιμο θα φάτε σήμερα;

Reaction score
1.279
Εγώ θα ρωτήσω πόσες μπύρες ήπιες
Πάνω κάτω ήταν ίδιο πάχος.
Το καπάκι θεωρώ πως πατάει καλά επάνω τους αν κρίνω από το σημάδι που τους άφησε. Δε το πίεσα καθόλου γιατί φοβήθηκα μην έχω ίδιο αποτέλεσμα με τη προηγούμενη φορά
Νομίζω ήταν οκ και δε τις στριμωξα. Αλλιώς να για φτιάξω 7 μπριζόλες θα ήθελα μια μέρα αν τις έβαζα μια μια μιας και οι περισσότερες ήταν μεγάλες.
Αν αλατισω γίνεται λίγα λεπτά πριν μπούμε στη φωτια
Τα κρέατα μένουν πάντα εκτός ψυγείου τουλάχιστον μία ώρα πριν

Τι πάει τόσο λάθος. Και τα μπιφτέκια τη προηγούμενη φορά και οι μπριζόλες τωρα.Από περιέργεια αν δε σου κάνει κόπο ανέβασε μια φωτογραφία από δικό σου ψήσιμο όταν τη χρησιμοποιήσεις
Πάνω κάτω ήταν ίδιο πάχος.
Το καπάκι θεωρώ πως πατάει καλά επάνω τους αν κρίνω από το σημάδι που τους άφησε. Δε το πίεσα καθόλου γιατί φοβήθηκα μην έχω ίδιο αποτέλεσμα με τη προηγούμενη φορά
Νομίζω ήταν οκ και δε τις στριμωξα. Αλλιώς να για φτιάξω 7 μπριζόλες θα ήθελα μια μέρα αν τις έβαζα μια μια μιας και οι περισσότερες ήταν μεγάλες.
Αν αλατισω γίνεται λίγα λεπτά πριν μπούμε στη φωτια
Τα κρέατα μένουν πάντα εκτός ψυγείου τουλάχιστον μία ώρα πριν

Τι πάει τόσο λάθος. Από περιέργεια αν δε σου κάνει κόπο ανέβασε μια φωτογραφία από δικό σου ψήσιμο όταν τη χρησιμοποιήσεις

Last edited:

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
53.953
Νηστεύεις τη μπύρα ; :p
Απέχω από αλκοόλ, πονηρές σκέψεις, σέχ ή παλινδρομική κίνησης της χειρός επί καθέτου ή οριζοντίου αξόνος, με σκοπόν την εκτόξευσιν υγρού πυρός κατά φανταστικού στόχου :biggrin:

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
22.487
Ευτυχώς βρήκα καλή θέση (μακριά από τον όχλο) στου Μουρούζη.
Wow! Την Πέμπτη ήμουν για μεσημεριανό στου Χριστόφορου - ακριβώς απέναντι από τον Μουρούζη! Φωτογραφίες δεν έβγαλα, το κοκορέτσι που έφαγα ήταν πάρα πολύ ωραίο!

melina

Cargo 200
Reaction score
45.346
Red meat μιας και ήταν μοσχαρίσια
Εσύ χρησιμοποιείς άλλο πρόγραμμα;
red meat για μοσχάρι... στις φωτο φαίνονται σαν χοιρινές οι δικές σου για αυτό ρώτησα, πολύ άσπρο κρέας

Reaction score
1.279
Βγαίνουν έτσι γιατί στην ουσία βράζουν. Δε δημιουργείται νόστιμη κρουστα εξωτερικά όπως στα κάρβουνα
Για αυτό φαίνονται έτσι.
Έφαγα μόλις μία τρομερή πίτσα. Ήθελε ο μικρός να δοκιμάσει hot dog και λέω κάτσε να του πάρω online γιατί είχε φαγωθεί (ούτε που το άγγιξε γιατί δεν ήταν όπως του Μίκυ:p ). Λέω εγώ δε θα φάω κατι για βράδυ; και βρήκα μια πιτσαρία που φτιαχνει και hot dog. Η φωτογραφία είναι ότι πρόλαβα να βγαλω

Attachments

Last edited:

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.898
Members
38.517
Νεότερο μέλος
DimAster