Τι νόστιμο θα φάτε σήμερα;

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
53.473
Γιατί αν βρούμε σπόρο της προκοπής δεν μπορούμε να κρατήσουμε τις μέλισσες εκτός , με δίχτυα ας πούμε ?
Με δίχτυ μια χρονιά τα κατάφερα, από τότε όμως έχω φάει μεγάλη απογοήτευση και δεν μπόρεσα να τις κρατήσω μακριά από το λουλούδι, βρήκαν καβάτζα και μου χάλασαν όλη τη παραγωγή.
Τη χρονιά όμως που τις κράτησα μακριά έφαγα τη ντομάτα που τρώγαμε μικροί, ξεπατώθηκα στη ντομάτα. Είχα δώσει σε κάποιους στη Αθήνα για δοκιμή και έπαθαν πλάκα, δεν ψωνισαν ξανά ντομάτες από μανάβικο και λαϊκή.
Το ίδιο και εγώ, μόνο τις θκιέσμ τρώω και μόνο όταν είναι εποχής.

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
29.445
Πωπω γουρούνιασα , ΄τωρα , δύο πιτόγυρα απόλα χτύπησα. Είχα πάνω από τρείς μήνες να φάω.

Abessalom

Βαρώνος
Reaction score
40.329
Εδώ που έχουμε καταντήσει Χρήστο , ντομάτα πραγματική δεν βρίσκεις εύκολα.
Παλιά θυμάμαι κόβαμε ντομάτα και μύριζε όλο το μέρος.
Τώρα είναι σαν πλαστικές , όλο χρώμα ,σφικτές κλπ αλλά από άρωμα και γεύση τίποτα.

Ε το θέλετε τώρα το ποιηματάκι σας

Δεν είναι μόνο οι ντομάτες που έχασαν την ντοματίλα τους, ούτε τα τριαντάφυλλα που έχασαν την ευωδιά τους. Είναι προπάντων τα αρσενικά που έχασαν τον αντρισμό τους. Όσο κι αν ψάχνω, δε βρίσκω πια νταβραντισμένους· μόνο αντράκια, ανίκανα για έρωτα και βιασμό. Κι οι άντρες οι αληθινοί, που ούτε γι’ αστείο δε σε άφηναν να τους αγγίξεις από πίσω, αυτούς, θαρρείς, άνοιξε η γη και τους κατάπιε. Εδώ και είκοσι χρόνια, τίποτε άλλο δεν ακούς εκτός από «μαλάκα» και «ανώμαλε». Τόσο πολύ θεριέψανε αυτές οι λέξεις, που μες στα δάση τους φωλιάζουνε χιλιάδες φλώροι.

Κάποτε με απέλπιζε η κατάντια μου· τώρα με απελπίζει η κατάντια των αρσενικών. Με πιάνει φρίκη όταν σκέφτομαι πως η ανικανότητα προχώρησε παντού: στον στρατό, στις λαϊκές συνοικίες, ακόμα και στα χωριά. Αυτό λοιπόν ήταν το τίμημα της τόσης ελευθερίας;

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
53.473
Φασουλάδα, φέτα, ψωμάκι ζυμωτό, ελιές, ξερό κρεμμύδι, μαρούλι σαλάτα απ'το μπαχτσέ, κρασί, τι άλλο να ζητήξω?
IMG_20240223_133514.jpg
IMG_20240223_135043.jpg

Έχω και κρεμμυδάκια φρέσκα, Ντίμι δες τι έχασες :lolsign:

Last edited:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.756
Members
38.491
Νεότερο μέλος
Δημήτριος Φάβας