wizzy
Music is our (Supernatural) friend!
- Reaction score
- 22.531
Πόσους θα ταΐσεις;

1,5 (εγώ κι η σύζυγος).Πόσους θα ταΐσεις;![]()
![]()
Βλέπω κάτι πράσινα μέσα στα μπιφτέκια και ανησυχώΛίγα μπιφτέκια για ώρα ανάγκης View attachment 323633
Και αυτά και τα κεφτεδάκια είναι ωραία για πρωινό και για καβάντζα σε βραδυνές επιδρομές. Τρώω 2-3 το πρωί και είμαι fixed. Μου πέφτουν μαι χαρά στο στομάχι.Λίγα μπιφτέκια για ώρα ανάγκης View attachment 323633
Μυρωδικά στα μπιφτέκια...Λέγεται μαϊντανός, ξέρεις τι είναι?
Θέλει αλλά πολύ λίγο.Και για να σε τελειώσω, έβαλα και δυόσμο![]()
Έχω να φάω τηγανητά κεφτεδακια από μικρό παιδί, γενικά ελάχιστα τηγανητά, που και που πατάτες και κάνα αυγό, μέχρι εκεί.Και αυτά και τα κεφτεδάκια είναι ωραία για πρωινό και για καβάντζα σε βραδυνές επιδρομές. Τρώω 2-3 το πρωί και είμαι fixed. Μου πέφτουν μαι χαρά στο στομάχι.
Ναι και εγώ χρόνια τώρα. Ξέχασα να γράψω πιο σωστά.... όταν έτρωγα ήταν καλό πρωινό. Και τα μπιφτέκια καλά είναι.Έχω να φάω τηγανητά κεφτεδακια από μικρό παιδί, γενικά ελάχιστα τηγανητά, που και που πατάτες και κάνα αυγό, μέχρι εκεί.
Κιμά βάζεις ή δεν μένει χώρος;Και για να σε τελειώσω, έβαλα και δυόσμο![]()
Δεν χρειάζονται τηγάνι. Μια χαρά γίνονται στον φούρνο, μη σού πω καλύτερα. Και ναι, σωστά, λίγο διόσμο τον θέλουν.Έχω να φάω τηγανητά κεφτεδακια από μικρό παιδί, γενικά ελάχιστα τηγανητά, που και που πατάτες και κάνα αυγό, μέχρι εκεί.