Τι νόστιμο θα φάτε σήμερα;

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.186
Πόσους θα ταΐσεις;o_O :biggrin:
1,5 (εγώ κι η σύζυγος). 😜😁😁

Κατέβασα τις μπριζόλες στο κάτω ψυγείο (1°C), θα τις αφήσω να αεριστουν μίνιμουμ κάνα διήμερο να στεγνώσουν κάπως.
Αλατακι, και στέγνωμα. Τα γνωστά.

Θα ψήσω σήμερα την πάνω σειρά, σουβλάκια και μπιφτέκια, 2,8 κιλά συνολικά, αλλά τα μπιφτέκια (όσα μείνουν) θα είναι και για τις επόμενες ημέρες, συμπλήρωμα, για να πάρει στη δουλειά η γυναίκα, άμα με πιάσει καμία πείνα τη νύχτα, 🤪😜😜 κλπ).

Last edited:

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
22.531
Ε, πες το έτσι, ρε φίλε! Όπως το έγραψες, κατάλαβα ότι θα τα έψηνες όλα σήμερα - για πάρτυ σου! :roflmao:

Reaction score
23.213
Λίγα μπιφτέκια για ώρα ανάγκης View attachment 323633
Και αυτά και τα κεφτεδάκια είναι ωραία για πρωινό και για καβάντζα σε βραδυνές επιδρομές. Τρώω 2-3 το πρωί και είμαι fixed. Μου πέφτουν μαι χαρά στο στομάχι.

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
54.117
Και αυτά και τα κεφτεδάκια είναι ωραία για πρωινό και για καβάντζα σε βραδυνές επιδρομές. Τρώω 2-3 το πρωί και είμαι fixed. Μου πέφτουν μαι χαρά στο στομάχι.
Έχω να φάω τηγανητά κεφτεδακια από μικρό παιδί, γενικά ελάχιστα τηγανητά, που και που πατάτες και κάνα αυγό, μέχρι εκεί.

Reaction score
23.213
Έχω να φάω τηγανητά κεφτεδακια από μικρό παιδί, γενικά ελάχιστα τηγανητά, που και που πατάτες και κάνα αυγό, μέχρι εκεί.
Ναι και εγώ χρόνια τώρα. Ξέχασα να γράψω πιο σωστά.... όταν έτρωγα ήταν καλό πρωινό. Και τα μπιφτέκια καλά είναι.

Σταύρος Λαγκαδιανός

Το αγοράκι με τα σπίρτα
Reaction score
33.941
Δεν χρειάζονται τηγάνι. Μια χαρά γίνονται στον φούρνο, μη σού πω καλύτερα. Και ναι, σωστά, λίγο διόσμο τον θέλουν.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • spylab
    TrumpoMusk

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.929
Members
38.519
Νεότερο μέλος
papaevagelouv