Τι νόστιμο θα φάτε σήμερα;

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
51.983
γυρνωντας σπιτι απο βολτα..πηρα κατι να φαω...:boast:
Πολύ σαβούρα βλέπω τελευταία ότι τρώεις, αυτό εννοώ.
Θες να σε μάθω να μαγειρεύεις?
Για σένα το κάνω τσάμπα, για όλους τους άλλους θα στοιχήσει 50€ το μάθημα :biggrin:

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
51.983
Η ζωή είναι γλυκιά μαϊμού!!
Να, σαν αυτά τα τσουρεκάκια με γέμιση πραλινας φουντουκιού.
1000012557.jpg

Μου τα έφερε ένας συνάδελφος που τα έσιαξε η κυρά, αυτός είναι 150 κιλά, όλο τέτοια τον ταΐζει, προφανώς και θέλει να τον ξεκάνει ώστε να απολαύσει μαναχιάτς το εφάπαξ :roflmao:

Last edited:

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
51.983
@xfader αν σε βάζανε με το ζόρι να φας τρεις φορές την εβδομάδα μπουρανί, στους πόσους μήνες θα έκανες χαρτιά για ευθανασία;
Σε σιάξω γω εσένα τατάκια τσουκνίδας, θα ξεχάσεις τ'όνομά σου :lolsign:

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
51.983
...πολλα γεύματα παντως δεν ανέβηκαν, αλλα έχασα καμποσα τις προηγουμενες βδομαδες.🙊🙈🙉
Εγώ να δεις πόσες μπάμιες έχω κάψει από τότε που μείωσαν τη ποιότητα στις φώτο, ένα τέτοιο φαΐ υποβαθμισμενο σε ανάλυση δεν το ανεβάζεις, μόνο full size να γουστάρεις :biggrin:

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
95.867
@xfader αν σε βάζανε με το ζόρι να φας τρεις φορές την εβδομάδα μπουρανί, στους πόσους μήνες θα έκανες χαρτιά για ευθανασία;
:roflmao:

Θα είχα πιο γρήγορο τέλος λόγω αηδίας. Σιχαίνομαι πολύ έντονα κάποια πράγματα (τροφές, συνθήκες, μυρωδιές, ανθρώπους… ). Αν η σκέψη κλιμακωθεί μέσω γεύσης, όσφρησης και υφής ο εμετός έρχεται ακαριαία. Το έχω πάθει μικρός με μπάμιες αλλά και με εντόσθια πουλερικών.

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
51.983
:roflmao:

Θα είχα πιο γρήγορο τέλος λόγω αηδίας. Σιχαίνομαι πολύ έντονα κάποια πράγματα (τροφές, συνθήκες, μυρωδιές, ανθρώπους… ). Αν η σκέψη κλιμακωθεί μέσω γεύσης, όσφρησης και υφής ο εμετός έρχεται ακαριαία. Το έχω πάθει μικρός με μπάμιες αλλά και με εντόσθια πουλερικών.
Τι τραβάς και συ βρε πσυχούλα :roflmao: :lolsign:

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.175
Members
38.422
Νεότερο μέλος
dimkkk