4 τεμάχια, ψήθηκαν από blue μέχρι medium (κατά λάθος, μου ξέφυγε) και μαριναρίστηκαν με αγουρέλαιο Χαλκιδικής, δυόσμο, βασιλικό, μαντζουράνα και Worcestershire sauce
Όχι άσχημα.
Και γω τέτοια DEVESA παίρνω , αλλά δεν τα μαρινάρω πάντα.
Πότε έτσι πότε αλλιώς.
Πάντα όμως παίζει σκόρδο , μετά το ψήσιμο και αλλάτι πριν για να βγούν τα υγρά έξω , είχε δίκιο ο ear.
Αλλά και μετά να το αλλατίσεις πιπερόσεις πάλι καλό γίνεται . Με βούτυρο megle πάντα επάνω μόλις βγεί . Η με το λίπος που λέει ο ear.