- Reaction score
- 29.522
Αμα είσαι πολύ αντικοινωνικός γιατί να σε θέλουν για φίλο ?μαι και γ@μω τα παιδιά, ταπεινό χαμομηλάκι, είμαι ο άνθρωπος που όλοι θα ήθελαν για φίλο... Απλά είμαι πολύ αντικοινωνικός![]()
Χαμομηλάκι .
Αμα είσαι πολύ αντικοινωνικός γιατί να σε θέλουν για φίλο ?μαι και γ@μω τα παιδιά, ταπεινό χαμομηλάκι, είμαι ο άνθρωπος που όλοι θα ήθελαν για φίλο... Απλά είμαι πολύ αντικοινωνικός![]()
Όχι αυτοί με θέλουν, εγώ δεν τους θέλωΑμα είσαι πολύ αντικοινωνικός γιατί να σε θέλουν για φίλο ?
Χαμομηλάκι .
Κοίτα, λες όμως πως τρώγονται οι μπάμιες.Μωρέ χρόνια τα λέω, πχιός όμως με ακούει, με έχουν περάσει για τον τρελό του φόρουμ![]()
Κοίτα, λες όμως πως τρώγονται οι μπάμιες.
Ε, κάπου κει μας τα χαλάς.![]()
Ναι, δεν ξέρω άμα το έχεις προσέξει, έχω σταματήσει να ποστάρω μπάμιες.Κοίτα, λες όμως πως τρώγονται οι μπάμιες.
Ε, κάπου κει μας τα χαλάς.![]()
Μα να σε ξεχάσουμε θέλουμε!Πού και πού ποστάρω κάνα μπουρανί, έτσι για να μη ξεχνιόμαστε![]()
Ευχαριστώ πάρα πολύ το Γιώργο για την τιμή και την χαρά που μου έκανε να φωτογραφίσω το γάμο της κόρης του και όλης της οικογένειας του φυσικά , κάναμε ότι μπορέσαμε καλύτερο, περάσαμε πολύ όμορφα , χαρήκαμε με την χαρά τους,Ο John ήρθε με την ομάδα του στο νησί για να καλυψει το γάμο της κόρης μου και όπως καταλαβαίνετε έκανε πάλι τα μαγικά του.
John ήσουν υπέροχος, σε ευχαριστούμε όλοι!!!![]()