bretsos
Μπάμιας
- Reaction score
- 55.284
Κατά τα άλλα όμως είμαι καλό παιδί!!Θα μπορούσα να ζω στο ίδιο σπίτι με κάποιον που θα έτρωγε μπάμιες ή τραχανά;

Last edited by a moderator: 

Κατά τα άλλα όμως είμαι καλό παιδί!!Θα μπορούσα να ζω στο ίδιο σπίτι με κάποιον που θα έτρωγε μπάμιες ή τραχανά;

Λοιπόν, θα λείψω αρκετό καιρό από Αθήνα για δλειές, όταν επιστρέψω ξεκινάμε εντατικό μάθημα μαγειρικής, θα πας χαμένος με αυτά που τρώς συνέχεια.

Γιατί δεν ανεβάζεις άδεια τα πιάτα;βάλτε AI σε λειτουργία
... και το AI θα γινει κλεφτης μετα?Γιατί δεν ανεβάζεις άδεια τα πιάτα;
αμε αμε!Λοιπόν, θα λείψω αρκετό καιρό από Αθήνα για δλειές, όταν επιστρέψω ξεκινάμε εντατικό μάθημα μαγειρικής, θα πας χαμένος με αυτά που τρώς συνέχεια.
Γιατίδενανεβάζειςάδεια τα πιάτα;
Έχω απώτερο σκοπό, παρακολουθώ τη εξέλιξη του Ντίμι στο photo editingΓιατί δεν ανεβάζεις άδεια τα πιάτα;

Γιατί αν σταματήσω να ανεβάσω θα μαραζώσεις από τη βαρεμάρα, η "αυτού μαγαλειώτης" θα σε εγκαταλείψει κάποια στιγμή, ιγώ πουτέ!!

Σιγά-σιγά συμπληρώνεις τη λίστα με τα φαγητά που δεν πλησιάζω.Οι λαχανοντολμάδες έχουν ανέβει ψηλά στη λίστα με τα αγαπημένα φαγητά.
Έχουν εκτοπίσει κάπως τις αγαπημένες μπάμιες που παραμένουν όμως και αυτές ψηλά στη λίστα. View attachment 381181

Πιστεύεις στη μετεμψύχωση?Σιγά-σιγά συμπληρώνεις τη λίστα με τα φαγητά που δεν πλησιάζω.

ΟΧΙΙΙΙΙΙΙ ΠΟΥΤΕΣ .Πιστεύεις στη μετεμψύχωση?
Φαντάζεσαι στη επόμενη ζωή να γεννηθείς ως Μπρέτσος με τα διατροφικά γούστα του Μπρετσου!!
Εσύ σε αυτή τη περίπτωση θα σταθείς πολύ τυχερός.ΟΧΙΙΙΙΙΙΙ ΠΟΥΤΕΣ .

Επί τη ευκαιρία δεν είναι σπάρος , το ψάρι , αλλά σμπάρος , το χτύπημα.

Κυρία Γιώτα, που τα βρίσκω αυτά?

Κυρία Γιώτα, που τα βρίσκω αυτά?
Θα τα κάνω συσκευασίες δώρου και θα αρχίσω να μοιράζω στους φίλους μου δω μέσα