Τι παιζει με την ifree?

Reaction score
1
Μου ηρθε mail που λεει οτι μπορω να τηλεφωνω απ'το σταθερο, μεσω της ifree, σε ολη την Ελλαδα και σε επιλεγμενες χωρες, με χρεωση αστικης μοναδας! Ξερει κανεις τι παιζει?

Reaction score
0
ναι πρεπει να ειναι κατι παρομοιο με αυτο που έδιναν στο βήμα της κυριακής πριν λίγο καιρό. Για το ifree συγκεκριμένα δεν ξέρω αλλα υποτίθεται βάζεις ένα κωδικό μπροστά και όλες οι κλήσεις εκτός από κινητά είναι αστικές! δεν είμαι σίγουρος τί κέρδος βγάζουν αυτοί πάντως αυτό που χρησιμοποιούσα εγώ πρέπει να ήταν αληθινό γιατί έπαιρνα έναν φίλο μου στην γερμανία και πράγματι στον λογαριασμό που κοίταξα ήταν πολύ φτηνή η συγκεκριμένη κλήση! Μάλλον πραγματοποιούν τις κλήσεις μέσω internet και έτσι βγάζουν κέρδος!(με κάθε επιφύλαξη το λέω αυτό)

Reaction score
0
Απάντηση: Τι παιζει με την ifree?

Μου ηρθε mail που λεει οτι μπορω να τηλεφωνω απ'το σταθερο, μεσω της ifree, σε ολη την Ελλαδα και σε επιλεγμενες χωρες, με χρεωση αστικης μοναδας! Ξερει κανεις τι παιζει?[/QUOTΕ
ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ, ΜΕ ΧΡΕΩΣΗ ΑΣΤΙΚΗ, ΜΕΣΩ ΑΝΤΕΝΑ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ 801200400600(MAXIMUM 40 ΩΡΕΣ ΤΟ ΜΗΝΑ,ΑΝ ΚΑΙ ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΧΡΟΝΟ).

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.907
Members
38.518
Νεότερο μέλος
papaevagelouv