Τι σας λεει το Skoda Octavia 1,6TD 105ps???

Reaction score
264
Απάντηση: Τι σας λεει το Skoda Octavia 1,6TD 105ps???

Στην Αγγλια αν σε πιασουν με 180+ πας μεσα επι τοπου. Ο περισσοτερος κοσμος κινειται με 100-130 που ειναι και λογικο φυσικα. Με τις ιδιες ταχυτητες κινουνται και οι μηχανες, ασχετα αν εχουν τελικες 300+.
Αν τρακαρεις με 250 θα δυσκολευτουν να κανουν και αναγνωριση πτωματος...:138:
Αν βρουν εστω και ενα κοματακι απο το σωμα, που καποτε το ειχε ανθρωπινο ον.

Reaction score
0

Απορώ γιατί κανένας δεν σου ανέφερε το mitsubishi lancer 1.8, το αμάξι είναι απλά τέλειο άσε που το έχει και γνωστός μου με 60.000+km και μην πει κανένας τώρα ότι μετά από χιλιόμετρα θα καίει λάδια.

1.Τεχνολογία mivec φοβερή πατέντα αν δουλεύεις το ίντερνετ μπες και δες
2.πανέμορφο με 18αρα ζάντα και σποιλερ
3.Rockford Fosqate ηχοσύστημα με τοποθετημένο sub στο πορτμπαγκάζ σε σημείο που αν δεις ούτε καν ενοχλεί
4.το αμάξι έχει τέτοια κρατήματα που δεν φαντάζεστε
5.είναι mitsubishi

Reaction score
264

Απορώ γιατί κανένας δεν σου ανέφερε το mitsubishi lancer 1.8, το αμάξι είναι απλά τέλειο άσε που το έχει και γνωστός μου με 60.000+km και μην πει κανένας τώρα ότι μετά από χιλιόμετρα θα καίει λάδια.

1.Τεχνολογία mivec φοβερή πατέντα αν δουλεύεις το ίντερνετ μπες και δες
2.πανέμορφο με 18αρα ζάντα και σποιλερ
3.Rockford Fosqate ηχοσύστημα με τοποθετημένο sub στο πορτμπαγκάζ σε σημείο που αν δεις ούτε καν ενοχλεί
4.το αμάξι έχει τέτοια κρατήματα που δεν φαντάζεστε
5.είναι mitsubishi
Προχθες ρωτησα την αντιπροσωπεια και δεν το βγαζει σε diesel που θελω εγω.Το θεμα ομορφιας,ειναι υποκειμενικο φιλε μου.Εγω προσωπικα δεν θα αγοραζα αμαξι με 18αρες γιατι θα πρεπει να τα σκαω κανονικα καθε φορα που θα θελω νεα λαστιχα(25.000 + το χρονο).Μισθωτος ειμαι και οχι κοπριτης, που τον ζει ο μπαμπας και η μαμα του με τα πολλα λεφτα τους.Το ηχοσυστημα δεν με ενδιαφερει γιατι εχω καβατζα το δικο μου.Πολυ καλη επιλογη σαν αμαξι το λανσερ.

Reaction score
181
Όλα είναι σχετικά.
Φίλος με 1,9 astra δεν του έχει βγάλει τίποτα από βλάβες πέρα από ένα δυναμό.
Φίλος με 1,7 astra έχει πληρώσει μέχρι στιγμής 5Κ σε βλάβες... σοβαρές φυσικά.

Προφανώς φταίει και η παράμετρος "οδηγός" γι' αυτό και τα περί αξιοπιστίας δεν τα δίνω και πολύ βάση...

Reaction score
0

Μισθωτος ειμαι και οχι κοπριτης, που τον ζει ο μπαμπας και η μαμα του με τα πολλα λεφτα τους.
Δεν καταλαβαίνω που αναφέρεσαι αλλά δεν θα το σχολιάσω....να βοηθήσω ήθελα, ούτε σου είπα να πάρεις με 18αρες ζάντες ούτε σου είπα να το σκας κάθε μέρα.

πραγματικά δεν καταλαβαίνω το ύφος σου:111:

Reaction score
1.772

μπαααα μην το λες...:136: θέληση αν υπάρχει...
ναι δεν λεω και 200 και 260 πας αλλα μονο για να πεις οτι τα πηγες,
και οχι για ταξιδακι χαλαρο.:142:

Reaction score
38

Βρε παιδιά, χωρίς παρεξήγηση, εσείς που προτείνετε του ανθρώπου διάφορα μοντέλα με κινητήρες βενζίνης, έχετε κάνει τον κόπο να διαβάσετε το θέμα; Ο άνθρωπος κάνει πάνω από 25.000 Km το χρόνο και ζει στην επαρχία, οπότε πολύ λογικά τον ενδιαφέρουν ΜΟΝΟ diesel αυτοκίνητα, αφού η απόσβεση της διαφοράς που θα δώσει στην αγορά θα γίνει σε 1 - 1,5 χρόνο (ανάλογα το μοντέλο).

Κι εμένα μου αρέσει το RX-8. Τι πρέπει να κάνω; Να του συστήσω να το αγοράσει, ώστε να καταστραφεί οικονομικά; Έλεος...

Reaction score
38
Απάντηση: Re: Τι σας λεει το Skoda Octavia 1,6TD 105ps???

Όλα είναι σχετικά.

Προφανώς φταίει και η παράμετρος "οδηγός" γι' αυτό και τα περί αξιοπιστίας δεν τα δίνω και πολύ βάση...
Μπορεί να φταίει και ο οδηγός, αλλά πολύ πιο πιθανό να φταίει η "κλήρωση" του λαχείου (που είναι κάθε αγορά νέου αυτοκινήτου). Ένας ήταν τυχερός και άλλος έπεσε σε "λεμόνι"...

Επιπλέον δεν είναι άμεσα συγκρίσιμες οι περιπτώσεις γιατί είναι άλλη οικογένεια κινητήρων οι 1,9 και 1,7 της Opel.

Reaction score
43
Όλα είναι σχετικά.
Monday Cars

Ελληνιστί

Αυτοκίνητα της Δευτέρας :121:

Reaction score
38

Στην Αγγλια αν σε πιασουν με 180+ πας μεσα επι τοπου. Ο περισσοτερος κοσμος κινειται με 100-130 που ειναι και λογικο φυσικα.
Και στη Γερμανία που τα περισσότερα κομμάτια των autobahn είναι χωρίς όριο, μπορεί να υπάρχουν αρκετοί γρήγοροι που ταξιδεύουν με 200 σταθερά, αλλά οι περισσότεροι ταξιδεύουν με 140-160. Και βεβαίως όπου υπάρχει όριο ΟΛΟΙ προσαρμόζονται σε αυτό (άντε +10 Km/h στο κοντέρ, που είναι κοντά στο κλέψιμο που έχει).

Και σαφώς υπάρχει άλλη αυτοκινητιστική παιδεία... Το καταλαβαίνεις από το πόσο σβέλτα και ταυτόχρονα χαλαρωτικά και με ασφάλεια κινείσαι στους αυτοκινητόδρομους, με σαφώς μεγαλύτερες μέσες ταχύτητες απ' ότι στη χώρα μας. Έξω όμως η εξέλιξη ήταν σταδιακή και φυσιολογική, ενώ εδώ περάσαμε πολύ γρήγορα από το γαϊδούρι στο GTi.

Reaction score
384

Και μαλιστα πειραγμενο GTI, μαυρα τζαμια και εξατμιση μπουρι.

Reaction score
264

Δεν καταλαβαίνω που αναφέρεσαι αλλά δεν θα το σχολιάσω....να βοηθήσω ήθελα, ούτε σου είπα να πάρεις με 18αρες ζάντες ούτε σου είπα να το σκας κάθε μέρα.

πραγματικά δεν καταλαβαίνω το ύφος σου:111:
Προς θεου..... δεν θελω να σε μειωσω φιλε και πατριωτακι μου.Ισως να μην το εθεσα σωστα.Απλα δεν μπορω να εχω ενα πολυεξοδο αυτοκινητο,αυτο ειναι ολο.
Αυτο που δεν μπορω να βλεπω στα ματια μου,ειναι το 18χρονο παιδακι που κυκλοφορει με το σπορ αμαξι των 300+ ιππων,δωρο του μπαμπα,μιας και περασε ο κανακαρης του στην τελευταια και χωρις μελον σχολη,ενος αγνωστου ΤΕΙ.Δεν εχω κατι με τα ΤΕΙ αλλα λιγη μετριοπαθεια απο την μερια των γονιων δεν βλαπτη.
Ψαχνω για diesel,οικονομικο και καπως εμφανισημο.Δεν θα μπορουσα με τιποτα να κυκλοφορω πχ με νισαν tida.Το θεωρω ασχημο.

Reaction score
0

Δεν θα μπορουσα με τιποτα να κυκλοφορω πχ με νισαν tida.Το θεωρω ασχημο.
Το θεμα ομορφιας,ειναι υποκειμενικο φιλε μου...εσυ να κανεις τη δουλεια σου και ολα τα αλλα....το skoda θα σε ικανοποιησει, ασχετα αμα θα χρειαζεται κανα service παραπανω.

Reaction score
264

Εχθες διαβαζα σε περιοδικο αυτο/των,για το mazda 3 diese, στα 1,6lt 115ps.Ακομα δεν ξερουμε αν και ποτε θα ερθει στην χωρα μας.Πολυ ωραιο και απο τα καλα αυτοκινητα.

Car_Audio_Test

Επαγγελματίας
Editor
Reaction score
870

Μετάνοιωσες με την αγορά του golf που το είχες λίγους μήνες?
Ποιός ο λόγος ανεύρεσης νέου αυτοκινήτου?
Αν δεν είχε γίνει το τρακάρισμα θα σκεφτόσουν αλλαγή αυτοκινήτου?

Reaction score
264

Μετάνοιωσες με την αγορά του golf που το είχες λίγους μήνες?
Ποιός ο λόγος ανεύρεσης νέου αυτοκινήτου?
Αν δεν είχε γίνει το τρακάρισμα θα σκεφτόσουν αλλαγή αυτοκινήτου?
λεω να παρω diesel και φυσικα μονο καινουργιο,οποτε οι επιλογες ειναι μετρημενες στο ενα χερι,για τα χρηματα που θελω να διαθεσω.Ηγκολφω δεν με χαλαγε καθολου φιλε,απλα το γολφ diesel ειναι ακριβιο για τα δικα μου βαλαντια
Το υπαρχον αμαξι μου νικο, εχει μεγαλη ζημια και δεν συμφερει η επισκευη του.

Reaction score
181
Re: Απάντηση: Re: Τι σας λεει το Skoda Octavia 1,6TD 105ps???

Μπορεί να φταίει και ο οδηγός, αλλά πολύ πιο πιθανό να φταίει η "κλήρωση" του λαχείου (που είναι κάθε αγορά νέου αυτοκινήτου). Ένας ήταν τυχερός και άλλος έπεσε σε "λεμόνι"...

Επιπλέον δεν είναι άμεσα συγκρίσιμες οι περιπτώσεις γιατί είναι άλλη οικογένεια κινητήρων οι 1,9 και 1,7 της Opel.
Δεν διαφωνώ αλλά θα δώσω άλλο ένα επιχείρημα γιατί δεν δίνω βάση στα διάφορα περί αξιοπιστίας λόγω προέλευσης (εθνικότητας).

Ο 19άρης είναι ο γνωστός ιταλικός του gruppo FIAT που χρησιμοποιεί η GM
Ενώ ο 17άρης είναι "γερμανικός"...

Reaction score
1.077

Πάντως εκτός από το πετρέλαιο, υπάρχει και το αέριο (αν υπάρχουν βέβαια πρατήρια στην περιοχή), το οποίο παρά τα σενάρια για αύξηση τιμής με υπερβολική φορολόγιση.. κρατιέται καλά (μέχρι το 2018 σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες
http://www.autogasforum.gr/viewtopic.php?f=10&t=24
http://www.enet.gr/?i=arthra-sthles.el.home&id=223388).

οδηγία eu: http://eur-lex.europa.eu/LexUriServ/LexUriServ.do?uri=CELEX:32003L0096:EL:NOT

Reaction score
1.831

έχω βάλει υγραέριο σε xsara picasso του 2001.

Είμαι πολύ ευχαριστημένος γιατί εκτός από την οικονομία το αυτοκίνητο απέκτησε και τη διπλή περίπου αυτονομία το οποίο πιθανό να σου φανεί χρήσιμο σε κάποια επικείμενη απεργία καυσιματζήδων.

Αν έπαιρνα καινούργιο αυτοκίνητο θα φρόντιζα να έρχεται "από τη μάνα του" με υγραέριο, να μη του κάνω μετατροπές aftermarket.
Νομίζω ότι πλέον πολλές αντιπροσωπείες το προσφέρουν.

Εκτός από αυτά, είδα ότι η fiat φέρνει αυτοκίνητα με φυσικό αέριο+βενζίνη, κάτι που μου προξένησε ιδιαίτερη εντύπωση. Υπάρχουν πρατήρια αυτοκινήτων που να παρέχουν φυσικό αέριο???

Βέβαια, η ροπή των ντηζελοκίνητων είναι ζηλευτή, δε το συζητώ...

...όνειρό μου είναι ένα οικογενειακό πλήρως ηλεκτρικό αυτοκίνητο που θα φουλάρουν οι μπαταρίες σε 1 ώρα, θα κοστίζει 5 ευρώ το γέμισμα και θα μου βγάζει 1000+ χιλιόμετρα.....

Staff online

• xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.859
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef