Τι σας μαγεύει περισσότερο σε ένα τραγούδι???

Επιλέξατε:

• Οι στίχοι!

Votes: 0 0,0%

• Total voters
    14
Reaction score
51
Από μικρός που άκουγα μουσική με ενδιέφερε και με μάγευε η "μουσική" σε ένα κομμάτι.
Οι στίχοι ερχόντουσαν πάντα δεύτεροι!!
Πολλές φορές πέρασαν και χρόνια μέχρι να τους προσέξω!!!!

(Μιλάω για την ξένη μουσική φυσικά, αν και ακόμη στην Ελληνική το ίδιο μου συνέβαινε)!

Ομως αργότερα ανακάλυψα σιγά σιγά και την μαγεία των στίχων!!!

Εσείς???

Reaction score
23
Νομίζω πως επειδη η Αγγλική γλώσσα που έχει επικρατήσει δτην διεθνή Μουσική σκηνή , δεν είναι η μητρική μας γλώσσα , αυτό που μας μαγευει πρώτα σε ένα τραγούδι είναι η ΜΟΥΣΙΚΗ.
Αυτο έρχετε πρώτα σε επαφή με τις αισθήσεις μας και αυτό μας κάνει να ψάξουμε και τους στιχους.

Από την άλλη όμως ΠΑΝΤΑ όταν διαβάζω τους στίχους ενος τραγουδιού , αυτό με φέρνει πιο κοντά στο τραγούδι , στον δημιουργό και συνήθως δεν το ξεχνώ ποτέ....

Αρα.....

KATERINAKI

Belly Dancer
Reaction score
4
Και τα δύο ψήφισα..Άλλες φορές η μελωδία σε ταξιδεύει σε μονοπάτια ονειρικά και άλλες οι στίχοι είναι αυτή που ανοίγουν κουβεντούλα με την ψυχή μας.. :D

Reaction score
1
Καλώς ή κακώς η μουσική με διαφορά. Για αυτό άλλωστε και ένα από τα αγαπημένα μου είδη είναι η οργανική μουσική.
Ο στίχος θα πρέπει να έχει να μου πει κάτι πολυ ιδιαίτερο και σε προσωπικό επίπεδο, να αγγίζει δλδ προσωπικά μου βιώματα, για να με "κερδίσει". Βέβαια για να είμαι και ακριβής ένα μουσικό κομμάτι με καταπληκτική μουσική και γελοίο/ηλίθιο στίχο (θα σου κάνω μακαρόνια με κιμά λ.χ, όχι ότι εχει βεβαια καταπληκτική μουσική :lol:) δε θα με τραβήξει όπως επίσης και χάριν εμπνευσμένου στίχου ενός κομματιού ίσως βάλω σε 2η μοίρα το κατά πόσο με κερδίζει η μουσική του.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Τις περισσότερες φορές, ο στίχος είναι ένα αναγκαίο κακό, το οποίο η καλή μουσική απλά δεν χρειάζεται...
Φυσικά υπάρχουν εξαιρέσεις.

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.956
Members
38.522
Νεότερο μέλος
Stearsa