- Reaction score
- 4.237
Σειρα 94ΣΤ Αυλωνα-->Χαιδαρι-->Λημνο (λιγο πριν να απολυθουμε ειχαμε τα Ιμια)
Γνωστος ρεπορτερ καναλιού ξεκινησε το θεμα - πριν υπαρξει θεμα - στο δελτιο ειδήσεων σαν ρεπορταζ οτι θααα βάλουν σημαία . Επαιζε καθε μερα στο δελτιο σαν πρώτο θέμα. Ηταν περιοδος εκλογης προεδρου στο ΠΑΣΟΚ και κάποιος ήθελε δημοσιότητα (? λεω εγω..) Υπηρετουσε στο γραφειο του υπουργου τοτε. Περασε στρατοδικειο και εφαγε ..5 μερες..Σειρα 94ΣΤ Αυλωνα-->Χαιδαρι-->Λημνο (λιγο πριν να απολυθουμε ειχαμε τα Ιμια)
Σειρα 310. (2010) ειμασταν η πρωτη σειρα που πηραμε εξοδο πριν ορκιστουμε!!! Ω ΝΑΙ ! ! !
Μετα απο 5 αναβολες.... Πατρα-ΚΕΤΧ, Πυργο-ΣΕΤΤΗΛ, Προβατωνας-7ο ΤΥΠ (τα 3-Π)
Αναμνησεις πολλες κυριως ευχαριστες!![]()
ως τωρα παρακολουθω σιωπηλα, απο πρν που ποσταρα παραμενω ο πιο νεωψ!Έλα ντε!
Άκου 310 σειρά...![]()
ως τωρα παρακολουθω σιωπηλα, απο πρν που ποσταρα παραμενω ο πιο νεωψ!
323 λεμεεεεεε
πω αρα πηρες τα πρωτεια!324 είμαι εγώ.
Εμ, τι άλλο θα έλεγες;Δε θυμάμαι, Χαϊδάρι.
Ήταν βρώμικα.![]()
ορισμος:Τελικα εκατσα στον εβρο συνολικα 8 μηνες
Ελεγα τοτε οτι δεν θα ξαναπατησω εκει το ποδι μου. Τα εφερε η ζωη ομως και μετα απο 4 χρονια περιπου ενα απογευμα ξαφνικα εβαζα το αμαξι στο καραβι στο ηρακλειο της κρητης και την αλλη μερα το πρωι σερι οδηγηση απο πειραια για ορεστιαδα για χαρη μιας γκομενας![]()
- το golden dollar το πρόλαβες ;. . . Μετα απο λιγες μερες σε μια εξοδο βρεθηκα σε ενα καφε στο διδυμοτειχο, πανω σε ενα λοφο ηταν το μαγαζι και οπως καθοσουν ειχες θεα απο κατω ακριβως ενα ποταμακι και στο βαθος μια πολη. . . .
Δεν θυμαμαι ονοματα...εδω και της γκομενας το ονομα με το ζορι το θυμαμαι- το golden dollar το πρόλαβες ;
Είναι η σύζυγος δίπλα σου;εδω και της γκομενας το ονομα με το ζορι το θυμαμαι![]()
- μήπως ήταν η Αναής από το Παναής ;Δεν θυμαμαι ονοματα...εδω και της γκομενας το ονομα με το ζορι το θυμαμαι![]()