Τι σειρές θα δείτε φέτος?

Defkalion

Administrator
Reaction score
913
Τα τελευταία 3-4 χρόνια οι τηλεοπτικές σειρές έχουν γίνει τόσο μεγάλο μέρος της καθημερινότητάς μου, που ξεκινώντας η σεζόν το φθινόπωρο, οι σειρές που θα παίζονται αποτελούν για μένα major issue.

Για μοιραστείτε λοιπόν εδώ ποιες σειρές θα δείτε φέτος. Εγώ μέχρι στιγμής έχω σημειωμένα τα εξαιρετικά Dexter & Fringe στις νέες τους σεζόν, και το The Event που ξεκινάει, να το μετρήσουμε τι ψάρια πιάνει. :116:

GO!

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
97.478
Απάντηση: Τι σειρές θα δείτε φέτος?

Βλέπω σειρές όλο τον χρόνο. Τις τρέχουσες που παίζονται στις ΗΠΑ.
Είναι μια μορφή σιγουριάς στο τι περιμένεις να δεις. Η ταινία μπορεί να σε "προδώσει", η σειρά που έχεις επιλέξει όχι, εκτός κι αν αλλάξει πολύ στην πορεία (βλ. Lost).

Αυτό το διάστημα βλέπω τις εξής (βάζω και τις προσωπικές μου βαθμολογίες):

Covert Affairs 7.5/10
The Gates 6.5/10
The Glades 7.0/10
Rubicon 6.0/10
Haven 6.5/10
Lie to Me 7.0/10

Άλλοι δύο τίτλοι που η σεζόν τους τελείωσε πρόσφατα:

The Mentalist 8.5/10
Breaking Bad 8.5/10

Reaction score
1.594

Περιμένω πως και πως τα τελευταία επεισόδια του Persons Unknown. Μόλις τελειώσω μ'αυτό παίρνει σειρά το Psych...

Reaction score
2

How I Met Your Mother (season 6), Modern Family (season 2) και ο,τι αλλο προκυψει. Α, και το "Νησι" φυσικα!

Defkalion

Administrator
Reaction score
913

Το V τι λέει; είδα τα 2 πρώτα επεισόδια και μου φάνηκε ποτέιτο. :116:

Reaction score
0

Θα συνεχισω CSI,Greys Anatomy.Εχω ξεκινησει The Event και Breaking Bad και θα ξεκινησω Battlestar Galactica και The Walking Dead(πολλα μαζευτηκαν παλι!).

Reaction score
1

Βλέπω το Fringe πάει καλά ε; Τελειώνω και εγώ τώρα τον 2ο κύκλο και ξεκινάω την τρέχουσα season.

Defkalion

Administrator
Reaction score
913

Τα σπάει το Fringe. Η τρίτη σεζόν είναι σούπερ μέχρι στιγμής!!

Reaction score
0

Εγω για φετος τελειωσα how i met your mother, 2 and a half man, και 30 rock.Ειμαι πιο πολυ της κωμωδιας οπως καταλαβαινετε :105:

Reaction score
4

dexter s05, sons of anarchy s03, breaking bad s02+03, spartacus: gods of the arena, walking dead s01, the event s01 αυτα εχω στη λιστα για φετος

Reaction score
32

Συνιστώ ανεπιφύλακτα Jericho.
Εαν φυσικά δεν την έχετε δει καθώς είναι σχετικά παλιά σειρα με 2 κυκλους επεισοδίων.

ΥΠΟΘΕΣΗ: Πρόκειται για ένα δράμα σχετικά με τις ζωές των κατοίκων του Jericho, μιας μικρής πόλης του Κάνσας,των οποίων οι ζωές άλλαξαν ξαφνικά όταν ένα πυρηνικό μανιτάρι εμφανίζεται στον ορίζοντα. Στους δρόμους της κάποτε ήσυχης και μικρής πόλης επικρατεί χάος και η πόλη είναι τελείως αποκομμένη από τον έξω κόσμο. Καθώς οι κάτοικοι αναρωτιούνται για το υπόλοιπο της χώρας, το Jericho έχει να αντιμετωπίσει την έλλειψη τρόπων επικοινωνίας και πόρων ενέργειας. Καθώς κάποιοι καταρρέουν μπρος σ' αυτό τον αγνώστου προελέυσεως τρόμο, ο θυμός και η σύγχυση βγάζουν σε άλλους τον χειρότερο εαυτό τους, όμως κάποιοι άλλοι πράττουν σαν ήρωες καθώς το Jericho επιδεικνύει την προσωπική δύναμη που οι άνθρωποι έχουν όταν αντιμετωπίζουν ανεξήγητες κακουχίες.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • rose.athens
    Not in the mood Mod

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.859
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef