Τι σημαινει αυτο?

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Εχω παρατηρησει πως καποιες φορες γραφονται νεα μελη
και πανε κατω απο καποια ασχετα θεματα, κυριως στην
DVD Software και γραφουν απλα "Ευχαριστω" η
"Thank you"
Μπορει καποιος να μου εξηγησει γιατι το κανουν αυτο?

Reaction score
6
Απάντηση: Τι σημαινει αυτο?

Ειχα και γω την ιδια απορία ( μα τοση ευγενια ετσι ξαφνικα) αλλα οπως μου εξήγησε ο Δημητρης πρόκειται για ατομα που πιστεύουν πως το avsite προσφέρεται για κατεβασμα ταινιών.
Ως γνωστόν υπάρχουν τετοια site οπου με ενα ευχαριστώ εμφανίζεται link απο οπου μπορείς να κατεβάσεις την ταινια που αναγράφετε στον τίτλο του τοπικ

Reaction score
14
SPAMMERS Αρχικά και κατα δευτερον όπως εγραψε κάποιος στο συγκκριμένο thread ανεβάζουν το Post counter προφανώς για να ερθει καμμιά αγγελία τους ή απλά είναι πολύ ευγενικά παιδιά.... και ευχαριστημένα!!!

Reaction score
14
Re: Απάντηση: Τι σημαινει αυτο?

Ειχα και γω την ιδια απορία ( μα τοση ευγενια ετσι ξαφνικα) αλλα οπως μου εξήγησε ο Δημητρης πρόκειται για ατομα που πιστεύουν πως το avsite προσφέρεται για κατεβασμα ταινιών.
Ως γνωστόν υπάρχουν τετοια site οπου με ενα ευχαριστώ εμφανίζεται link απο οπου μπορείς να κατεβάσεις την ταινια που αναγράφετε στον τίτλο του τοπικ
και αυτό σωστό..... ερε γλέντια!!!!!:116::116::111:

Reaction score
1.213
Re: Απάντηση: Τι σημαινει αυτο?

:204::204::204::204::204::204::204::204::204::204::204:

thanks cinemusic ......

Καλα που ειναι το hidden link ? Για ξαναπαμε .... ευχαριστω cinemusic... :137:

Reaction score
1.213
SPAMMERS Αρχικά και κατα δευτερον όπως εγραψε κάποιος στο συγκκριμένο thread ανεβάζουν το Post counter προφανώς για να ερθει καμμιά αγγελία τους ή απλά είναι πολύ ευγενικά παιδιά.... και ευχαριστημένα!!!

Aληθεια...εδω εχουμε οριο post στις αγγελιες ?? :137: Και ποιο ειναι αυτο ?

Reaction score
59
Οντως ετσι ειναι οπως εξηγησα στον ανδρεα υπαρχουν πολλα ελληνικα και ξενα forums τα οποια εχουν απο ταινιες - cd - προγραμματα - e-boos κ.α. στα οποια βαζοντας ενα απαντητικο post στο πρωτο thread το οποιο περιεχει την περιγραφη του αρχειου ( ταινιας - cd - προγραμματος ) φαινονται τα Links σε rapidshare τις περισσοτερες φορες για να κατεβει το αρχειο !!!

Γι αυτο γεμισαμε ξαφνικα ευγενικα νεα μελη που ολο μας ευχαριστουν !! :137::137::137::137:

Reaction score
62
Πώ πώ!!! Λέτε να καταφέρουν να φτάσουν τα 350 posts που απαιτεί το ξεκλείδωμα των download 12.000 ταινιών σε fullHD με trueHD ήχο σε όποιο φορμά επιλέξεις??? Απο εμένα πάντως δεν θα το μάθουν ποτέ!!!!!!!:144::144:

Reaction score
1.213
Οντως ετσι ειναι οπως εξηγησα στον ανδρεα υπαρχουν πολλα ελληνικα και ξενα forums τα οποια εχουν απο ταινιες - cd - προγραμματα - e-boos κ.α. στα οποια βαζοντας ενα απαντητικο post στο πρωτο thread το οποιο περιεχει την περιγραφη του αρχειου ( ταινιας - cd - προγραμματος ) φαινονται τα Links σε rapidshare τις περισσοτερες φορες για να κατεβει το αρχειο !!!

Γι αυτο γεμισαμε ξαφνικα ευγενικα νεα μελη που ολο μας ευχαριστουν !! :137::137::137::137:
Eυχαριστω jimdamian !! :137:

Eιδες για να διασκεδαζεις στα ελληναδικα ποσα πραγματα μαθαινεις ? :204::204:

Eκεινο το boos τι σημαινει ? Μηπως ηθελες να γραψεις boobs ? Kαι δεν το ελεγες βρε αδελφε........ :137:

Reaction score
1.213
Επισης σας ευχαριστω ολους .

Μα τι στο δια@λο ? Πως ξεκλειδωσει ? Ευχαριστω επισης προσωπικα τον cinemusic , τον jimdamian , και τον Ανδρεα !!!

WTF !!! Ευχαριστω και τον Νικο , την Μαρια (οχι την ασχημη ), την Ευτερπη , την Μελπομενη , και την Λολα να ενα μηλο !!

Αι στα διαλα..παραιτουμαι...:141:

Attachments

Irene_K

Τάγμας
Reaction score
0
Απάντηση: Re: Τι σημαινει αυτο?

Επισης σας ευχαριστω ολους .

Μα τι στο δια@λο ? Πως ξεκλειδωσει ? Ευχαριστω επισης προσωπικα τον cinemusic , τον jimdamian , και τον Ανδρεα !!!

WTF !!! Ευχαριστω και τον Νικο , την Μαρια (οχι την ασχημη ), την Ευτερπη , την Μελπομενη , και την Λολα να ενα μηλο !!

Αι στα διαλα..παραιτουμαι...:141:
Πές και άλλους Μελέτη!!! Πές και άλλους!!! :143:

Reaction score
59
Eκεινο το boos τι σημαινει ? Μηπως ηθελες να γραψεις boobs ? Kαι δεν το ελεγες βρε αδελφε........ :137:
Ε -

:142::142::142::143::143::135::135::137::137::126::126:

ΤΗΑΝΚ ΥΟU !!!!!

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.424
Απάντηση: Re: Τι σημαινει αυτο?

Πώ πώ!!! Λέτε να καταφέρουν να φτάσουν τα 350 posts που απαιτεί το ξεκλείδωμα των download 12.000 ταινιών σε fullHD με trueHD ήχο σε όποιο φορμά επιλέξεις??? Απο εμένα πάντως δεν θα το μάθουν ποτέ!!!!!!!:144::144:
Ακόμα και σε mp3 φορμά?ουαου!!!!:138:

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter
  • Zizik
    Safety Last

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.886
Members