Τι χρώμα??

Reaction score
63
Είμαι στο καινούριο μου σπίτι στα βαψίματα και έχω κολλήσει στο home cinema!! Επειδή δεν με παίρνει να ντύσω το δωμάτιο, αναγκαστικά θα το βάψω. Ποιά χρώματα έχετε να μου προτείνετε για το δωμάτιο αυτό?? Ξέρω ότι το καλύτερο θα ήταν όλο μαύρο! Αλλά έχουμε να παίξουμε και με την απόδοση - τιμή (όπου τιμή = γυναίκα!!!!!) Αν έχετε υπόψιν σας, θα ήθελα μάρκα χρώματος και κωδικό!!

Reaction score
0
Καλησπέρα
με την ιδιότητα του αρχιτέκτονα και φυσικά το ψώνιο του home cinema σου προτείνω δύο πολύ ''έξυπνα'' χρώματα (εγώ αυτά έχω σε ντεντικέιτ χώρο)
Είναι της benzamin moor με κωδικούς ΒΜ 1329 το 831-4Α κατάλληλο για οροφή και τον τοίχο πίσω απο την οθόνη και ΒΜ 1244 το 831-2Α για τους περιφεριακούς τοίχους.
Το αποτέλεσμα είναι καταπληκτικό διότι είναι εντυπωσιακά στο χώρο την ημέρα ή με φωτισμό το βράδυ και φυσικά άπαιχτα σε συνθήκες προβολής διότι έχουν σαν βάση το μαύρο και στο σκοτάδι δίνουν την εντύπωση ότι οι τοίχοι είναι μαύροι(καμία διαφορά απο την μαύρη κορνίζα της σταθερης μου οθόνης).
Δές τα και πες μου η αφησε μου τηλ με pm να μιλήσουμε...

Reaction score
63
Καλησπέρα
με την ιδιότητα του αρχιτέκτονα και φυσικά το ψώνιο του home cinema σου προτείνω δύο πολύ ''έξυπνα'' χρώματα (εγώ αυτά έχω σε ντεντικέιτ χώρο)
Είναι της benzamin moor με κωδικούς ΒΜ 1329 το 831-4Α κατάλληλο για οροφή και τον τοίχο πίσω απο την οθόνη και ΒΜ 1244 το 831-2Α για τους περιφεριακούς τοίχους.
Το αποτέλεσμα είναι καταπληκτικό διότι είναι εντυπωσιακά στο χώρο την ημέρα ή με φωτισμό το βράδυ και φυσικά άπαιχτα σε συνθήκες προβολής διότι έχουν σαν βάση το μαύρο και στο σκοτάδι δίνουν την εντύπωση ότι οι τοίχοι είναι μαύροι(καμία διαφορά απο την μαύρη κορνίζα της σταθερης μου οθόνης).
Δές τα και πες μου η αφησε μου τηλ με pm να μιλήσουμε...
Σ' ευχαριστώ πολύ!! :cool_4: Το σπίτι θα βαφτεί σε κανα μήνα, επομένως θα σου πω σύντομα!!!

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
147.637
Aυτά τα χρώματα πως είναι? περιγραφή? κόκκινα πχ?

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
147.637
Δημήτρη δε κατάφερα να το δω έστω στην οθόνη πως είναι.
Εσύ πως το είδες?
Δώσε ρε συ κανα λινκ βοήθειας (πως λέμε κανά χεράκι) γιατί δεν βρήκα άκρη στο site τους πως να δω τις αποχρώσεις....

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
100.156
Με βάλατε σε ιδέες και με βλέπω να τρέχω για μπογιές... :happy_5:

Κώστα, πήγαινε εδώ και πάτα το "let's paint" .
Αφού επιλέξεις δωμάτιο, κλικ στα χρώματα και κάτω δεξιά στα Options τσέκαρε το "numbers" . Έπειτα κάνε κλικ πιο αριστερά στο "search for a color" και βάλε τον κωδικό που θες ( π.χ. 1329 ). Διάλεξε ταβάνι, τοίχους κλπ

Μπορείς να φτιάξεις πολύ εντυπωσιακούς συνδυασμούς!

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Με βάλατε σε ιδέες και με βλέπω να τρέχω για μπογιές... :happy_5:

Κώστα, πήγαινε εδώ και πάτα το "let's paint" .
Αφού επιλέξεις δωμάτιο, κλικ στα χρώματα και κάτω δεξιά στα Options τσέκαρε το "numbers" . Έπειτα κάνε κλικ πιο αριστερά στο "search for a color" και βάλε τον κωδικό που θες ( π.χ. 1329 ). Διάλεξε ταβάνι, τοίχους κλπ

Μπορείς να φτιάξεις πολύ εντυπωσιακούς συνδυασμούς!
Βρε συ Αλεξανδρε, καλε μου Αλεξανδρε, μην του βαζεις ιδεες.
Να σας δω ποιος θα τον φιλοξενησει αυριο οταν τον διωξει απο το σπιτι:happy_5:
Ξερω,ξερω, παλι επανω μου θα πεσουν τα βαρη:crazy_1:

Reaction score
3
Απάντηση: Τι χρώμα??

Πάντως για προβολή σε τοίχο, το μπεζ ανοιχτό, (Ε 106, αν θυμάμαι καλά) είναι πολύ καλό.

Reaction score
3
Απάντηση: Re: Απάντηση: Τι χρώμα??

Και το άσπρο δεν το βλέπεις μπεζ ανοιχτό;
Όχι, ίσα-ίσα που το άσπρο της εικόνας είναι ακόμα πιο φωτεινό, όπως και τα άλλα χρώματα.
Το μόνο ίσως μείον είναι το μαύρο, που είναι πιο ανοιχτό.

Reaction score
164
Παράξενο μου φαίνεται. Μόνο αν έχεις ρυθμίσει τον προβολέα σου πολύ φωτεινά μπορεί το μπεζ να καεί και να είναι άσπρο. Μάλλον γι αυτό βλέπεις και το μαύρο ανοιχτό.

Reaction score
3

Βλέπω με τις εργοστασιακές ρυθμίσεις, μόνο όταν βλέπω από δέκτη (ποδόσφαιρο) εκεί κατεβάζω φωτεινότητα -8 και λίγο χρώμα -2 περίπου.
Τότε το μαύρο φτιάχνει αρκετά και το άσπρο δεν χάνει φωτεινότητα και φαίνεται άσπρο (στα δικά μου μάτια).
Πάντως στο μπεζ τοίχο έχω μια εικόνα πιο "ζωντανή" από αυτή που έχω με μια φορητή οθόνη (με τρίποδα).

Reaction score
164
Δεν είμαι ο πλέον ειδικός, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω πώς είναι δυνατόν να βλέπεις σε μπεζ τοίχο σωστή εικόνα.
Όπως και να έχει το πράγμα, σε κάθε περίπτωση είναι προτιμότερο ένα ουδέτερο χρώμα.

Reaction score
3

Ούτε κι εγώ πολυασχολούμαι, απλά κάποια στιγμή λόγω θέσης Η/Υ ήθελα να δω HD. Έβαλα τον προβολέα αναγκαστικά απέναντι από το Η/Υ κι επειδή δεν είχε χώρο να στήσω την οθόνη, πρόβαλλα εικόνα στον τοίχο.
Από τότε βλέπω πάντα στον μπεζ τοίχο, μου άρεσε πιο πολύ από την εικόνα που είχα στη φορητή οθόνη. Οπότε δεν το ψάχνω.
Άλλωστε βλέπω σε 42 ίντσες, οπότε δεν ψάχνω και πολύ τις λεπτομέρειες.

Reaction score
63
Εγώ θα τις πάρω την άλλη βδομάδα!! Θέλει κανείς φώτος με το αποτέλεσμα???

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.477
Members
38.703
Νεότερο μέλος
DAMBO