Τι RF MODULATOR να αγορασω????

Μηνύματα
8
Reaction score
5
Καλημερα παιδια και χρονια πολλα! Θελω να αγορασω ενα modulator για να στελνω το σημα του ote tv σε 2 τηλεορασεις και δεν ξερω τι να παρω....να παρω φτηνο η ακριβο, μονοφωνικο η στερεοφωνικο?Εντομεταξυ εχω και να ξενο δορυφορικο συστημα και θα χρειαστω και δευτερο modulator οποτε δεν θα θελα το κοστος να ανεβει πολυ...επισης θα χρειαστω και το συστηματακι για τα τηλεκοντρολ....ουφ.Δεν εχω ιδεα τι να παρω και περιμενω την συμβουλη σας! Εχω δει εδω http://www.emimikos.gr/shop/home.php?cat=305 και εδω http://www.bestprice.gr/search?q=rf+modulator και για τα τηλεκοντρολ http://www.emimikos.gr/shop/home.php?cat=304. Αν εχετε καποιο αλλο να μου προτεινετε δεκτον. Να διευκρινησω οτι το σπιτι ειναι καινουριο και οτι οι καλωδιωσεις ειναι καλες.Επισης δεν θελω να παρω αυτο το συστημα που στελνει την εικονα γιατι τα πιτσιρικια μου σπασανε ηδη 2 τετοια εντομεταξυ αργοτερα ισως μπει και 3η τηλεοραση... Αυτα! Σας ευχαριστω πολυ εκ των προτερων!
 

panosop

Συστημικός
Μηνύματα
5.570
Reaction score
668
Απάντηση: Τι RF MODULATOR να αγορασω????

νομίζω ότι η λύση σου είναι αυτό το modulator...

[h=1]Channel Plus 3025 All-in-One Multiroom Video Distribution System with Dual Input Modulator[/h]


http://www.amazon.com/gp/product/B0..._m=ATVPDKIKX0DER&pf_rd_r=1MP4AE3E71S0FCWRCMSZ

Εχει 2 εισόδους για AV και βγάζει μια εξοδο για RF.
Παίρνει το ιδιο το μηχάνημα επιπλέον IR controllers για να ελέγχεις τους δέκτες από μακριά. Υποστηρίζει μέχρι 5 τηλεοράσεις στο ίδιο καλώδιο.
Εχει επίσης πολύ καλές κριτικές...
 

Μηνύματα
8
Reaction score
5
Απάντηση: Τι RF MODULATOR να αγορασω????

Ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου αλλα που θα το βρω αυτο??? και 2ον σ ενα Αμερικανικο shite που το βρηκα ειχε 130$....θα θελα κατι πιο οικονομικο και απο Ελλαδα..απο αυτα που εχω βαλει δεν ειναι κανενα καλο?
 


Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.837
Μηνύματα
2.877.953
Members
37.953
Νεότερο μέλος
simera2805
Top