Τον παίρνω.....

Reaction score
63
Λοιπόν....χθές δεν είδα τίποτα, αλλά έκανα ένα crash test στη γυψοσανίδα, η οποία με απασχολεί για το αν αντέχει το βάρος του. Για καλή μου τύχη οι δύο τρύπες έπεσαν στο σίδερο του σκελετου της γυψοσανίδας. Έβαλα 3 ούπατ για γυψοσανίδα, αλλά στην τέταρτη τρύπα που το κλώτσαγε έξω, επειδή (για κακή μου τύχη) τρύπησα το κάθετο σίδερο, αλλά ήταν στην ένωση με το οριζόντιο, με αποτέλεσμα το τελευταίο να προεξέχει λίγο και να μην αφήνει χώρο στο ούπατ να βιδώσει. Έτσι πήρα ένα ούπατ 10άρι το έχωσα μέσα και με μία ατσαλόβιδα σ' αυτό και τις κανονικές βίδες στις άλλες τρύπες έβαλα τη βάση οροφής. Αφού τη συναρμολόγησα, κρέμασα και τον προβολέα και ευτυχώς δεν είδα τη γυψοσοανίδα να ζορίζεται....επειδή είναι το μόνο μέρος που μπορεί να μπεί ο προβολέας, δεν θέλω ούτε να σκεφτώ το γεγονός να υποχωρήσει και να βρεθεί κάτω. Αλλά, επειδή έπιασαν οι 2 βίδες στο σκελετό και σχεδόν κρεμάστηκα ολόκληρος για να κάνει λίγο κοιλιά η γυψοσανίδα, πιστεύω ότι θα αντέξει. Σήμερα θα έχουμε τις τελικές ρυθμίσεις και θα τον βάλω να παίξει. Περιμένετε φώτος σύντομα!!

Reaction score
1
Δημήτρη, όταν είσαι έτοιμος, άνοιξε νέο θεματάκι... με καταλληλότερο τίτλο!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.502
Members
38.707
Νεότερο μέλος
Kesus