Τοποθέτηση Duevel Planets

Reaction score
9
Κάθε φορά που διαβάζω ένα review για τα νέα μου Planets μπερδεύομαι ως προς τον τρόπο τοποθέτησής τους. Αυτός στη φωτογραφία είναι ο σωστός ή έχω χάσει τη μπάλα?:143:

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.422
Σύμφωνα με την εταιρία και τον αντιπρόσωπο ναι.Αλλά μην το δέσεται και ''κόμπο''.Οι πειραματισμοί μπορούν να εκπλήξουν.:126:

Reaction score
8
Απάντηση: Τοποθέτηση Duevel Planets

εμενα στον χωρο μου την καλυτερη εικονα εδωσαν με τα τουιτερ προις τα εξω, αντιθετα δηλαδη με την φωτο.

Reaction score
8
Re: Απάντηση: Τοποθέτηση Duevel Planets

εμενα στον χωρο μου την καλυτερη εικονα εδωσαν με τα τουιτερ προις τα εξω, αντιθετα δηλαδη με την φωτο.
Παντα τα τουιτερ πρεπει να ειναι προς τα εξω.

Εχεις απολυτο δικιο λοιπον, αν εχεις ακουσει καλλιτερη εικονα.

Reaction score
9

Κανένα πρόβλημα θα δοκιμάσω με τα τουίτερ προς τα έξω αν και θα περίμενα ο κατασκευαστής να ξέρει καλύτερα πως δουλεύουν τα ηχεία του, ποτέ όμως δεν ξέρεις.

Reaction score
8

Κανένα πρόβλημα θα δοκιμάσω με τα τουίτερ προς τα έξω αν και θα περίμενα ο κατασκευαστής να ξέρει καλύτερα πως δουλεύουν τα ηχεία του, ποτέ όμως δεν ξέρεις.
Γιατι, ο κατασκευαστης δινει τα τουιτερ προς τα μεσα;;;

Reaction score
9

Ναι προς τα μέσα λέει ο κατασκευαστής αν θυμάμαι καλά και από το συνοδευτικό έγγραφο με το σχέδιο

Reaction score
8

Ναι προς τα μέσα λέει ο κατασκευαστής αν θυμάμαι καλά και από το συνοδευτικό έγγραφο με το σχέδιο
Μαλλον μονο στο συνοδευτικο εγγραφο πρεπει να το αναφερει, διοτι δεν μπορω να βρω καμια τετοια αναφορα πουθενα.

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
59.966
Απάντηση: Τοποθέτηση Duevel Planets-τρώει η...αγωνία:

Κάθε φορά που διαβάζω ένα review για τα νέα μου Planets μπερδεύομαι ως προς τον τρόπο τοποθέτησής τους. Αυτός στη φωτογραφία είναι ο σωστός ή έχω χάσει τη μπάλα?:143:

Το ένα είναι κοντά σε γωνία,το άλλο όχι...

Reaction score
9

Σε γωνία είναι και το άλλο απλά δεν φαίνεται στην φωτογραφία

Reaction score
9

Μία άλλη φωτογραφία από άλλη οπτική γωνία

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.422
Πάντως ακόμα δεν έχω καταλάβει τι ψάχνετε.
Βέλτιστη τοποθέτηση για τα ηχειά?
ΔΕΝ ΥΠΆΡΧΕΙ.Όχι στα συγκεκριμένα τουλάχιστον.Λόγω κατασκευής δεν έχουν καμία σχέση με κανένα άλλο ηχείο.Είναι απόλυτα εξαρτώμενα απ τον χώρο(εντάξει όλα τα ηχεία είναι αλλά αυτά παραείναι.).Δεν είναι κακό αυτό,αρκεί να ξέρετε ότι αγοράσατε ένα ζευγος ηχείων που ναι μεν δεν είναι τέρατα ακρίβειας ή ουδετερότητας αλλά παίζουν όμορφα και ξεκούραστα (τα άτιμα).Έχουν και κάτι χαμηλές,μούρλια!
Οπότε πειραματιστείτε.Δεν κάνει κακό.

Βάλτε και με τα tweeter προς εσάς,με κλίση 45 μοίρες,ελαφρώς προς τα μέσα,πρός τα έξω κτλ.(Πάντως στον Μιχαήλο επαιξαν καλύτερα στις 45 μοίρες).
Θανάση όλα εγώ θα τα πω βρε?

Reaction score
9

Αυτό που έψαχνα είναι απλά προς τα ποια κατεύθυνση πρέπει να βλέπουν τα τουίτερ.

Ευχαριστώ για το χρόνο σας.

Reaction score
8

συμφωνα με τον κατασκευαστη τα τουιτερ πρεπει να κυττανε προς τα μεσα.
Αυτο ομως δεν ειναι κανονας, μιας και σε ορισμενους χωρους ακουγονται καλυτερα με την αντιθετη τοποθετηση.

Reaction score
8

ΔΕΝ ΥΠΆΡΧΕΙ.Όχι στα συγκεκριμένα τουλάχιστον.Λόγω κατασκευής δεν έχουν καμία σχέση με κανένα άλλο ηχείο.Είναι απόλυτα εξαρτώμενα απ τον χώρο(εντάξει όλα τα ηχεία είναι αλλά αυτά παραείναι.).Δεν είναι κακό αυτό,αρκεί να ξέρετε ότι αγοράσατε ένα ζευγος ηχείων που ναι μεν δεν είναι τέρατα ακρίβειας ή ουδετερότητας αλλά παίζουν όμορφα και ξεκούραστα (τα άτιμα).Έχουν και κάτι χαμηλές,μούρλια!
Το αντιθετο συμβαινει βρε - ειναι απο τα ηχεια που ειναι πολυ ευκολα στην τοποθετηση. Γι αυτο τα παντοκατευθυντικα ακουγονται καλα σε οποια περιεργη θεση καθεσαι στον χωρο.

Reaction score
200

Φιλε Zarastro το πατωμα ειναι χωρις χαλι και θα εχει πολλες ανακλασεις ο ηχος.

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.422

Το αντιθετο συμβαινει βρε - ειναι απο τα ηχεια που ειναι πολυ ευκολα στην τοποθετηση. Γι αυτο τα παντοκατευθυντικα ακουγονται καλα σε οποια περιεργη θεση καθεσαι στον χωρο.
Το ίδιο λέμε.Όπως και να τα βάλεις θα παίξουν(και μάλιστα σχετικά καλά).Απλά λογω ανακλάσεων θα παιδευτείς πολύ να βρείς την ιδανική θέση.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.752
Members
38.489
Νεότερο μέλος
Nikos88