Τούμπαραν το αυτοκίνητο για να περάσει το λεωφορείο!

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746
Απάντηση: Τούμπαραν το αυτοκίνητο για να περάσει το λεωφορείο!

Μπράβο στα παιδιά!

Η κατάσταση στη Στουρνάρη έχει ξεφύγει ενω λίγα μέτρα πιο κεί , στην Μπουμπουλίνας λόγ υπ.πολιτισμού... τάξις και ηθική με πάμπολλους ένοπλους φρουρούς.

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.429

γουσταρω!!!

Reaction score
27.326

ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΩ ΑΠΟ ΚΕΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΞΥΠΝΙΟΣ ΕΧΕΙ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΑ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ...
ΚΑΛΩΣ ΕΠΡΑΞΑΝ.

Reaction score
152

αν ομως ειναι το δικο σας; ε;

Reaction score
27.326

ΑΠΛΑ ΘΑ ΦΡΟΝΤΙΖΑΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ.
ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΔΕΙΣ. ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ Η ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΛΟΓΟ ΑΛΛΑ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΠΕΡΙΣΕΥΕΙ ΣΕ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ.

Reaction score
1.772

αν ομως ειναι το δικο σας; ε;

καλα να παθη.

το δικο μου αποκλειεται να ηταν γιατι δεν κλεινω το δρομο.

αυτος απο οτι φαινεται στη φωτο ενω υπηρχε χωρος να το βαλη

προτιμησε να το αφηση στη μεση "δυο λεπτα".

ειμαι σιγουρος οτι δεν θα το ξανακανη ποτε.

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
30.776

Πολύ καλά του έκαναν.
Γιατί όντως μερικοί είτε από θράσος, είτε από αναισθησία, από άγνοια ή αμέλεια, φρακάρουν δρόμους και σπάνε τα νεύρα των υπολοίπων οδηγών που προσπαθούν να κάνουν τη δουλειά τους.
Εγώ προσωπικά το ζω τακτικά στο κέντρο που είμαι, όπου έρχονται και παρκάρουν επάνω στο πεζοδρόμιο, ακριβώς μπροστά στο μαγαζί μου και με κλείνουν εντελώς.
Κι ας έχω ταμπέλα και ένα παλούκι.

Pin

Θεΐτσα
Reaction score
4.486

Εγώ πάλι, δε συμφωνώ καθόλου.
Κανένας δεν έχει το δικαίωμα να καταστρέφει την περιουσία του άλλου για κανένα λόγο!

Υπάρχει και η τροχαία για να λύνει τέτοια θέματα.

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
108.379

Κανένας δεν έχει το δικαίωμα να καταστρέφει την περιουσία του άλλου για κανένα λόγο!

+++

Reaction score
27.326

ΜΑ ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.
ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΟΧΑΙΑ.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.880

1 αν ζμπρωξουμε το 3 και ξανακατσει οπως δειχνει οτι ηταν πριν, μαλλον δεν εμποδιζε λεοφωρειο στην ευθεια
2 ποιος το τουμπαρε ο οδηγος του λεοφωρειου ?
3 σε στροφη δεν ηταν........
4 μηπως επαιξε κατι αλλο............................

Reaction score
4

συμφωνώ μαζί σου...
τείνουμε να γίνουμε αγέλη αγρίων
πολύ φοβάμαι ότι στο σύντομο μέλλον η αυτοδικία θα ξεφύγει από κάθε έλεγχο

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
30.776

Λόγια που θα έλεγε μια γυναίκα.
Και κανένας όμως δεν έχει δικαίωμα να κλείνει τον δρόμο του άλλου και να μην μπορεί να κάνει τη δουλειά του και να βγάλει το μεροκάματό του.
Και επειδή η τροχαία είναι σχεδόν ανύπαρκτη και δεν επαρκεί, κάποια μέτρα θα πρέπει να λαμβάνονται από τους πολίτες.
Πες το αυτοδικία, πες το όπως θέλεις, αν με εμποδίσεις και δεν μπορώ να κάνω κάτι μέσω τροχαίας, θα βρω τρόπο μόνος μου.

Reaction score
4.910

Πολύ καλά του έκαναν! Κι εγω μια φορα που με ειχαν κλεισει ενω ειχαν αφθονο χώρο να παρκάρουν και φυσικά δεν ανταποκρίθηκαν στα κορναρίσματα έσπρωξα σιγά σιγά το αυτοκίνητο που με έκλεινε με την μούρη και ενω απλά γρατσούνισα τον προφυλακτήρα μου ο παράνομος έφαγε ενα ωραίο βούλιαγμα σε όλο το πλαινό του και εννοείται πως δεν του άφησα κάποιο σημείωμα ούτε και με βρήκε ποτέ....
Υποθέτω την επόμενη φορά θα πρόσεξε περισσότερο...

Reaction score
91

Καλημέρα..Ημουν εκεί λογω δουλειας..To audi ειχε παρκαρει ακριβως πανω στην γωνια που στριβει το λεωφορειο και το λεωφορειο ειχε φρακαρει για πανω απο μιση ωρα..Κλησεις στην τροχαια εγιναν αλλα δεν...
Καλα του κανανε κατ εμε..

Pin

Θεΐτσα
Reaction score
4.486

Πωπω!
Πολύ οργισμένους σας βρίσκω τους περισσότερους και μάλιστα με ανθρώπους που δε γνωρίζετε!
Να το κοιτάξετε...:403:

Reaction score
91

Και να τους γνωριζα παλι τα ιδια θα ελεγα..Σορυ Penelopie αλλα εαν ησουν πανω σε εκεινο το λεωφορειο μαλλον θα ειχες αντιθετη αποψη και εσυ!

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
22.674

Πηνελόπη, παλαιότερα για κάποιο διάστημα, εργαζόμουν στη Στουρνάρη, λίγο πιο κάτω από τη στροφή του λεωφορείου. Αυτό που γινόταν (κι όπως διαπίστωσα σήμερα, εξακολουθεί να γίνεται) με τον κάθε πανίβλακα που άφηνε το αυτοκίνητό του οπου γούσταρε (στην κυριολεξία) ήταν άνευ προηγουμένου. Τα προβλήματα με τα λεωφορεία ήταν καθημερινά και όχι μόνο μία φορά την ημέρα.

Αντιλαμβάνομαι αυτό που λες (υπακοή στους νόμους, επιβολή των νόμων από τα εντεταλμένα όργανα) το οποίο είναι αναμενόμενο σε μια κοινωνία, όχι ιδανική απαραίτητα, αλλά με ίσως περισσότερο σεβασμό στους νόμους από ότι η δικιά μας. Ε, τι περιμένεις να γίνει όταν τα μεν εντεταλμένα όργανα επανειλλημένα λάμπουν διά της αδιαφορίας τους και ένα μέρος του κοινωνικού συνόλου δε, επανειλλημένα γράφει τους νόμους στα παλαιότερα των υποδημάτων του; Αυτό που έγινε στην Στουρνάρη, πολύ απλά.

Τελειώνοντας, γνωρίζω ότι με τα "αν" και τα "μπορεί" δεν γίνεται καμία δουλειά, αλλά σκεφτείτε "αν" στην θέση του λεωφορείου ήταν ένα ασθενοφόρο. Όπως λέει ο Nikolakisg13, υπήρξαν πολίτες που κάλεσαν την Τροχαία, η οποία δεν ανταποκρίθηκε. Αν η μη ανταπόκριση της Τροχαίας και η μη ανάληψη πρωτοβουλίας από πλευράς των πολιτών, στοίχιζε την ζωή ενός ανθρώπου, τι θα λέγαμε ύστερα;

Reaction score
0

Δεν είμαι υπερ της αυτοδικίας αλλά η Τροχαία είναι ένα ανέκδοτο. Μου έτυχε να θέλω να διώξω αυτοκίνητο που έκλεινε την πολυκατοικία μου, πέτυχα αστυνομικό να περνάει και του ζητάω να τον γράψει και μου απαντάει ότι δεν μπορεί, μόνο η τροχαία. Αποτέλεσμα να περιμένω 2 ώρες να βγω από το σπίτι μου, μέχρι να έρθει ο γερανός.

Σόρρυ αλλά πολλοί "μάγκες" βασίζονται στο ότι μέχρι να έρθει η τροχαία μπορεί να προλάβεις να πεθάνεις από γεράματα, και παρκάρουνε καμπόικα. Καλά να πάθει.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter
  • rose.athens
    Not in the mood Mod

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.167
Members
38.539