Το Όνομα Του Ρόδου - Rose's HC

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.425
Απάντηση: Το Όνομα Του Ρόδου - Rose's HC

Εγω δεν καταλαβα 'τα αποφαγια' δηλ τι τρωνε μερικοι και αφηνουν τετοια .. :204::204:

Reaction score
2.215
Re: Απάντηση: Το Όνομα Του Ρόδου - Rose's HC

Δεν είναι πιό ζεστός από τα ice, είναι της ίδιας σχεδιαστικής φιλοσοφίας. Στην πραγματικότητα πρόκειται για τους Tag Mclaren 250MR που σχεδίασε ο Jason Greenslade, σε κουτί με το λογότυπο της Audiolab.

O λόγος που το έκανα, καθ' υπόδειξιν του Zizik, ήταν ο εξής: Τα left-right έχουν 2 ζευγάρια μπόρνες, ώστε να διενισχυθούν από τον Susano, ενώ το κεντρικό 1 ζευγάρι. Έτσι του έβαλα κάτι πιο δυνατό, αλλά εξίσου ουδέτερο.
Α μάλιστα. Πως υποδέχθηκαν τα jbl τη διπλή ισχύ; Είναι τόσο λαίμαργα όσο ακούγεται;

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.495
Απάντηση: Re: Απάντηση: Το Όνομα Του Ρόδου - Rose's HC

Γενικά ρε γέλασε ο άνθρωπος. Τι δεν έπιασες?
Εγω μπορώ να έρθω? Η δεν με παίζετε?
Όποτε θες. Κανονίστε με το team ΒΠ, και ελάτε.

Μπράβο John, συγχαρητήρια.Ολοκληρωμένες δουλειές ,μερακλίδικες.
Για πες κανά σχόλιο για τον ηχο τώρα σε σχέση με πριν?
Α μάλιστα. Πως υποδέχθηκαν τα jbl τη διπλή ισχύ; Είναι τόσο λαίμαργα όσο ακούγεται;
Μια και ρωτάτε για τον ήχο, με ορολογία γριβγιούερ:
- Από τον Onkyo στον LX81: μεγάλη διαφορά στην ισοστάθμιση, οι φωνές απέκτησαν όγκο, τα εφέ καθαρότητα, τα πρίμα σωστότερα, χωρίςτον έντονο τονισμό.
- Μετά τη ρύθμιση του Καστρουνή η διαφορά ήταν τόσο εντυπωσιακή που δεν μπορούσα να το πιστέψω. Η φωνή του Optimus Prime στην αρχή σε χτυπάει στο στομάχι, το μπάσο έγινε γροθιά, έχασε κάθε πλαδαρότητα ή μπουμάρισμα, το ηχητικό πεδίο έγινε ενιαίο. Το έχω γράψει, θα το ξαναπώ: αν ο Μανώλης είναι μια φορά απαραίτητος στην εικόνα, στον ήχο είναι δύο!
- Από τον LX81 στον Susano (πάντα με τις ρυθμίσεις Καστρουνή), με την προσθήκη του Audiolab και του 7ου καναλιού, ο ήχος έγινε πιο ρωμαλέος στις υψηλές εντάσεις, χωρίς ίχνος παραμόρφωσης. Τα JBL ζητάνε ισχύ, και όσο τους τη δίνεις, τόσο καθαρίζουν!

Αυτά.

Edit: ξέχασα να γράψω για τα surround και back, μετά την αλλαγή θέσης. Η αίσθηση ύψους σε σκηνές όπως στο Master and Commander, όπου ο γιατρός του πλοίου ακούει τα βήματα επάνω στο κατάστρωμα, σε κάνει να ψάχνεις ποιός περπατάει στον πάνω όροφο. Τώρα πια μπορώ να πω ότι ο ήχος σε κυκλώνει από παντού.

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.495

Χάλια!!! Έχω κάδο κοντά, μην σε βάζω σε κόπο...:136:

loggeo

Projectors
Moderator
Reaction score
9.580
Μπράβο Γιάννη! Πάρα πολύ ωραίος ο χώρος σου και το set up σου! Επειδή όλα πλησιάζουν το άψογο λύσε μου μια απορία. Τα φωτάκια απο τις συσκευές που έχεις μπροστά σου δε σε ενοχλούν κατά τη θέαση;

Nelsy

Ιεράπετρα
Reaction score
2.882
Απάντηση: Re: Το Όνομα Του Ρόδου - Rose's HC

Επειδή όλα πλησιάζουν το άψογο λύσε μου μια απορία. Τα φωτάκια απο τις συσκευές που έχεις μπροστά σου δε σε ενοχλούν κατά τη θέαση;
...έλα ντε,πες τα πες τα:119:
όλο εγώ θα είμαι ο κακός της παρέας;:116:

από τη μια masking και μαύρος ο τοίχος γύρω από την οθόνη-προσεχώς και όλος ο χώρος σκούρο γκρι και από την άλλη λαμπιόνια απέναντι από την θέση θέασης...και κοντά στη οθόνη προβολής

Κύριε συντονιστά ό,τι κερδίζετε με τα παραπάνω για την αποφυγή των αντανακλάσεων πάνε στράφι με τα φωτάκια-εκτός κι αν ντιμάρονται οπότε όλα καλά:107:

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.495

Το μόνο φωτάκι που φαίνεται είναι ένα μπλε led του Pioneer, και ένα κόκκινο του Audiolab που τα έβαψα με μαύρο μαρκαδόρο. :116:
Όλα τα άλλα είναι σβηστά. Oι οθόνες των Pioneer, Dune, masking, htpc, velodyne (α, αυτό το είχα ξεχάσει, είναι για τη ρύθμιση του sub :116: ) είναι σβηστές.

Reaction score
29.527

Εγω μπορώ να έρθω? Η δεν με παίζετε?
Όποτε θες. Κανονίστε με το team ΒΠ, και ελάτε.

Eγω δεν του μιλάω αυτουνού.Του κάνω μούτρα.Με λέει άμπασο.:116:

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
107.498

Αναξιόπιστο! :107:

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.538
Re: Απάντηση: Το Όνομα Του Ρόδου - Rose's HC

Eγω δεν του μιλάω αυτουνού.Του κάνω μούτρα.Με λέει άμπασο.:116:
Επειδή σε αγαπάω μωρό μου. :127::127:

Nelsy

Ιεράπετρα
Reaction score
2.882

Το μόνο φωτάκι που φαίνεται είναι ένα μπλε led του Pioneer, και ένα κόκκινο του Audiolab που τα έβαψα με μαύρο μαρκαδόρο. :116:
Όλα τα άλλα είναι σβηστά.

Ελα τώρα !!!! ΜΗ γίνεσαι υπερβολικός.
@ nelson.
Υπερβολικός;καθόλου και μιλάω πολύ σοβαρά Γιάννη...

είναι απίστευτο πόσο φως βγάζουν τα λαμπάκια on/off από ενισχυτές,player κλπ...
κλείσε τα φώτα και άσε μόνο αυτά για να καταλάβεις...ειδικά αν είναι κοντά στην οθόνη προβολής κάνουν τεράστια ζημιά...

αλλά από την άλλη,αν δεν έχεις μπάσα τι σημασία έχουν όλα αυτά-Γιάννη;:116:

Reaction score
29.527

Καλά , θα παω να αγοράσω καμιά 50ριά κιλά μπάσο , για να αποκτήσουν σημασία,:114:

Reaction score
19
Μπραβο Γιαννη αυτο και αν ειναι ριζικη ανανεωση.

Ηχος σουπερ, εικονα μια απο τα ιδια.

Καλοταξιδος ο κινηματογραφος σου...

Reaction score
19

πολυ καλη παρουσιαση Γιαννη και καλο setup,να το απολαμβανεις καθε μερα.πολυχρονος και για την γιορτη σου

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.847
Members
38.508
Νεότερο μέλος
Ioanniss