Το ΑVsite "κατεβαινει" πολυ αργα.

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677
Σαφώς Αλλάζει Η Ταχύτητα!!!

Σαφώς και άλλαξε η ταχύτητα σε σχέση με το κλασσικό version που υπήρχε στην αρχή!!!

Σαφώς και αλλάζει η ταχύτητα όσο ποιό modded είναι το Forum, δηλαδή όσο πιό πολλά...
PHP:
<?php
}
else if ( $mode == 'read' )
{
	if ( !empty($HTTP_GET_VARS[POST_POST_URL]) )
	{
		$privmsgs_id = intval($HTTP_GET_VARS[POST_POST_URL]);
	}
	else
	{
		message_die(GENERAL_ERROR, $lang['No_post_id']);
	}

if ( !$userdata['session_logged_in'] )
?>
περνούν οι PHP σελίδες για να δώσουν ένα αποτέλεσμα ...
... + ΤΑ ΑΠΕΙΡΑ ΕΙΚΟΝΑΚΙΑ με τα ζωώδια (ελληνικό και κινέζικο παρακαλώ...) και τις ηλικίες (και το πότε έχουν birthday τα 500 μέλη - τα ελέγχει ΟΛΑ κάθε φορά που μπαίνετε!!!) και το γένος και τα avatar και τα smilies και τα κουμπάκια και και ...

Θα χαίρεται ο Αντρέας να μετράει hits... :wink:

Reaction score
1.379
Re: Σαφώς Αλλάζει Η Ταχύτητα!!!

Σαφώς και άλλαξε η ταχύτητα σε σχέση με το κλασσικό version που υπήρχε στην αρχή!!!

+ ΤΑ ΑΠΕΙΡΑ ΕΙΚΟΝΑΚΙΑ με τα ζωώδια (ελληνικό και κινέζικο παρακαλώ...) και τις ηλικίες (και το πότε έχουν birthday τα 500 μέλη - τα ελέγχει ΟΛΑ κάθε φορά που μπαίνετε!!!) και το γένος και τα avatar και τα smilies και τα κουμπάκια και και ...
Και γιατι να τα εχουμε ολα αυτα; Μηπως τα ζωδια και τα smilies εχουν σχεση με το Hi-Fi; Aυτο που εγω θελω ειναι οι πληροφοριες και οι ανταλλαγες αποψεων για συγκεκριμενα θεματα (οχι ζωδια παντως). Αν ειναι να διαταρασεται η ψυχικη μου ηρεμια καθε φορα που "μπαινω" στο forum και να κανω πλουσιο τον OTE, τοτε...

Reaction score
0
:twisted: Παιδιά, όντως οι σελίδες έχουν βαρύνει αρκετά...Στη δουλειά με 1,5 mbps μισθωμένη και στο σπίτι με adsl 384, το site σέρνεται... Μπαίνεις σε άλλες σελίδες φυσηχτός και στο AVSite αγκομαχάς για να κάνεις ένα post!! Μήπως να το ξανασκεφτούμε να γυρίσουμε σε ποιο Light καταστάσεις; Στο κάτω κάτω μόνο forum είμαστε και αυτά με τα ζώδια και τα γενέθλια και δε ξέρω γω τι είναι το κάτι παραπάνω. Αλλά όταν το κάτι παραπάνω δεν μ' αφήνει να χαρώ αυτό που ήρθα να κάνω στο site, τότε γίνεται αμείλικτη τροχοπέδη για την οποία πανάκεια υπάρχει μόνο μία: Η επιστροφή στις πατροπαράδοτες δυνάμεις που εδραίωσαν τούτο το site! :shock:
ZHTΩ Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΠΑΛΙΟ BOARD!

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677
Ζητω Η Επιστροφη Στο Παλιο

Σε αυτό συμφωνώ απολύτως και θα πρότεινα η Διαχείρηση να εισάγει ένα Poll για να ψηφίσουμε.

:!: :!: :!: ΖΗΤΩ Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΠΑΛΙΟ... :!: :!: :!:

Reaction score
7
Βαλτε PSTN 56K να βρειτε την υγεια σας....

Κανενα φοβερο προβλημα αν κα εχω τουλαχιστον 5-6 παραθυρα του site ανοιχτα για να παρακολουθω...

Αλλα αν ειναι να φυγουν καποια σημεια για προτεινετε τι θα θελατε να μεινει.....

Να γινει πιο λιτο το forum αλλα ας παραμεινουν στο portal...τα επανω εικονιδια κλπ

Να μεινουν...
Ένταξη:
Μέλος: #

Reaction score
49
Θέλω να πιστεύω ότι ,όσο και να μας στεναχωρεί η χαμηλή ταχύτητα, είναι πολύ βιαστικό από μέρους μας να ζητήσουμε εκ νέου αλλαγές!

Για πολλούς και διάφορους λόγους!

1)Είναι πολύ μικρό το χρονικό διάστημα που έχουμε στα χέρια μας την νέα διαμόρφωση του AVsite, και επομένως κάποιες "παιδικές ασθένειες" θα μας προβληματίσουν για λίγο ακόμα! Υπομονή κατ' αρχήν.

2)Ακόμα και να ξεπεραστούν οι "παιδικές", υπάρχει σαφέστατα πιθανότητα να υπάρξουν κι άλλα μικροπροβλήματα από εξωγενείς παράγοντες. Πχ μπορεί να φταίει ο δικός μου provider ή ακόμα και ο ΟΤΕ (ιδιαίτερα στις dial-up συνδέσεις που δεν είναι σταθερές οι ταχύτητες)

3)Πρέπει επίσης να σεβαστούμε τον κόπο & χρόνο του Τάσου (και του Αντρέα βέβαια) που προσπαθούν να μας ευχαριστήσουν παρέχοντάς μας ένα σαφέστατα πιο κομψό και με πολύ περισσότερες δυνατότητες site (που θα ξεχωρίζει απ' τον "σωρό")

4)Υπολογίστε απ' την άλλη ότι και οι τιμές σε ISDN & ADSL πέφτουν συνεχώς, και όταν οι περισσότεροι αλλάξουμε σε κάτι πιο γρήγορο, θα αποζητούμε την σημερινή μορφή αλλά.......καλά θα κάνει ο Τάσος να μας συνδέσει με....Κάιρο!!

5)Μην μπαίνουμε στην διαδικασία δημοψηφίσματος για κάτι που ακόμα δεν είμαστε σίγουροι αν μας κάνει ή όχι. Δοκιμάσαμε όλες τις δυνατότητες του? Ψάξαμε τι κάνει κάθε εικονίδιο? Ας περάσει ένας μήνας ακόμα (για να μην πω 2μηνο.....) να δούμε τα πάντα, να ξεχωρίσουμε ποιά είναι χρήσιμα, ποιά εύχρηστα, ποιά μας "κόβουν" ταχύτητα, ποιά δεν χρησιμοποιήσαμε καθόλου......
Όταν ο καθένας φτιάξει μια προσωπική λίστα, τότε θα ανοίξουμε ένα δημοψήφιαμα με 40-50 υποερωτήσεις (για κάθε εικονίδιο και δυνατότητα) και εμείς θα κλικάρουμε ποιά χρησιμοποιούμε. Στο σύνολο των μελών θα φανεί πλέον ποιά μένουν και ποιά φεύγουν

Όταν μετά από περίπου 40+ μέρες συμπληρωθεί το δημοψήφισμα, στατιστικά θα έχει αποδειχθεί τι μένει & τι φεύγει.
Μην γίνουμε οι τύποι του "θέλω-θέλω-θέλω" και όταν μας τα δίνουν να το γυρνάμε στο τσάμικο!!

Όσες φορές έγραψα για την ταχύτητα, ήταν για να γνωστοποιώ τι συμβαίνει για να έχουν γνώση οι φύλακες. Γιαυτό και έχω ζαλίσει τ' αυτιά του Αντρέα στο κινητό! (Αντρέα αυτό, Αντρέα το άλλο, τι κάνατε με αυτό, τι θα γίνει με το άλλο)
Δεν τον "χώνω". Απλά τον ενημερώνω, και το ίδιο κάνω και μέσα εδώ με τα posts! Πρέπει κάθε ένας φίλος εδώ να είναι ενήμερος για ό,τι συμβαίνει!

Ζητώ συγνώμη για το μακροσκελές του μηνύματος! :roll: :roll:

Reaction score
7
**************************************************************************************************************************************
Ζητώ συγνώμη για το μακροσκελές του μηνύματος! :roll:  :roll:
Γιατι? Νομιζεις οτι διαβαζει κανενας αυτα που γραφεις????

:mrgreen: :lol: :mrgreen: :lol: :mrgreen: :lol: :mrgreen:

Δε μπορω, δε μπορω, δε μπορω να μην σχολιασω.....
θα σκασω αν δεν σχολιασω.....

Reaction score
49
**************************************************************************************************************************************
Ζητώ συγνώμη για το μακροσκελές του μηνύματος! :roll:  :roll:
Γιατι? Νομιζεις οτι διαβαζει κανενας αυτα που γραφεις????

:mrgreen:  :lol:  :mrgreen:  :lol:  :mrgreen:  :lol:  :mrgreen:

Δε μπορω, δε μπορω, δε μπορω να μην σχολιασω.....
θα σκασω αν δεν σχολιασω.....

Ευτυχώς...........
Για να γράφω και καμιά μ....... να περνά η ώρα!!!! :twisted:

Reaction score
49
Εγω προτείνω όσα μυνήματα είναι πάνω από 150 γράμματα να κόβονται.
Δεν βαραινει το μηνυμα η ποσοτητα των χαρακτηρων...
Αλλα 150 μονο... Και στα SMS περισσοτερα εχει...
Ποιά 150 και 160!!!
Εμένα το κινητό, μετά τα 70 γράμματα, μου κόβει το μήνυμα σε 2 ή 3!! :lol: :lol:

Α.....ρε αθάνατη ΝΟΚΙΑ! (ναι....το 6600 έχω αλλά ακόμα δεν έχω κάνει αναβάθμιση!!)

Reaction score
14
Ναι 150 για να είμαστε συντομοι και περιεκτικοί. Εξάλλου ενας γράφει ότι θα έλεγε και δια ζώσης. Οι υπόλοιποι είναι οκ. Μήπως θέλετε να παίξουμε κρεμάλα για το όνομα? οκ. Δ_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Σ. Ξεκινάμε?

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677
όχι ανούσια μηνύματα στο forum!!!

Εγώ θα πρότεινα το αντίθετο

ΝΑ ΚΟΒΟΝΤΑΙ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΜΕ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ (το έχω κάνει στο δικό μας για ελάχιστο με 45 χαρακτήρες αν θυμάμαι καλά...)

Ετσι αποφεύγεις μηνύματα χωρίς ουσία (ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΚΟΥΒΑΛΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ SMILIES ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΩΡΟ EΙΚΟΝΑΚΙΑ ΣΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΟΥ "ΜΗΝΥΜΑΤΟΣ")

Το forum δεν αργεί από τα μεγάλα μηνύματα αλλά από το proccessing και τα GIFS.

Μικρά μηνύματα μπορείς να στείλεις και με PM

Reaction score
25.288
το φορουμ κατεβαινει τοσο αργα που δεν ειχα υπομονη μεχρι σημερα να γραψω σε αυτο το thread

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677
giotamike,

Σου στέλνω και μιά σημαία του Burundi να τη βάλεις στο profile σου, γιατί βλέπω ότι λείπει... :wink:

Ας την ρίξει ο Τ.Μ στον server και στο folder με τα flags... :mrgreen:

Reaction score
7
Εγω προτείνω όσα μυνήματα είναι πάνω από 150 γράμματα να κόβονται.
Δεν βαραινει το μηνυμα η ποσοτητα των χαρακτηρων...
Αλλα 150 μονο... Και στα SMS περισσοτερα εχει...
Ποιά 150 και 160!!!
Εμένα το κινητό, μετά τα 70 γράμματα, μου κόβει το μήνυμα σε 2 ή 3!! :lol:  :lol:

Α.....ρε αθάνατη ΝΟΚΙΑ! (ναι....το 6600 έχω αλλά ακόμα δεν έχω κάνει αναβάθμιση!!)
Αυτο οφειλεται στη μ*λ**α ή οχι να εφαρμοσουν (ολοι οχι μονο η Νokia) την κωδικοποιηση UNICODE για τους χαρακτηρες στα SMS για την ελληνικη γλωσσα ωστε να ειναι δυνατη η αναγνωση τους απο ΟΛΑ τα κινητα, παλια και καινουρια και ΟΛΩΝ των εταιριων...
Και επειδη η Unicode χρησιμοποιει 2-πλασια bit για να απεικονισει εναν ελληνικο χαρακτηρα εχεις τους μισους χαρακτηρες...(κια πληρωνεις αναλογα τα σπασμενα sms...)
Αν γραφεις με αγγλικους χαρακτηρες δεν θα εχεις προβλημα λιγοτερων χαρακτηρων....
Επησης αν στειλεις εσυ ενα μυνημα και ο αλλος σου κανει απαντηση το πιο πιθανο ειναι να κρατησει τη unicode ρυθμιση απο το δικο σου μηνυμα ...
Οτι γινεται και στα e-mail...που καποιες φορες σου εμφανιζει μυνημα περι unicode ή μη αποστολης...

Γι αυτο και εξακολουθω να εχω το Nokia 7110 που στελνει sms στα ελληνικα με 160 χαρακτηρες με ενα μυνημα και τα διαβαζουν και ΟΛΟΙ....

:)

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.756
Members
38.491
Νεότερο μέλος
Δημήτριος Φάβας