Το ΑVsite "κατεβαινει" πολυ αργα.

Reaction score
49
Γιώργο ξέρω τι φταίει στο 6600......
Όπως επίσης και το ότι αν είναι αναγκαίο να στείλω πλήρες μήνυμα το γράφω σε greekenglish και έτσι μπορώ να στείλω 160 χαρακτήρες.....
Αλλά και μετά την αναβάθμιση θα πάψει να 'ναι πρόβλημα!

Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι πως τα κατάφερε η ΝΟΚΙΑ να βγάλει το 6600 με πρόβλημα όταν 2 χρόνια πριν είχε το 7650 (πάνω στην ίδια πλατφόρμα, series 6) που δεν μου είχε παρουσιάσει το παραμικρό!!

Τελικά μάλλον φταίει η προχειρότητα με την οποία αντιμετωπίζουν τους πελάτες τους και ολόκληρη την αγορά!
Ίσως να φταίει και το γεγονός ότι η ΝΟΚΙΑ βγάζει 10-15 νέα μοντέλα κάθε χρόνο.....άρα που να βρεθεί ο χρόνος για τα απαραίτητα τεστ αξιοπιστίας!

Το τελικό συμπέρασμα? Όλα για την ταλαιπωρία του πελάτη!!
Και μη χειρότερα :( :( :( :( :(

Reaction score
49
Ααααα και κάτι άλλο Γιώργο (μήπως και έχεις ακούσει κάτι αντίστοιχο!)

Τις τελευταίες μέρες δεν χτυπάει (αλλά ούτε και δόνηση) όταν έχω νέο μήνυμα!(μόνο στο μήνυμα γιατί σε εισερχόμενες κλήσεις έχω δόνηση & ήχο) Ούτε μου εμφανίζει την μεγάλη ανακοίνωση στην οθόνη για αυτό. Παρά μόνο το μικρό φακελάκι πάνω δεξιά! :(

Ανακοίνωση δεν γράφει ούτε για τις αναπάντητες! Πρέπει να μπω στο μητρώο για να το πάρω γραμμή!! :(

Και κάτι ακόμα πιο παλάβο: δεν με αφήνει να διαγράψω τις φωτογραφίες από την memory card :shock: !

Μάλλον πρέπει να κάνω επειγόντως αναβάθμιση! :( :( :( :( :(

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344
Εμένα το 6600 μου δίνει και τους 160 χαρακτήρες μηνύματος στα ελληνικά. Μήπως από κάποια στιγμή και μετά διορθώθηκε (αυτό..) το πρόβλημα; Το λέω γιατί το τηλέφωνο το έχω κάτι λιγότερο από 2 μήνες.

Reaction score
49
Εμένα το 6600 μου δίνει και τους 160 χαρακτήρες μηνύματος στα ελληνικά. Μήπως από κάποια στιγμή και μετά διορθώθηκε (αυτό..) το πρόβλημα; Το λέω γιατί το τηλέφωνο το έχω κάτι λιγότερο από 2 μήνες.
Μαρία καλημέρα.
Όντως το πρόβλημα διορθώθηκε αργότερα απ' την ΝΟΚΙΑ και τα κινητά που κυκλοφόρησαν 4-5 μήνες μετά τα πρώτα μπορούσαν να στέλνουν 160 χαρακτήρες.

Απλά εγώ ήμουν απ' τους "χαζούς" όπως φαίνεται γιατί το αγόρασα στην αρχή (το έχω από τα προηγούμενα Χριστούγεννα) και γιαυτό στέλνει σε 1 μήνυμα μόνο 70 χαρακτήρες....... :( :( :(

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677
Περί Κινητών Αξιών...

Κυρία συντονίστρια,

Παρακαλώ να επιβάλετε την τάξη... :mrgreen:

Τι σχέση έχει 'Το ΑVsite "κατεβαινει" πολυ αργα' με τη συζήτηση περί κινητών και άλλων παιγνίων... :wink:

Το κουβαδάκι τους και στην κατηγορία του.

Reaction score
49
Re: Περί Κινητών Αξιών...

Κυρία συντονίστρια,

Παρακαλώ να επιβάλετε την τάξη...  :mrgreen:

Τι σχέση έχει 'Το ΑVsite "κατεβαινει" πολυ αργα' με τη συζήτηση περί κινητών και άλλων παιγνίων...  :wink:

Το κουβαδάκι τους και στην κατηγορία του.

Καλημέρα Χρήστο!

Αφού η κατηγορία λέγεται: "ΔΙΑΦΟΡΑ, Δίχως όρια και θέμα" μπορούμε να γράφουμε ό,τι θέλουμε χωρίς περιορισμό και το κυριότερο χωρίς συγκεκριμένο θέμα...........
:lol: :lol:

Το κουβαδάκι μου το κουβαλάω πάντα μαζί μου! Είναι το αγαπημένο μου! :roll: :wink:

Reaction score
7
Μια επαναφορα ρυθμισεων μπορει και να το διορθωσει.
Η αλλαξε προφιλ.
Η βαλε σε προφιλ τις αρχικες του ρυθμισεις.
Η βαλε μπροστα το 7110.

Εγω δεν εχω ποτε προβλημα με το site....
Λες να φταιει που ειμαι συντονιστης?

Λεω να συνεχισουμε με Hi-End(κινητα), για να μη γκρινιαζει ο Χρηστος... :)

Reaction score
49
Μια επαναφορα ρυθμισεων μπορει και να το διορθωσει.
Η αλλαξε προφιλ.
Η βαλε σε προφιλ τις αρχικες του ρυθμισεις.
Η βαλε μπροστα το 7110.

Εγω δεν εχω ποτε προβλημα με το site....
Λες να φταιει που ειμαι συντονιστης?

Λεω να συνεχισουμε με Hi-End(κινητα), για να μη γκρινιαζει ο Χρηστος... :)
Γιώργαρε θα δοκιμάσω την επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων αλλά πολύ αμφιβάλλω αν θα δουλέψει! Άλλωστε πρέπει να το αναβαθμίσω γιατί λίγο πριν κλείσει χρόνο θα το πουλήσω (για να πάρω κάτι νέο) και δεν μπορώ να το δώσω με όχι ολόκληρα μηνύματα (γιατί κατά τ' άλλα είναι άψογο και αγρατσούνιστο.Ακόμα και την ζελατίνα της οθόνης έχει.....)

Το ότι είσαι συντονιστής δεν κάνει πιο γρήγορο το site.....Δυστυχώς.....Το ξέρω με ζωντανό παράδειγμα........εμένα!!! :roll: :roll:

Τέλος της κουβέντας (περί κινητών) γιατί ο Χρήστος θα τα πάρει......και ποιός τον ακούει μετά!!!!
Καλησπέρα Χρήστο............

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.756
Members
38.491
Νεότερο μέλος
Δημήτριος Φάβας