Το Ολοκαύτωμα των Ελλήνων Εβραίων

Reaction score
5
Οι προγονοι σου επιναν μελανα ζωμο φιλε μου. Και ήταν παγανιστές. Οχι μονόθεοι.
Οσο για τους Τούρκους και τους Αλβανους... Στην δουλεια μου που γνωρίζω αλλοδαπους κάθε μέρα (οικοδομικα υλικα) λεφτα εχω χάσει μονο απο ελληνα. ποτε απο αλβανο. Πιο νοικοκιριδες εχουν καταντησει οι ξενοι απο τους ντόπιους.

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746
"ΑΓΑΠΑΤΕ ΑΛΛΗΛΟΥΣ" ειπε ο Χριστος!
Δεν νομιζω να εξαιρουσε τους Ινδουιστες η τους Ζωροαστριστες.
Η θρησκεια μας ειναι καλη αλλα δεν ειναι Ελληνικο προνομιο.:cool_4:

Reaction score
0
Επιτρεψτε μου την εκφραση οτι ειστε παιδια...
Δεν εχω να πω τιποτα αλλο υστερα απο αυτα που γραψατε.

Οταν θα το δει και ο Τουρκος και ο Αλβανος ετσι οπως το λετε ολοι ενα χωρις θρησκειες και να ειμαστε ολοι αγαπημενοι τοτε θα το δεχθω και εγω.

Αυτα ειναι παιδικες σκεψεις ομως που κανετε και επειδη εγω ζω στο παρων προτιμω να επιλεξω αυτο που με συμφερει σαν λαο και να διατηρισω την πιστη (χωρα εθνος θρησκεια) για να μπορεσω να συνεχισω με τα εθιμα και την πιστη τον προγονων μου που οι πραξεις τους με εχουν κανει Ελληνα...
Για το "παιδιά" κερνάω (40αρης όντας).
Πέρα από την πλάκα όμως. Έχεις την εντύπωση ότι ο Τούρκος, ο Αλβανός και κάθε άλλος, έχει την αντιπαλότητα ως πρώτη προτεραιότητα στη ζωή του?
Έχω την αίσθηση ότι δε δίνει δεκάρα γι αυτό. Αυτό που τον ενδιαφέρει, όπως και όλους μας, είναι να ανεβάσει το βιοτικό του επίπεδο και να απολαμβάνει την ελευθερία του. Την πραγματική ελευθερία όμως και όχι τον σημερινό 2ο μεσαίωνα που περνάει η ανθρωπότητα σήμερα.

Reaction score
6
Απάντηση: Το Ολοκαύτωμα των Ελλήνων Εβραίων

Φίλε Hcm δεν συμφωνώ σε αυτά που γράφεις στα πρώτα σου μηνύματα.
Έχουν ακολουθήσει και αλλά μηνύματα από άλλους εξίσου τραβηγμένα αλλά δεν θα θελα να τα σχολιάσω.
Πολύ απλά θα πω πως το να λέμε πως Έλληνας είναι, μόνο ο χριστιανός ορθόδοξος μικραίνει το μέγεθος και την ιστορία των ελλήνων στους αιώνες που πέρασαν.
Ο χριστιανισμός έκανε την εμφάνιση του πολύ πολύ αργότερα , και αν για κάποια πράγματα είναι γνωστή και διάσημη η χώρα μας είναι για την ιστορία και τον πολιτισμό της αιώνες πριν εμφανιστούν οι χριστιανικές θρησκείες .

Reaction score
0
Ειπαν πολλοι οτι καλυτερα ειναι να μην υπαρχουν θρησκειες και ολοι οι ανθρωποι να ζουν χωρις συνορα .

Σε εναν φανταστικο κοσμο το καλυτερο θα ηταν πραγματι αυτο. Και το μονο σιγουρο ειναι θα δημιουργουσαν ολοι αυτοι καποια θρησκεια. Μερικοι δεν θα συμφωνουσαν και θα ειχαμε αιρεσεις πολεμους κλπ

Ειπαν πολλοι οτι το προβλημα ειναι ταξικο

Στο σημερινο κοσμο καλο θα ηταν να εξαφανιστουν τα παντα (θρησκειες εδαφη συνορα) αλλα το προβλημα ειναι ταξικό.

Ετσι το μονο σιγουρο ειναι οτι ολοι συμφωνουμε διαφωνοντας και διαφωνουμε ενω ταυτιζομαστε . Γνωριζοντας αυτο μπορεις να κανεις και να δημιουργησεις (γκρεμιζοντας) πολλα

Reaction score
8
Το θέμα νομίζω ότι δεν έχει να κάνει με τη αγία θρησκεία των Ελλήνων

και κατά πόσο αυτή είναι πιο καλή ή πιο κακή από την εξίσου αγία Εβραϊκή,

το θέμα έχει να κάνει με ανθρώπινες συμπεριφορές και ανθρώπινες αξίες.

Όταν βλέπεις λοιπόν, ότι αυτές πλημυρίζουν από κάθε μορφής ΡΑΤΣΙΣΜΟ,

κατανοείς καλύτερα το γιατί ο Ηitler έκανε αυτά που έκανε.

Ήταν ένας από αυτούς, που στο όνομα της φυλετικής, θρησκευτικής,

ταξικής ή εθνικής "υπεροχής", βύθισε την ανθρωπότητα στο σκοτάδι.

Ούτε εκείνος δε το πίστευε ότι υπήρχαν και ΆΛΛΟΙ σα κι αυτόν.

Αν δεν υπήρχαν αυτοί οι ΆΛΛΟΙ δε θα μπορούσε...

Δεν ήταν η πρώτη φορά μα ούτε και η τελευταία , δεν ήταν ο μόνος

υπήρξαν και άλλοι, υπάρχουν άλλοι και θα υπάρξουν και άλλοι.

Γιατί πάντα θα υπάρχουν αυτοί οι ΆΛΛΟΙ.

Προσοχή λοιπόν...στούς ΆΛΛΟΥΣ

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
30.712

Οι χειρότεροι πόλεμοι είναι οι εμφύλιοι και οι θρησκευτικοί.
Οι άνθρωποι έχουν στην φύση τους την καταστροφή και αυτό δεν άλλαξε ποτέ κι ούτε θα αλλάξει απ΄ότι φαίνεται.
Επίσης φαίνεται ότι δεν μαθαίνουμε απ΄ τα λάθη του παρελθόντος και το μόνο που γίνεται είναι να κάνουμε άλλα καινούργια λάθη με πιο μοντέρνο τρόπο.
Ποτέ δεν θα μπορέσουμε να ζούμε όλοι σαν ίδιοι, σαν ίσοι, αγαπημένοι και μονιασμένοι, χωρίς σύνορα κ.λ.π. Δυστυχώς αυτές οι απαισιόδοξες προβλέψεις μου είναι πιο πραγματικές από τις ουτοπικές που θα θέλαμε. Δεν ζούμε σε ιδανικό κόσμο.
Εδώ σκοτώνει αδερφός τον αδερφό του για 30 πόντους παραβίαση στο φράχτη του οικοπέδου του.

Reaction score
298
Ποιός άλλος έχει προσέξει ότι όλες αυτές οι εθνικοθρησκευτικοπαραληρηματικές απόψεις εκφράζονται με θράσος αντιστρόφως ανάλογο της αληθείας που εμπεριέχουν? :happy_5:

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.101

Το πρεσβυτέριο διατηρείται έως σήμερα στη διασταύρωση των οδών Ρήγα Φερραίου και Γαμβέττα.

Χαιρετισμούς από τον παγκοσμιοποιημένο Βόλο.

Reaction score
2
HomeCinema-Maniac = Videomix ?? :crazy_1:(αλήθεια που χάθηκε αυτή η ψυχή..πλάκα είχε!)

μπράβο! :mad_1:

Reaction score
1
Για προσεχε τις εκφρασεις σου!!!!
Θα περίμενα κάτι ακόμα πιό...καυστικό, από μιά απλή επίπληξη.
Τέτοιου είδους σχόλια (σαπούνια κλπ) από τους γνωστούς υπάνθρωπους της Γερμανίας ( και θάπρεπε και γιά τους συγγενείς τους σε όλο τον κόσμο), διώκονται σε αυτή τη χώρα ποινικά ...
Οι γνωστοί θρασύδειλοι...

Reaction score
6

Μου κάνουν εντύπωση μερικοί κύριοι.
Το ενδεχόμενο ότι μπορεί να υπάρχουν μελη που είναι εβραϊκής καταγωγής δεν παίζει καθόλου;
Πως γράφονται με τέτοια ελαφρότητα τέτοιες ανοησίες; (επιεικής χαρακτηρισμός)
Τέτοιες συμπεριφορές δεν έχουν θέση εδώ μέσα.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.985
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas