Το Ολοκαύτωμα των Ελλήνων Εβραίων

Reaction score
14
Παιδια, εχω αρχισει και αισθανομαι ασχημα.
Με Κεντροευρωπαια και Καθολικη συζυγο μηπως τα παιδια μου δεν ειναι Ελληνοπουλα?:sad:

Θα έπρεπε να ντρέπεσαι κιόλας! :twisted:
Και να έχεις και ...πρόβλημα! :prof:

:respect: :happy_4:

Reaction score
4
Εγω εγραψα κατι για το πατριαρχειο την πιστη της καθε χωρας και αυτη για ποιους λογους μας συμφερει σαν λαος να υπαρχει στην χωρα μας...

Δεν πιστευω στον καλο και κακο θεουλη...

Πιστευω οτι μεσα απο την ορθοδοξια προστατευονται και πολλα Ελληνικα πραγματα και δικαιωματα...

Αν το καταλαβετε καλως...

Αν οχι δεν πειραζει στην αλλη ζωη...

Reaction score
14
Τελικά και μέσα από αυτές τις σελίδες, το ίδιο συμπέρασμα βγαίνει. Οι θρησκείες είναι το όπιο του λαού.

Να σε συμπληρώσω φίλτατε.
Είναι το όπιο κάποιων τάξεων του λαού. ;-)

Τελικά τίποτα δεν μαθαίνει ο άνθρωπος κοιτάζοντας πίσω.
Γεγονός. :-(

Reaction score
0
«Εγω εγραψα κατι για το πατριαρχειο την πιστη της καθε χωρας και αυτη για ποιους λογους μας συμφερει σαν λαος να υπαρχει στην χωρα μας...
Δεν πιστευω στον καλο και κακο θεουλη...
Πιστευω οτι μεσα απο την ορθοδοξια προστατευονται και πολλα Ελληνικα πραγματα και δικαιωματα...
Αν το καταλαβετε καλως...
Αν οχι δεν πειραζει στην αλλη ζωη...»

Πες μου φίλε μου πότε η εκκλησία προάσπισε τα συμφέροντα του άμοιρου λαού.
Στο σχίσμα με τους καθολικούς?
Στην επανάσταση του 1821? (που έσυραν με τη βία τον κλήρο να μετέχει στην επανάσταση).
Στις εκάστοτε δικτατορίες? Με τελευταία βέβαια αυτή της 7ετίας (Ελλάς Ελλήνων Χριστιανών ήταν το motto).
Ο σκοτωμός με το Φανάρι ακόμη και σήμερα?
Η εκκλησία προωθεί τα δικά της συμφέροντα μέσω της θρησκείας. Διευρύνει την περιουσία της ανά τον ελλαδικό χώρο προσφέροντας ψίχουλα στους πιστούς της.
Στην άλλη μου ζωή λοιπόν θα ήθελα να ζω σ ένα κόσμο απαλλαγμένο από διαπλεκόμενα εκκλησιών και θρησκειών.

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746
Στην επανάσταση του 1821? (που έσυραν με τη βία τον κλήρο να μετέχει στην επανάσταση).
Στις εκάστοτε δικτατορίες? Με τελευταία βέβαια αυτή της 7ετίας (Ελλάς Ελλήνων Χριστιανών ήταν το motto).
Η εκκλησία προωθεί τα δικά της συμφέροντα μέσω της θρησκείας. Διευρύνει την περιουσία της ανά τον ελλαδικό χώρο προσφέροντας ψίχουλα στους πιστούς της.
Στην άλλη μου ζωή λοιπόν θα ήθελα να ζω σ ένα κόσμο απαλλαγμένο από διαπλεκόμενα εκκλησιών και θρησκειών.[/quote]
ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ!!!!
""καλυτερα φεσι τουρκικο παρα τιαρα παπικη"".Με αυτον τον τροπο βοηθησε τον Ελληνισμο η εκκλησια!

Reaction score
14
""καλυτερα φεσι τουρκικο παρα τιαρα παπικη"".Με αυτον τον τροπο βοηθησε τον Ελληνισμο η εκκλησια!
Πες τα εσύ ρε Αρβανιτάκη γιατί εμείς οι διεθνηστές εβραιοεγκάθετοι δεν έχουμε τον...Θεό μας! :cool_4:

Reaction score
14
Στην άλλη μου ζωή λοιπόν θα ήθελα να ζω σ ένα κόσμο απαλλαγμένο από διαπλεκόμενα εκκλησιών και θρησκειών.
+1 με πολλά + ακόμα

Σωστός, κύριε prevelmann, κυκλοφορείτε Ευραίως???:respect:

Reaction score
4
Θα με τρελανετε και ειμαι και νεος ακομα...
Θελετε η δεν θελετε η Ελλαδα να ειναι χ.ο. ?

Πιστευετε οτι ως χ.ο. εχουμε να κερδισουμε πολλα πραγματα ιστορικα και μελλοντικα?

Εκανα μια αναφορα για το φαναρι...
Δεν παει να ξεσκιζωνται στον Π@υτσο εκει μεσα δεν με ενδιαφερει...
Ηταν εδαφη Ελληνικα και πρεπει η ιστορια να μην χαθει!
Πρεπει να ξαναλειτουργησει για πολους λογους.

Ουτε σε αυτο συμφωνητε ποια ???

Πως θα λειτουργησει ξανα αν χασουμε το θρησκευμα απο το επισημο κρατος?

Reaction score
4
Εγω δεν ειπα ποτε οτι ο χριστιανισμος δεν εχει κανει λαθος...

Και να ενα παραδειγμα...

Τωρα που ξυπνησαν οι καθολικοι και οι ορθοδοξοι μονιασανε και επισκεφτηκαν το πατριαρχειο για να στηριξουν τον οικουμενικο.

Τοσα χρονια που ηταν ο Παπας?

Τωρα ομως που καταλαβαν οτι η Τουρκια θα μπει αργα η γρηγορα στην Ευρωπη και ο Μουσουλμανισμος θα εξαπλωθει παντου ξυπνησαν και εκαναν μια κινηση ολοι μαζι ενωμενοι...

Παιδια οταν μιλαω για ορθοδοξια δεν το παω στον θεουλη αλλα το παω σαν ενα απαραιτητο παζλ που ενωνει την πολιτικο κοινωνικη ζωη της χωρας.
Δεν μπορουμε να το αλλαξουμε για πολλους λογους.

Πολλα απο τα δικαιωματα μας σαν εθνος θα χαθουν αν αποβαλουμε το θρησκευμα απο το κρατος.

Το καταλαβενετε αυτο ναι η ΟΥ? :crazy_1:

Reaction score
0
Τι θέλουμε λοιπόν?
Μια Ελλάδα ελεύθερη από θρησκείες και κόμματα. Απαλλαγμένη από τον κλήρο, που αν σήμερα ερχόταν ο Χριστός στη γη θα τον μαστίγωνε ανελέητα.

Απαλλαγμένη από τη διαπλοκή και τις κάθε είδους συντεχνίες.

Μια Ελλάδα με ικανούς ηγέτες προς όφελος του κόσμου (επιτέλους πια).

Μια Ελλάδα με πολίτες που δε φοβούνται το διαφορετικό και σέβονται τον συμπολίτη τους χωρίς να τον μειώνουν.

Μια Ελλάδα χωρίς βούλες και στάμπες, ανοιχτή και ελεύθερη για όλους.

Μια Ελλάδα λοιπόν που να χαρακτηρίζεται από πραγματικά ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ.

Reaction score
5
ο μουσουλμανισμος... αυτη η αρρώστια... στην πυρα!
Εκει που χάνεις την μπάλα ειναι στο οτι επιμενεις να λες οτι η θρησκεία μας χρειάζεται εστω και κοινωνικά. γιατι ρε; τους το χρωστάγαμε; δουλειά τους ειναι; νπνγ σε ολο τον κοσμο! να περιοριστούν στις δουλειές που πρέπει να κανουν και μέχρι εκει. κι αν δεν τους αρέσει μπορούν να αλλάξουν επάγγελμα.

Reaction score
14
Πολλα απο τα δικαιωματα μας σαν εθνος θα χαθουν αν αποβαλουμε το θρησκευμα απο το κρατος.

Το καταλαβενετε αυτο ναι η ΟΥ? :crazy_1:
Όχι εγώ δεν το καταλαβαίνω και δεν το πιστεύω.

Αντιθέτως πιστεύω ακράδαντα ότι αν η χώρα είναι το σημερινό τουρλουμπούκι -που είναι-οφείλεται ξεκάθαρα σε αυτό το αισχρό οιδιπόδειο σύμπλεγμα θρησκείας/κράτους/έθνους.

Όλα τα υπόλοιπα είναι παραμυθάκια/καραμελίτσες πασπαλισμένα με μπόλικο Κολοκοτρώνη, Παπαφλέσσα, Χριστούλη (ορθόδοξο), Βυζάντιο και μια εσάνς αρχαιότητος για την γεύση.
Εννοείται ότι από την συνταγή έχουν αφαιρεθεί τεχνηέντως... όλες οι μπινιές, λαδιές που έχουν γίνει τα τελευταία 200 χρόνια... και όλοι οι προδότες, δοσίλογοι, χαφιέδες, Εφιάλτες.
Αν έμεναν θα πίκριζε η συνταγή.

Που απευθύνονται οι καραμελλίτσες;
Στη μάζα. Στη ...βάση.
Σε κάποιες ....τάξεις για όποιον δεν κατάλαβε.

Reaction score
4
Preve εσυ ανηκεις στην μαζα της Παγκοσμιοποιησης απο οτι βλεπω και διασκεδασε το οσο μπορεις.

Εγω ανηκω στην αλλη μαζα που με κανει να αισθανομαι Ελληνας.

Ο καθε ενας ας τραβηξει τον δρομο του λοιπον...

Θελω να δω τι θα γινει και τι θα λετε σε λιγα χρονια οταν δεν θα υπαρχει καθολου εθνος κρατος θρησκεια παρα μονο ενα εδαφος που θα ονομαζετε Ελλαδα με το 50% να αποτελειτε απο ξενους και αλλοθρησκους...

Αλλα τοτε δεν θα δικαιουστε να βγαλετε μιλια! Θα ειναι ηδη αργα.

Reaction score
0
Να σου συστήσω έναν φίλο Εβραίο "καραέλληνα", 2,05, 120 κιλά, να του το πεις πρόσωπο με πρόσωπο

2,o5 .120 kila ne sistise mou ton mou elipse sapouni :happy_4:
Για προσεχε τις εκφρασεις σου!!!!

Reaction score
14
Preve εσυ ανηκεις στην μαζα της Παγκοσμιοποιησης απο οτι βλεπω και διασκεδασε το οσο μπορεις.
Κάνεις τραγικό λάθος.
Το αντίθετο συμβαίνει.

Απλά δεν δύνασαι να το κατανοήσεις.
Είναι "ταξικό" το θέμα.
Και οι διαφορές ανάμεσα στις τάξεις....άβυσσος.

Reaction score
5
Θελω να δω τι θα γινει και τι θα λετε σε λιγα χρονια οταν δεν θα υπαρχει καθολου εθνος κρατος θρησκεια παρα μονο ενα εδαφος που θα ονομαζετε Ελλαδα με το 50% να αποτελειτε απο ξενους και αλλοθρησκους...

Αλλα τοτε δεν θα δικαιουστε να βγαλετε μιλια! Θα ειναι ηδη αργα.
Θα σε χάλαγε να ήταν ολος ο κοσμος ένα;;; αγαπημένοι να δουλεύουμε όλοι μαζί για το κοινό καλό; Τα σκατά που κουβαλάνε στο κεφάλι τους οι αρχηγοί των θρησκειών. Αυτοί η μανία να μας κρατάνε με τα φιμοτρά και να μας εχουν να περιμενουμε να ακουσουμε το "επιτεθειτε" σαν σκυλιά σε κυνομαχίες.
Να κανουμε οτι μας προστάζει ο καθε ηλίθιος πλανητάρχης που τον υπακούει τυφλά ο κάθε ηλίθιος που εχουμε για αρχηγο κράτους (αναφερομαι γενικα και οχι αποκλειστηκά για ελλαδα).

στα σκατα να πέσουν και ακομα χαμηλότερα. αυτά αξιζουν σε οποιονδηποτε προσπαθει να εκμεταλευτεί τον συνάνθρωπο του που βρεθηκε είτε σε δύσκολη στιγμή χωρίς στηριγμα. γιατι δυστυχως οι εκκλησίες εχοθν δημιουργήσει την αναγκη για θρησκεία.
Αναγκη εχω μονο τον εαυτό μου κι οσο παταω εγω στα πόδια μου γερα κι εχω την υγεια μου, δεν εχω αναγκη απο κανενα. μπορω να παλεύω, ευχαριστω.

Reaction score
0
Πάνω από όλα πιστεύω πως είναι θέμα παιδείας, βιωμάτων και ανοιχτού μυαλού.
Ο ταξικός διαχωρισμός σήμερα τείνει να ισοπεδωθεί με βάση την παλιά του έννοια.

MAD

Σιαρτάκιας
Reaction score
1.168
Απάντηση: Το Ολοκαύτωμα των Ελλήνων Εβραίων

Είμαστε ΟΛΟΙ Έλληνες!!! αυτό που συμβαίνει σε αυτές τις λίγες σελίδες, συμβαίνει σε όλο τον Ελληνισμό όταν η χώρα δεν είναι σε πόλεμο!!!!

Reaction score
0
Θα σε χάλαγε να ήταν ολος ο κοσμος ένα;;; αγαπημένοι να δουλεύουμε όλοι μαζί για το κοινό καλό; [/quote]

Έτσι...... Ακριβώς έτσι!!!!!!!!!!!!!

Reaction score
4
Επιτρεψτε μου την εκφραση οτι ειστε παιδια...
Δεν εχω να πω τιποτα αλλο υστερα απο αυτα που γραψατε.

Οταν θα το δει και ο Τουρκος και ο Αλβανος ετσι οπως το λετε ολοι ενα χωρις θρησκειες και να ειμαστε ολοι αγαπημενοι τοτε θα το δεχθω και εγω.

Αυτα ειναι παιδικες σκεψεις ομως που κανετε και επειδη εγω ζω στο παρων προτιμω να επιλεξω αυτο που με συμφερει σαν λαο και να διατηρισω την πιστη (χωρα εθνος θρησκεια) για να μπορεσω να συνεχισω με τα εθιμα και την πιστη τον προγονων μου που οι πραξεις τους με εχουν κανει Ελληνα...

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.985
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas