Το... Ρεγκουνάμαξο

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.820
Λοιπον ......να πω κατι γιαυτο που βιωσα μεσα σε ενα παλιαμαξο.......το Ρεγκουναμαξο..!!!!!!
Ηρθε λοιπον καλοι μου φιλοι μετα της πολυαξιαγαπητης συνοδου του στην Κορινθο ο πασιγνωστος ΡΕΓΚΟΥΝΑΣ παρεα παντα με το καρουλοfocus του!!!!!!
Αφου ηπιαμε φρεντακι και ψιλοακροαστηκαμε το ΥΠΕΡΤΑΤΟ ΧΑΙ ΕΝΤ συστημα μου ο εκ των ανω κυριος μου προτεινε να παμε στο αμαξι του (πρεπει να ειχε και 40 βαθμους μεσα)και να ακουσουμε το σετακι απο την νεα γενια κατσαρολων FISHLER οπου ειχε εγκαταστησει προς τερψην και ακροασην των ωτων του!!!!!!!!!!!!
ΩΙΜΕ........τι εχει κανει βρε παιδια η ανωμαλαρα!!!???????!!!!!!!???????
Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ ΑΚΟΥΣΑ ΗΧΟ ΣΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΟΠΟΥ Ο ΧΩΡΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΛΥΤΡΑ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΑ ΠΕΝΤΑΠΛΑ ΣΕ ΟΓΚΟ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ!!!!!!!!!
Αριστοτεχνικη εγγραφη απο την GROOVE NOTE-μεσω studer-σαξοφωνο με τον BEN WEBSTER και καθηλωτικο ακουσμα και παιξιμο απο το αναλογο συστημα!!!!!!!!
Η αναλογικοτητα στο επακρο-καμια απωλεια πληροφοριας,καμια αισθηση οτι ακουγα ηχο απο ενα σεταρισμα σε αυτοκινητο......
Χαμηλο που το ζηλεψα με ατακα και απολυτο σβησιμο,μεσαιες εστιασμενες και
αληθινοτατες,μεσαιες που ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ οχι απλα ενοιωθες αλλα ΑΓΓΙΖΕΣ τον μουσικο......
Το κουφο ειναι οτι ο μπαγασας ο BEN WEBSTER και το σαξοφωνο του ηταν καθισμενος μπροστα στο ταμπλο(παρολι την ζεστη)και η στερεοφωνια σε ολο της το μεγαλειο.!!!!!!!!
Και μου λες μετα μωρη σιτεμενη μουστογρια οτι δεν εισαι XAIENTAS?????????????
Εδω παρακαλω γελαστε ........ο REGUNUS ειναι απο τους κρυφους ΧΑΙΕΝΤΑΔΕς και ας λεει οτι θελει.........ΚΑΙ ΓΕΛΑΕΙ ΜΕ ΜΑΣ.........ρε τι ειπες τωρα...!!!!!!

Reaction score
5
δεν είμαι χαϊεντάς λέμε :116: Το Ρεγκουνάμαξο ειναι χαιεντ. Εγώ όχι!

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.820
ΠΑΛΙΟΑΝΩΜΑΛΑΡΕΣ ΟΛΟΙ ΣΑΣ.............ΟΥΛΤΡΑ..ΧΑΙΕΝΤΑΔΕΣ!!!!!!

Reaction score
5
ΠΑΛΙΟΑΝΩΜΑΛΑΡΕΣ ΟΛΟΙ ΣΑΣ.............ΟΥΛΤΡΑ..ΧΑΙΕΝΤΑΔΕΣ!!!!!!
με πληγώνεις τώρα... άκου χαϊεντάδες! Ανωμαλάρες εντάξει! να το δεχτώ! αλλά όχι και χαϊεντάδες :142:

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.905
Members
38.518
Νεότερο μέλος
mrkgeo