Το Σεμινάριο, αποτελέσματα - εντυπώσεις...

Reaction score
3.580
Δίπλα στον MAC υπάρχει μια κενή θέση, ας καθήσει ρε παιδιά κάποιος για να μην στέκεται όρθιος !!!

Reaction score
3.580
Ο γιος μου, ερωτευμένος μου φαίνεται ότι είναι πάλι. Φαίνεται τόσο φωτεινή η καρδιά του. Μέχρι που έκαψε το film της φωτογραφικής μηχανής στο σημείο της καρδιάς του.

Reaction score
3.580
Ετσι πές μου Γιώργο, γι αυτό άκουγα συνεχώς από πίσω μου κάτι σαν γδαμπ μπουμ χλατσ κατσ μαναμ !!!

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
730
Ετσι πές μου Γιώργο, γι αυτό άκουγα συνεχώς από πίσω μου κάτι σαν γδαμπ μπουμ χλατσ κατσ μαναμ !!!
Aυτοι οι ηχοι κατι μου θυμιζουν , κατι μου θυμιζουν...
Α , ναι το βρηκα!
Μηπως εριχνε λουσιμο? :lol: :lol:

Reaction score
3.580
Γιώργο, η Λουκίτσα δεν είναι σαν κι εμάς τους τεμπέληδες. Κρατάει σημειώσεις, ακούει, ξεχωρίζει και σε λίγο θα μας βάλει τα γυαλιά.

Οι γυναίκες, δεν ασχολούναι με το Hi-Fi, αλλά όποιες από αυτές ασχοληθούν, μπορούν και ξεχωρίσουν πιο εύκολα τις διαφορές ανάμεσα σε διαφορετικές συσκευές.
Η κόρη μου για παράδειγμα με βοηθάει πολύ όταν βελτιώνω κάποια συσκευή ήχου. Μπορεί και διακρίνει πολύ πιο εύκολα από εμένα κάποιες μικροδιαφορές στον ήχο. Μου λέει τη γνώμη της για το πιο εκούγεται καλύτερα. Αυτό για μένα είναι αρκετό.

Reaction score
3
Οι γυναίκες σίγουρα ακούνε καλύτερα και ποιοτικότερα από εμάς και το καλύτερο είναι ότι δεν επηρεάζονται απο τιμές,επηρεάζονται όμως απο το μέγεθος και το σχέδιο. :wink: :lol: :lol:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.058
Members
38.524
Νεότερο μέλος
Vaslamp