Το Τέρας!! (Il mostro, the monster)

Reaction score
51
Απάντηση: Το Τέρας!! (Il mostro, the monster)

Θα πρέπει όμως να αλλάξει άμεσα το GPS και να πάρει ένα που θα έχει υποστήριξη bluetooth. Έτσι, δεν θα είναι υποχρεωμένος να κοιτάει -με απρόβλεπτα αποτελέσματα- εκεί που είναι το gps, αλλά θα ακούει μέσα στο κράνος τις φωνητικές οδηγίες.

Οπότε, τα μάτια στο δρόμο, χωρίς να ενοχλείται ο αγκώνας...εεεε...χμ.. τα αυτιά ήθελα να πω΄..!!

Δεν χρειάζομαι Bluetooth.
Συνδέω το gps μου με ενσύρματα ακουστικά ψείρες, μέσα στο κράνος και δεν χρειάζεται να κοιτάω στην οθόνη.
Χώρια που εκεί που θα βρίσκεται έχω γρήγορη οπτική επαφή.
Από την άλλη έχω μάθει από το αυτοκίνητο να μην χαζεύω την οθόνη του gps αλλά να ακούω τις ηχητικές εντολές. Και στον τομέα αυτό, το TiBO είναι άριστο.......

Σε τελική ανάλυση, αν καίγομαι για bluetooth μπορώ να πάρω κάτι τέτοιο

MOTOROLA DC800

To βάζω στο tank bag και έχω τον ήχο του TiBO στα αυτιά μου μέσω BT (και όπως ήδες κόστος κάτω από 50€ για επώνυμη συσκευή......)
Για όλα υπάρχουν λύσεις φιλαράκι! :107:

Reaction score
51

Χμμμμμμ............
Μόλις βρήκα το τέλειο transmitter!!! :107:

Sony TMR-BT10

με κόστος σχεδόν 30€!!! Και πάντα επώνυμο!
Και το σπιράλ καλώδιο με βολεύει στη μηχανή :107:

Reaction score
2
Καταρχάς νομίζω πως ο τίτλος "ΤΟ ΤΕΡΑΣ" είναι αντιπροσωπευτικός του περιεχομένου!Καλορίζικη,φοβερο εργαλείο.

Επειδή βλέπω ψήνεσαι για bt να σου δειξω και εγώ ποιό έχω από το οποίο έχω μείνει πραγματικά ΥΠΕΡ ευχαριστημένος. Ορίστε λοιπόν:

Κοστίζει λίγο παραπάνω βέβαια.Αλλά πίστεψε με κάθε φορά που ακούω μουσική από αυτό μου υπενθυμίζει γιατί το πλήρωσα 80 ευρώ πριν 1 περίπου χρόνου.Απο αυτονομία δεν θυμάμαι να με έχει προδώσει ποτέ.Φορτίζει με usb adaptor και χθες πχ που γύριζα από αεροδρόμιο το φόρτισα 10 λεπτά με το laptop και κράτησε περίπου 2-3 ωρες.Aν βάλω κάτω τα πιο χρήσιμα gadgets που έχω πληρώσει σε όλη μου τη ζωή το S100 θα ήταν σίγουρα μέσα στο top 5.

Reaction score
51

Τη μηχανή την έχω ήδη 10 μήνες αλλά πάντα δεκτές οι ευχές! :107:

Το συγκεκριμένο BT δε μου κάνει πιστεύω.
Θα χρειαστώ πρώτα ένα μετατροπέα αναλογικού σήματος σε BT (το gps στέλνει τον ήχο σε θηλυκό mini-jack και χρειάζομαι αρσενικό mini jack να μπαίνει σε κουτάκι που μετατρέπει το σήμα σε ασύρματο (bluetooth). Οπότε στο κράνος θα έχω ένα handsfree BT για να δέχομαι το σήμα από το κουτάκι!!

Το gadgetάκι που μου έδειξες είναι μάλλον το τελευταίο τμήμα του θέματος......

Σ' ευχαριστώ έτσι κι αλλιώς!! :107:

Reaction score
14

Νομίζω ότι το ΒΤ είναι Η ΛΥΣΗ.

Από εκεί και πέρα, σε αυτό το επίπεδο, μπορείς να κάνεις πολλά, σαν και αυτά που έβαλες.

Όμως απαραίτητα πρέπει να αλλάξεις το TiBO, με κάτι καινούργιο.

Είναι θέμα στυλ...

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ

Reaction score
51

Γιάννη έχει βγει ένα TiBo για μηχανές, αδιάβροχο. Μήπως να άλλαζες αυτό που έχεις;
Όμως απαραίτητα πρέπει να αλλάξεις το TiBO, με κάτι καινούργιο.

Δε με χαιρετάτε και οι δυο σας, λέω εγώ? :116: :142:
Καθίκια.....
Να με βάλετε σε έξοδα.....

Δεν αλλάζω για πολλούς λόγους.
Και ο σημαντικότερος ότι έχω περάσει παροχή και κυρίως βάση για το συγκεκριμένο μηχάνημα. Και όχι απλά κάνω τη δουλειά μου αλλά την κάνω και άριστα (με κόστος 0€)

Και πριν αρχίσετε περί αδιάβροχου κλπ, η τροφοδοσία έχει αρκετό μήκος για να βάζω το TiBO στο tank bag και να βλέπω άνετα και τους χάρτες αφού υπάρχει διαφανής ζελατίνα στο πάνω όροφο του tank bag.....

Ααα....μην το ξεχάσω...
Είστε καθίκια... :138: :136:

Reaction score
0
Παντως λογω τιτλου
αυτη επρεπε να μοστραρει !!!

(Γρηγορα ,ενα θεμομετρο και ενα πιεσομετρο .Ο Μπαμπας δεν αισθανεται καλα ):116:

Reaction score
264
Απάντηση: Re: Το Τέρας!! (Il mostro, the monster)

Μα δεν βλέπω κάτι....Θα χάλασε....:116:
Που ειναι ρε το κρανος?:141:
Αυτο να δουμε πρωτα και μετα τα υπολοιπα.
Αντε................... καλοριζικο,καλες γκαζιες.Και να προσεχεις στο δρομο απο τα αδεσποτα βληματα που πανε οπως και οπου τους αρεσει

Reaction score
8
Απαντα καλα εποιησες αδελφε μου,ομως ενα πραγμα δεν εβαλες πανω στο τερας. ΚΑΛΑΘΟΥΝΑ ΒΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ.Που διαολο θα τα βαζεις τα παμπερινια Ε??? Που για πες μου

Reaction score
8
Καλοριζικη, καλοταξιδη και να προσεχεις μιας και εισαι και νεομπαμπας ,απ'οτι καταλαβα.:144:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.407
Members
38.697
Νεότερο μέλος
kkoumas