Το απόλυτο Χριστουγεννιάτικο Cd!?!

Reaction score
3
Φυσικά μιλάω για το νέο σι-ντι της Εφούλας.
Προμηθευτείτε το και .... θα φτιάξετε νέο στομάχι από τα γέλια!
Όλα τα λεφτά το "Τσίγκλ Μπέλς" :cool:,ή το "Κάλαντα Πρωτοχρονιάς" σε τρελή μπιτιά!:cool:
Θα την ακούσετε κανονικά και φυσικά όχι μόνο σε ...ας πούμε Ελληνικά κι Εγγλέζικα,αλλά και σε ...Γερμανούχτεν και άλλα Θώδεια τερατουργήματα!

Highly Recommended!:p:p:p:p

Άντε και καλές γιορτές!

Attachments

Reaction score
14
Κοίτα που θα γίνει το βλαχο-όρνεο εκατομμυριούχος. ;)
Και θα την λένε και ...αυθεντική!!!
(Όπως πήρε το αυτί μου το μεσημέρι σε μια σκουπιδοεκπομπή που τη φιλοξενούσε)

Reaction score
7
Χωρίς να ξέρω γρι γερμανικά, όλα τα λεφτά είναι το "Ω έλατο" στη συγεκριμένη γλώσσα. Νομίζεις ότι θα στραμπουλήξει τη γλώσσα της...

Ακουσα και δήλωσή της που έλεγε περίπου ότι τα αγγλικά ήταν που τη δυσκόλεψαν και οχι τα γερμανικά (!!!).

Reaction score
3
Χωρίς να ξέρω γρι γερμανικά, όλα τα λεφτά είναι το "Ω έλατο" στη συγεκριμένη γλώσσα. Νομίζεις ότι θα στραμπουλήξει τη γλώσσα της...

Ακουσα και δήλωσή της που έλεγε περίπου ότι τα αγγλικά ήταν που τη δυσκόλεψαν και οχι τα γερμανικά (!!!).
Νον κονόσκω Γερμανούχτεν,αλλά μια γερμανομαθής που το ακούει τώρα εχρειάσθη υπογλώσσια και μόνιμο βηματοδότη εν τω άμα και ούτω βοήσωμεν!
Τώρα η πίεσις έχει βαρέσει πυράκια και το εγκεφαλικό θα ήρχετο εάν υπήρχε εγκεφαλική ουσία βεβαίως-βεβαίως!
Εν συνόψει,πιάσ' τ'αβγό και κούρεφτο,φέξε μου κι εγλίστρησα και αυτή τη στιγμή υποφέροοοοουυυυυυ πουλύυυυυυ από τα κακαρίσματά της.
Μέρρυ Κρίστμας εντ α χάπυ νιου γίαρ ωρέ! (του δε μπιτ ά λα Έφη):D

Reaction score
14
Λάστ κρίσμας Αη Γκείβγου μαϊχάρτ... δίς γύαρ του σέβιου φρόμ τίαρς, Αϊλ γκίβιτ του σάμουαν σπέσιελ....!!

Αυριο/σήμερα Κυριακή η Espresso το έχει μέσα... για όσους δεν το κατέβασαν κιόλας.

Unpistevable Thodi

Reaction score
0
Αν και γουσταρω το "κιτς" ενα εχω να πω
Αισχος.
Το "μοντελο" που δημιουργησε η Πανια συνεχιζεται .
Ανθρωποι αταλαντοι γινονται διασημοι-πλουσιοι επειδη εκθετουν την "ελλειψη" τους
Απαραδεκτο.

Reaction score
7
Αν και γουσταρω το "κιτς" ενα εχω να πω
Αισχος.
Το "μοντελο" που δημιουργησε η Πανια συνεχιζεται .
Ανθρωποι αταλαντοι γινονται διασημοι-πλουσιοι επειδη εκθετουν την "ελλειψη" τους
Απαραδεκτο.
Απ'ότι ξέρω η καριέρα της Θώδη ξεκινάει ίσως και πριν γεννηθεί η Πάνια, και μάλιστα έχει και εντυπωσιακά νούμερα στις πωλήσεις δίσκων με δημοτικά και νησιώτικα. Τώρα αν είναι και η ίδια νούμερο, αυτό είναι άλλο θέμα...

Reaction score
0
Φιλε μου οντως η Θωδη ανηκει στα oldies.
Ομως αλλο να λεει το εισαι "νινι ακομα" η το "φερτε μου ενα καρδιολογο" και αλλο το "jingle bells " και το "can't take my eyes off you"
Ημαρτον.
Δεν ειναι στην κατηγορια Ταμπακης ,katman αλλα οπως παει .....
Οσο για την Πανια αυτο που σχολιασα ειναι η αισθητικη που λανσαρει και που προσωπικα με ενοχλει.
Και που ειναι ιδια με την αισθητικη του jingle bells της Θωδη.
Αν η Θωδη εμενε στα λαικοδημοτικα για μενα θα ηταν οκ.
Κιτς η Cult ηταν original.
Tωρα το ......και ψοφησε!!!!

Staff online

• xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.983
Members
38.524