Το βινύλιο ζει ε; χμ...

Reaction score
1
Μπα, ένα συρματόπλεγμα, τύπου "κοτετσιού", αρκεί...

Φαντάζεσαι Νίκο να πήγαινε ο μικρός να έκανε τις μεμβράνες τέρματα;:125:

... και να μην ηταν και ΠΑΝΤΑ ευστοχος ! ! !

-συρματοπλεγμα ειναι η λυση και μια ταση γυρω στα 100volt (ενα... απαλο... χαδι :)))) )

Υ.Γ Θαναση, οταν ερθω θα παιξουμε μπαλα με τους μικρους και θα πεταμε μαχαιρια στα ηχεια

Reaction score
59
Εγώ μάλλον θα ήμουν πολύ τυχερός με τις δυο μου κόρες. Έπαιζαν δίπλα στα ηχεία και στα μηχανήματα πολύ ήρεμα και ποτέ τους δεν πείραξαν τίποτε. Ποτέ δεν χρειάστηκε να πούμε "μη". Το καλό είναι ότι μπορούν και ακούν οποιαδήποτε μουσική όσο δύσκολη ή εύκολη μπορεί να είναι. Καλό είναι που προσπαθούμε να κάνουμε τα παιδιά μας να ακούνε μουσική ή και να παίζουν κάποιο όργανο όπως οι δικές μου οι κόρες.
Ήταν πολύ άσχημο όταν άλλα μικρά ερχόταν στο σπίτι και έκλειναν τα αφτιά τους γιατί δεν μπορούσαν να 'ανεχθούν' την μουσική, λογω μη εξοικίωσης με την ακρόαση μουσικής.
Φυσικά όταν πηγαίναμε στο Μέγαρο τις πέρναμε μαζί μας για εμπειρίες ζωντανής ακουστικής μουσικής. Λ.Σ.

Reaction score
0
Ειναι πολυ ευχαριστο να ακους ανθρωπους με την αποψη του κ. Στεφανιδη. Μου ειναι πραγματικα αδιανοητο, να φανταστω, πως υπαρχουν ανθρωποι που εχουν αποκλησει εντελως απο την ζωη τους μια τοσο μεγαλη ευχαριστηση, οσο αυτη που σου δημιουργει μια μουσικη ακροαση.

Reaction score
59
Ειναι πολυ ευχαριστο να ακους ανθρωπους με την αποψη του κ. Στεφανιδη. Μου ειναι πραγματικα αδιανοητο, να φανταστω, πως υπαρχουν ανθρωποι που εχουν αποκλησει εντελως απο την ζωη τους μια τοσο μεγαλη ευχαριστηση, οσο αυτη που σου δημιουργει μια μουσικη ακροαση.
Χαίρομαι όχι γιατί απλά συμφωνείς μαζί μου, αλλα για το πόσο πραγματικά πιο ευχάριστη γίνεται η μουσική ακρόαση στο σπίτι όταν την μοιράζεσαι με άλλους και μάλιστα με τα παιδιά σου και αισθάνεσαι ότι αφήνεις κάτι θετικό πίσω σου. Τα παιδιά σου είναι εξικοικείωμένα και δεν έχουν 'προκαταλήψεις' για κανένα καλό είδος μουσικής!! Λ.Σ.

Reaction score
11.755
Μου ειναι πραγματικα αδιανοητο, να φανταστω, πως υπαρχουν ανθρωποι που εχουν αποκλησει εντελως απο την ζωη τους μια τοσο μεγαλη ευχαριστηση, οσο αυτη που σου δημιουργει μια μουσικη ακροαση.
Πόσο θα ήθελα και εγώ να μπορώ να νιώθω σπίτι μου αυτή την ευχαρίστηση με 2 έως 6 καλά ηχεία...
Μέχρι σήμερα, μόνο Μέγαρο 6-7 φορές και από τα ακουστικά μου.

Reaction score
8
Tι ευτυχια να ανησυχεις μονο για τα ακουστικα - καλα ελεγε η γυναικα μου οτι επρεπε ναχαμε φαει τα λεφτα των μηχανηματων σε ταξιδια/

ηρεμει μονο οταν της λεω
-οντως σε ταξιδια και σε γκομενες

Reaction score
4
Για εξήγησε τί εννοείς.Λ.Σ.
Λεγοντας οτι δεν εχουν προκαταληψεις για κανενα καλο ειδος μουσικης μπαινει η δικη σου προκαταληψη για το πιο ειναι καλο ή κακο ειδος μουσικης.
Τουλαχιστον ετσι το ελαβα εγω.

Reaction score
0
Ως γνωστον, δεν υπαρχουν κακα και καλα ειδη μουσικης, υπαρχει καλη και κακη μουσικη (αλλα και παλι αυτο ειναι υποκειμενικο). Αυτο ισως εννοει ο κ. Στεφανιδης, ο,τι οι κορες του μαθαινουν να ακουνε και να εκτιμανε την Μουσικη και οχι καποιο συγκεκριμενο ειδος.

Reaction score
0
Πόσο θα ήθελα και εγώ να μπορώ να νιώθω σπίτι μου αυτή την ευχαρίστηση με 2 έως 6 καλά ηχεία...
Μέχρι σήμερα, μόνο Μέγαρο 6-7 φορές και από τα ακουστικά μου.
Εμενα με κουραζουν τα ακουστικα μετα απο λιγη ωρα, οποτε ακουω σε ενα ισα-ισα entry level συστημα που εχω. Δεν εχω αρκετα χρηματα να διαθεσω σε σοβαρο συστημα, και ο,τι μου περισσευει το δινω για βινυλια και cd (ο,τι δεν υπαρχει ή δεν μπορω να βρω σε βινυλιο). Ακομα και ετσι ομως, μια χαρα, συνηθεια ειναι.

Reaction score
59
Λεγοντας οτι δεν εχουν προκαταληψεις για κανενα καλο ειδος μουσικης μπαινει η δικη σου προκαταληψη για το πιο ειναι καλο ή κακο ειδος μουσικης.
Τουλαχιστον ετσι το ελαβα εγω.
Πέρα από την όποια προκατάληψη που πιθανόν να έχει κάποιος και την υποκειμενικότητα, η καλή και η κακή μουσική είναι κάτι το αντικειμενικό και καθόλου υποκειμενικό. Δεν έχει να κάνει με προκαταλήψεις. Αλλιώς κινδυνεύουμε από την ισοπέδωση όπου ο καθένας έχει δίκιο. Όμως τα πράγματα δεν έχουν έτσι.
Είναι διαφορετικό το τί ευχαριστεί κάποιον. Εκεί δεν χωράει κριτική.
Εμένα π.χ. δεν μου αρέσει πολύ ο Mozart όμως τον θεωρώ πολύ σπουδαίο συνθέτη, δεν σημαίνει ότι δεν αξίζει.Λ.Σ.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.869
Members
38.508