Το βινύλιο ζει ε; χμ...

Reaction score
8
Big brother watchiing us

παντως εγω τον συμπαθω τον προεδρο πραγματικα και σεις λεγεται, αλλα, αυτο το αλλα ειναι που τον τρωει ωρες ωρες.

Reaction score
8
Κανείς δεν θέλει την μεγαλύτερη συλλογή βινυλίων στον κόσμο...
τελικα θα μαζευτουμε να την παρουμε ρεφενε;
αν μαζευτουμε 1000 ατομα με 2000 ευροπουλα ο καθενας παιρνουμε απο 3.000 δισκους και πουλαμε τα σουβερ στους σουβεροαγαπησιαρηδες

Reaction score
8
300,000 σουβερ αμα τα δωσουμε στους μπλακ παουερ με δυο ευρω το ενα για να τα πουλησουν - ειναι και γνησια, σχεδον το 1 τριτο 600.000 ευρω σχεδον 1.000.000 δολαρια το βγαλαμε θα του κανουμε και κανα παζαρι ε με κανα χιλιαρικο θα παρουμε απο 3.000 βινυλια ο καθεις. Τι λετε κανουμε ποουερ μπαι; η οριστικα μπαι μπαι;

Reaction score
47
Να αναφερω κατι που μου εκανε τρομερη εντυπωση. Αρχες Αυγουστου ειχα παει στο media markt(Κηφησιας). Ειχαν λοιπον εκεινη την ημερα παραλαβη απο κατι βινυλια. Το παιδι στο τμημα της μουσικη ειναι γνωστος και μου ειπε οτι τους τα στειλανε και του εκανε εντυπωση. Αναμεσα σε αυτα ( AC DC 180 gr, Yazoo??? κ.α) υπηρχε και το διπλο των monster magnet (το τελευταιο ) και το λευκο των hermano. Οι τιμες ηταν 16.99 και 15.99 αντιστοιχα. Υπηρχαν απο 1 κομματι. Σε μια ασκηση αυτοσυγκρατησης δε τα αγορασα.
Ξαναπηγα προχτες (1 μηνα μετα) πιστευοντας βεβαια οτι δε θα υπαρχουν ( με αυτες τις τιμες). Ηταν και τα δυο εκει και με περιμεναν. Τα χτυπησα βεβαια χαρουμενος που ο κοσμος δεν ασχολειται.
Αυτη ειναι η πραγματικοτητα για την κινηση του βινυλιου εμπορικα και οχι η εσωστρεφεια καποιων.

Reaction score
8
παντως επειδη ξερω την περιπτωση ειχε φερει 5.000 κομματια απο το καθενα και αρχες αυγουστου ειχε μεινει μονο ενα. Υστερα ξαναφερε αλλα 5.000 κομματια και ευτυχως παλι προλαβες τα τελευταια.

Reaction score
8
εκδοχη τριτη

και μια φερραρι αρχες αυγουστου απουλητη ηταν και ω ως εκθαυματος τελη αυγουστου προλαβα να παω ν αγορασω το τελευταιο κομματι - μου λειπανε βεβαθα κατι ψηλα

Reaction score
8
εκδοχη τεταρτη

ο μπρεσον ειχε πει
σωστη φωτογραφια ειναι αυτη
που ευχαριστει αυτον που την τραβηξε

Reaction score
8
εκδοχη πεμπτη

καμμια χαιεντου γυναικα δεν υπαρχει αποψε να μου συμπαρασταθει, γιατι τσακωθηκα με την δικια μου επειδη μεσα σε δυο μηνες παει και δευτερο σουπερ τουιτερ απο τ αγγελουδια μου;

ασχετο

Reaction score
8
Τελικα ειμαι απολυτα πεπεισμενος οτι ιστορικα
ο Ηρωδης ειχε απολυτο δικιο

επισης ασχετο

Reaction score
0
Μπα, ένα συρματόπλεγμα, τύπου "κοτετσιού", αρκεί...

Φαντάζεσαι Νίκο να πήγαινε ο μικρός να έκανε τις μεμβράνες τέρματα;:125:

Reaction score
59
Μάλλον δεν εκπαιδεύσατε σωστά τα μικρά σας στο να αγαπούν τη μουσική και επικαλείστε Ηρώδηδες, ηλεκτροφόρα καλώδια κλπ προκειμένου να καλύψετε το κενό που εσείς δημιουργήσατε. Για δείτε το θέμα στη σωστή του βάση και κάντε μια διορθωτική πράξη όσο είναι ακόμα καιρός! Λ.Σ.

Reaction score
8
Λουκα

1ον αποτι εχω καταλαβει εχεις μεγαλωσει κορη - εκτος και αν ςχςις κι αλλα παιδια που δεν αναφερονται - που δεν εχει σχεση με το να μεγαλωνεις αγορια

20ν η γυναικα μου ειναι κοινωνικη λειτουργος καο εκτος απο το οτι τοχει σπουδασει το θεμα, εχει αγορασει 10αδες βιβλια περι αυτοτ με τελευταιο προχθες με θεμα αναλυση και επεξηγηση των παιδικων ζωγραφιων και των χρωματων αυτων.

3ον εχουν το δικο τους συστημα με εναν παλιο av YAMAHA και B&W 302 ηχεια το οποιο προσεχουν και μαλιστα με δικες τους επιλογες σε σι ντις που τα εχουμε φτιαξει σε υπολογιστη με προτιμησεις τους τους PINK FLOYD, MIKE OLDFIELB και απο ελληνικα GOING THROUGHT

Reaction score
3
Μάλλον δεν εκπαιδεύσατε σωστά τα μικρά σας στο να αγαπούν τη μουσική και επικαλείστε Ηρώδηδες, ηλεκτροφόρα καλώδια κλπ προκειμένου να καλύψετε το κενό που εσείς δημιουργήσατε.

Η κόρη μου (1 χρονού) ακούει μουσική από τη κοιλιά της μάνας της...
Προσέχω να βάζω μουσική που της αρέσει όσο είναι σπίτι...
Όταν δεν παίζει μουσική πάει στο ηχείο, μου το δείχνει και χορεύει για να της βάλω μουσική!

Ε, το δαχτυλάκι της το έβαλε προχθές στον κώνο του ηχείου που φτιάχνω για τον παππού της!

Το "ποτέ ποτέ" πιάνει πάντα, αφού της το λέμε σε ελάχιστα πράγματα. Την περιέργεια όμως δεν μπορείς να την ελέγξεις (και δεν πρέπει).

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.868
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef