Το δικο μου DVD club

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Σκεφτηκα να κανουμε λιγη "διαφημιση" στα δικα μας DVD club, σε αυτα δηλαδη απο τα οποια κανουμε τις προσωπικες μας ενοικιασεις.
Αν ειμαστε ευχαριστημενοι απο αυτα εννοειται...:cool_4:

Ξεκινω πρωτος με το δικο μου

http://www.nowloading.gr/index.asp

Reaction score
164
Εγώ νοικιάζω από τα Blue στην οδό Πεντέλης στο Μαρούσι: Πολύ καλή ατμόσφαιρα, ενημερωμένη ταινιοθήκη, ευκολία στις κρατήσεις μέσω τηλεφώνου, ανοιχτά κάθε μέρα από το πρωί μέχρι πολύ αργά το βράδυ, άφθονος χώρος για παρκάρισμα. Ακόμα έχει πολύ ωραία ποπ-κορν για τον φούρνο μικροκυμάτων και παγωτά. :happy_9:
Το πολύ καλό που είχε παλιά ήταν στις 2 ενοικιάσεις, άλλες δύο δωρεάν. 'Ετσι νοίκιαζα τέσσερις και έβλεπα όσες μου έκανε κέφι. Μετά το κατήργησαν και σε μία εβδομάδα το έκαναν 2+1. Παράπονο το ότι δεν έχουν παιχνίδια για το 360.

Reaction score
6
Απάντηση: Το δικο μου DVD club

Ανεβαίνω Νεαπολη στον Βροχίδη.
Ειμαι πιστός από το 1995 και ας εχω αλλάξει σπιτι από τοτε δυο φορές.
Εχω αμεση εξυπηρετήσει και δεν παιδεύομαι καθολου για τις νεες ταινιες .
Με ένα τηλεφωνακι με περιμένουν να τις παραλαβω.

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344
Seven video net, Περαία. Ενημερωμένη ταινιοθήκη, ταινίες και merchandise προς πώληση, πολύ καλή διάταξη για αναζήτηση των ταινιών, δυνατότητα κρατήσεων με ειδοποίηση, και πάνω απ' όλα φιλική και ευγενέστατη εξυπηρέτηση από άτομα που έχουν γνώση του αντικειμένου της δουλειάς τους (που δεν είναι και εύκολο...). Για σινεφίλ ταινίες, βρείτε τη γλυκύτατη γαλανομάτα Κατερίνα με τις (almost:-D) ανεξάντλητες γνώσεις, και θα φύγετε με την ταινία που θέλατε και χαμογελώντας!!

VG

Reaction score
0
Το videoinn κανει παραδοσεις στο σπιτι,πολυ καλη φαση αλλα απο διαθεσιμοτητα στις ταινιες πασχουν.

Reaction score
0
www.movietrip.gr

Ένα λεπτό με τα πόδια από το σπίτι μου, βολικό μεν το γεγονός ότι νοικιάζεις από το ιντερνετ την ταινία αλλά το site δεν είναι και ό,τι πιο φιλικό για τον χρήστη αν δεν ξέρεις από την αρχή ποιά ταινία θες.

Reaction score
4
Το δικο μου λεγεται Rapidshare και εχει τρομερη ποικιλια.....:happy_8:

Reaction score
0
οποιοδηποτε seven γιατι εχει τη μεγαλυτερη ποικιλια σε μη-blockbuster. Συμφωνω με τη Μαρια στο οτι το προσωπικο τους ειναι ενημερωμενο και ψαγμενο:cool_4:

Reaction score
19
Videosun στο Παλιό Φάληρο γιατί έχει μεγάλη ποικιλία σε κορίτσια. :happy_5:

Αλλά και πέρα απ'την πλάκα, έχει ωραίο ζεστό και φιλικό κλίμα και οι άνθρωποι που το'χουν το αγαπάνε και το προσέχουν. Και απ'ότι βλέπω επεκτείνεται. :cool_4:

Reaction score
2
...μησου??? "happy_1" :crazy_3: :crazy_3:

(no offence αδερφε!!! ητανε παρε-βαλε παντως)

Reaction score
3
Απάντηση: Το δικο μου DVD club

Videorama (Αγ. Μελετίου).
Βρίσκω ότι θέλω και όσο παλιό κι αν είναι.
Κι επειδή τα επιστρέφω και αυθημερόν, εκτιμούμαι ιδιαίτερα.

Το κακό είναι ότι υπάρχουν εκείνοι που τα καθυστερούν και
βέβαια σε αυτό δεν φταίνε τα βίντεοκλάμπ, αλλά τα συγκεκριμένα μέλη τους.

Reaction score
130
Re: Απάντηση: Το δικο μου DVD club

Videorama (Αγ. Μελετίου).
Βρίσκω ότι θέλω και όσο παλιό κι αν είναι.
Κι επειδή τα επιστρέφω και αυθημερόν, εκτιμούμαι ιδιαίτερα.

Το κακό είναι ότι υπάρχουν εκείνοι που τα καθυστερούν και
βέβαια σε αυτό δεν φταίνε τα βίντεοκλάμπ, αλλά τα συγκεκριμένα μέλη τους.
Απο το ίδιο κι΄εγώ. Να προσθέσω μόνο ότι το κακό δέν ειναι ότι τα καθυστερούν, αλλά ότι τα επιστρέφουν γεμάτο δαχτυλιές, βρώμικα και το χειρότερο γρατζουνισμένα. Γι΄αυτό στις καινούργιες κυκλοφορίες αγοράζω κουπόνι BE THE FIRST για να το δω πρώτος.!!!

Reaction score
3
Απάντηση: Re: Απάντηση: Το δικο μου DVD club

Απο το ίδιο κι΄εγώ. Να προσθέσω μόνο ότι το κακό δέν ειναι ότι τα καθυστερούν, αλλά ότι τα επιστρέφουν γεμάτο δαχτυλιές, βρώμικα και το χειρότερο γρατζουνισμένα. Γι΄αυτό στις καινούργιες κυκλοφορίες αγοράζω κουπόνι BE THE FIRST για να το δω πρώτος.!!!
Το BE THE FIRST είναι κατά τη γνώμη μου μεγάλη αδικία, αφού δεν υπάρχει και αντίστοιχο PAY THE DELAY για αυτούς που τα καθυστερούν σε μόνιμη βάση.
Όσο για τις γρατσουνιές και ειδικά κάποιες τεράστιες :mad_2: , έχω μεγάλη απορία να μου πουν πως τα καταφέρνουν και τις κάνουν ! ! !

Reaction score
0
Seven στην Θηβα.

Ετσι κι αλλιως οι επιλογες ειναι λιγες, οφειλω ομως να πω ότι η συμπεριφορα του ειναι πολυ καλη, οι ταινιες αρκετες και...δεν μου κανουν παρατηρηση που μονιμως τις καθυστερω!!!

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Εγώ να μην απαντήσω καλύτερα αφού έχω δικό μου video club.
Οχι, να απαντησεις για να ερχονται και οι φιλοι απο Θεσ/νικη που δεν γνωριζουν που ακριβως εισαι.
Ειπαμε , διαφημιζουμε τις σωστες υπηρεσιες:cool_4:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.422
Members
38.453
Νεότερο μέλος
Xatzisjim