christos77
Master of Diffusion
- Reaction score
- 15.368
Δυναμικος επεστρεψες απ τις διακοπες γλεπω Χερ Ντοκτορ ευγε νεε μου

Παντως με το ιδιο δολωμα ..σκουλικι;...επιασα κ μια πελαγισια κ μια ιχθυοτροφειουΑυτό είναι το καλύτερο καλώδιο ρεύματος, το "μαμά", γιατί είναι "ταιριασμενο" με τη συσκευή, με πολύωρες ακροάσεις και τέτοια.
Άμα το πειράζεις, θα χαλάσει στο τέλος ο ήχος και θα ψάχνεσαι τι φταίει και θα τα πουλήσεις όλα να ασχοληθείς με το ψάρεμα.
Στο ψάρεμα που λες, όλη η δουλειά είναι το αγκίστρι και το δόλωμα. Για δόλωμα, λένε πως το σκουλήκι είναι η καλύτερη λύση, αλλά τι σκουλίκι; Εδώ σε θέλω.
Δοκιμές που έχουν γίνει, έχουν...
(Η συνέχεια σε άλλο ποστ)
Πηγα. .....Τωρα ηρθε η ωρα να ασχοληθω με καλωδια
Μπα πρεπει να καρδαμωσε στην Ισπανια και ηρθε ΝΤΟΥΡΟΣΕμείς νιώσαμε σαν να μην έφυγε ποτέ
Εσύ άσε τα λουκάνικα και στειλε ένα υποβαθύφωνο στον κ. Χρήστο και ένα σε εμένα. Ξέρεις ποία
Ούτε από λουκάνικα ξέρεις βλέπω.
Δεν θα το μα9εις ποτε,Ήθελα να ήξερα τι αυτιά έχετε, ώστε να μπορείτε να διακρίνετε διαφορές στον ήχο, μεταξύ καλωδίων ρεύματος!
Πραγματικά είμαι πολύ περίεργος!
Όσο αφορά τα καλώδια ρεύματος δεν έχει να κάνει με το είδος της συσκευής (προ, τελικός κ.λ.π.) αλλά με τον τρόπο σχεδίασης και κατά πόσο αυτός επιτρέπει να "ακούει" τέτοιες μεταβολές, υπάρχουν δηλαδή συσκευές που τα τροφοδοτικά τους περιέχουν προστασίες ή ακόμη και φίλτρα που "διορθώνουν" το ρεύμα, ενώ άλλες όχι, κατά κανόνα πάντως ωφελούνται οι ψηφιακές πηγές.Επανερχομαι στο θεμα μετα απο δοκιμη σε τριτον pre . Ε παιδια ειμαι πλεον πεπεισμενος οτι το "καλο" καλωδιο ρευματος παει καλυτερα στον προενισχυτη.
Το δοκιμασα κ σαν κυριο στο πολυμπριζο κ στο τελικο ,με 2 ζευγαρια ηχειων εναλλαξ. Φωναξα κ τον γιο μου ν ακουσει μπας κ μου φαινοταν εμενα.
* Κ μια ασχετη ερωτηση.. για να μη ανοιγω αλλο θεμα..για λογ/μο φιλου . Σκεφτεται να παρει τελικο ενισχυτη (για pre θα χρησιμοποιει προσωρινα τον ολοκληρομενο του) κ επειδη ακουει με 2 ζευγη ηχειων ,καποιους που εχει βρει εχουν εξοδο (μπορνες) μονο για ενα ζευγαρι. Μπορει σε καθε μπορνα να χρησιμοποιησει παραλληλα τερματισμενα τα καλωδια ηχειων το ενα με διχαλο κ το αλλο με μπανανα για να κανει τη δουλεια του; η θα εχει καποιο προβλημα;
Ευχαριστω πολυ