Το καλύτερο interconnect

Reaction score
1
Περιμένω καιρό τώρα, αλλά δε βλέπω να γράφει κανείς (έψαξα και για παλιότερες αναφορές, αλλά δε βρήκα κάτι). Τώρα που άνοιξαν λίγο τα μάτια μας εδώ, για το σωστό καλώδιο ηχείων, μήπως ήρθε το πλήρωμα του χρόνου για ένα αντίστοιχο κείμενο για το καλύτερο ic;

Κύριοι Κώστηδες παρακαλώ;

Ευχαριστώ σας!

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
147.658
Απάντηση: Το καλύτερο interconnect

ποιός καλέ? εγω? α-πα-πα-πα-παα...

μπα, εγώ χρησιμοποιώ παντού ψηφιακά καλώδια, δεν είναι να με ακούς σε τέτοια....

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881

δεν υπαρχει τετοιο πραμα, με ποια βαση το καλυτερο ?
αλλος θελει να ακουει ετσι
αλλος γιουβετσι
Με ποιο συστημα
με ποιο χωρο
με ποια συνοδα
με ποια γουστα
Ακομα και αν καποιοι δεχθουν καποιο καλωδιο ως το καλυτερο και το ιδιο καλωδιο στο συστημα μας δεν παιζει πως ειναι το καλυτερο?

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
Προφανώς ο άνθρωπος ζητάει κάποια αντικειμενικά τεχνικά στοιχεία σαν αυτό που έχει παραθέσει ο Coyias στο αντίστοιχο thread κι όχι τις υποκειμενικές μας εκτιμήσεις - απόψεις. :136:

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881

το δικο μου αντικιμενικο εχει χρωμα μαυρο
το δικο σου ασπρο
ποιο θα ειναι το αγαπημενο χρωμα του υποψηφιου αγοραστη
οχι τιποτα αλλο μην παρουμε στο λαιμο μας κανενα και μετα
ακουσει κατι αλλο και μπει στην διαδικασια του τζογου
Εκει ειμαι εγω 23 + χρονια
και ειναι πολλα τα λεφτα αρη
και θα ηταν περισοτερα αν καθε τι που ακουγα το ειχα αγορασει

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
Re: Απάντηση: Το καλύτερο interconnect

το δικο μου αντικιμενικο εχει χρωμα μαυρο
το δικο σου ασπρο
Το αντικειμενικό είναι πολύ συγκεκριμένο και σίγουρα δεν έχει να κάνει με την υποκειμενική αντίληψη του ήχου που διαθέτουμε εμείς, Αργύρη.

Σε ένα paper της AES που σου κατεβάζει 200 τύπους και γραφήματα για να σου αποδείξει ποια χαρακτηριστικά μετράνε σε ένα καλό interconnect μόνο με κόντρα τύπους και γραφήματα μπορείς να απαντήσεις.

Reaction score
8

σωστα, αλα αυτο για ενα ιδανικο συστημα. Σε ολα τα καθημερινα συστηματα που απο την φυση τους εχουν τις οποιες τους αδυναμιες - μιας και κατα την γνωμη μου δεν υπαρχουν τελειοι ηχητικοι αναπαραγωγεις, το εκαστοιτε ιντερκονεκτ καλειται να παιξει τον ρολο ενος ειδους ισοσταθμιστη.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881

Φιλος που σπουδαζε στο αμερικα το 1989 συμπεριφορα μεταλων μου ειχε πει οτι οσοι ειχαν λεφτα ανοιγαν εταιρια μετα τις σπουδες.
Οσοι δεν ειχαν πηγαιναν σχεδιαστες σε γνωστες εταιριες.
Το ποσό που θα διαθεσουν σε ερευνες ειναι τεραστιο σε σχεση με αυτο που εχουν τα υλικα .Και αναλογα με τις γνωσεις και διαθεση σχεδιαζαν καλωδια οποως αυτοι εκριναν σωστο.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
147.658

σωστα, αλα αυτο για ενα ιδανικο συστημα. Σε ολα τα καθημερινα συστηματα που απο την φυση τους εχουν τις οποιες τους αδυναμιες - μιας και κατα την γνωμη μου δεν υπαρχουν τελειοι ηχητικοι αναπαραγωγεις, το εκαστοιτε ιντερκονεκτ καλειται να παιξει τον ρολο ενος ειδους ισοσταθμιστη.
σωστά, αλλά γιατί να μη προτιμηθεί η χρήση ενός ψηφιακού ισοσταθμιστή σε συνδυασμό με απλά καλώδια? το ίδιο αποτέλεσμα είναι εφικτό και πολλά άλλα-διαφορετικά αποτελέσματα, και σε φτηνότερο κοστολόγιο!

κάποτε, που η χρήση ισοσταθμιστή (αναλογικού) εμπεριείχε σημαντικά μειονεκτήματα, ήταν σοφή επιλογή η "καλωδιακή ισοστάθμιση", αλλά στο σωστήριον έτος 2010 που θα μπούμε, τα πράγματα έχουν αλλάξει ΤΡΑΓΙΚΑ κι όποιος δε θέλει να το καταλάβει, κακό του κεφαλιού του!:138:

Reaction score
8

σωστά, αλλά γιατί να μη προτιμηθεί η χρήση ενός ψηφιακού ισοσταθμιστή σε συνδυασμό με απλά καλώδια? το ίδιο αποτέλεσμα είναι εφικτό και πολλά άλλα-διαφορετικά αποτελέσματα, και σε φτηνότερο κοστολόγιο!

κάποτε, που η χρήση ισοσταθμιστή (αναλογικού) εμπεριείχε σημαντικά μειονεκτήματα, ήταν σοφή επιλογή η "καλωδιακή ισοστάθμιση", αλλά στο σωστήριον έτος 2010 που θα μπούμε, τα πράγματα έχουν αλλάξει ΤΡΑΓΙΚΑ κι όποιος δε θέλει να το καταλάβει, κακό του κεφαλιού του
αυτο σαφως ειναι ακομα καλυτερο

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
147.658
Απάντηση: Re: Το καλύτερο interconnect

10% της αξίας των συσκευών που θα συνδεθούν με το καλώδιο
χαχαχαχαχαχαχαα, άρα η πχιότητα στο καλώδιο μετριέται σε λεφτά και αποτιμάται σε ποσοστό αξίας του συστήματος....

(πλάκα πλάκα αυτό που λέει ο αντώνης ήταν "απαράβατος κανόνας" για πολλλλλλάααααααααα χρόνια....)

Reaction score
140
Ρε συ τι σχέση έχει η ποιότητα
Έστω ότι παίρνεις ένα κουστούμι αξίας 1000 ευρω
Τι παπούτσια θα βάλεις 10 ευρω ?
100 μπορεί και 200 για να έχει ισορροπία το αποτέλεσμα,

δεν μπορεί κάποιος να έχει mark levinson και να βάλει επάνω hama
επιστρέφω στο θέμα κουστούμι – παπούτσι και λέω μην τυχόν οι κάλτσες κάνουν 100 ευρω είναι αξεσουάρ σαν να λέμε ακίδες ένα πράμα

και εντάξει το 10% είναι μια βάση , να μην είναι 1% να μην είναι 30 40 %
:142::142::142:

Costas Coyias

Επίτιμο μέλος
Reaction score
23.681

Και βάζεις την ακεραιότητα και την κοστολογική ορθότητα των παπουτσήδων ίσα κι όμοια με τις τιμές που πουλάνε καλώδια διάφοροι απατεώνες; Ένα ζευγάρι Sebago, Lanvin ή Birkenstock γενικά αξίζει τα λεφτά του. Σε ένα interconnect των 3000 ευρώ τί αξίζει; Τα έξοδα της γκόμενας του κατασκευαστή;

Reaction score
1

Προφανώς ο άνθρωπος ζητάει κάποια αντικειμενικά τεχνικά στοιχεία σαν αυτό που έχει παραθέσει ο Coyias στο αντίστοιχο thread κι όχι τις υποκειμενικές μας εκτιμήσεις - απόψεις. :136:
Κατ'αρχήν να πω οτι όντως ακριβώς αυτό ζητώ, έτσι ώστε να είμαι σε θέση για αρχή να κατανοήσω την αξία και τη σημασία κάποιων τεχνικών χαρακτηριστικών των ic καλωδίων.

σωστά, αλλά γιατί να μη προτιμηθεί η χρήση ενός ψηφιακού ισοσταθμιστή σε συνδυασμό με απλά καλώδια?:138:
Η αλήθεια είναι οτι αυτό έχει τελικά προτιμηθεί, αλλά θα ήθελα να ξέρω και ποιά είναι αυτά τα απλά καλώδια, και για ποιά τεχνικά χαρακτηριστικά τους τα προτίμησα, όπως π.χ. τώρα ξέρω γιατί προτίμησα στα ηχεία μου τα xxx_cables.

Reaction score
140

Και βάζεις την ακεραιότητα και την κοστολογική ορθότητα των παπουτσήδων ίσα κι όμοια με τις τιμές που πουλάνε καλώδια διάφοροι απατεώνες; Ένα ζευγάρι Sebago, Lanvin ή Birkenstock γενικά αξίζει τα λεφτά του. Σε ένα interconnect των 3000 ευρώ τί αξίζει; Τα έξοδα της γκόμενας του κατασκευαστή;
Cd player με 30 χιλιάρικα υπάρχει?
Υπάρχει
Τι ιντερκονεκτ να του βάλω?
Με 10% νάτο το 3000 για το καλώδιο
Τώρα άμα θες πιάνουμε το 30αρι του cdplayer γιατί και πως :137:

Costas Coyias

Επίτιμο μέλος
Reaction score
23.681
Απάντηση: Re: Απάντηση: Το καλύτερο interconnect

Cd player με 30 χιλιάρικα υπάρχει?
Υπάρχει
Τι ιντερκονεκτ να του βάλω?
Των 5 ευρώ.

Ο ΜΤΣ της Δεής στη γεινονιά σου, ξέρεις πόσο κάνει; Ο ΑΗΣ Πτολεμαΐδας ξέρεις πόσο κάνει; Τί καλώδια τους έχουν βάλει; Η 300SLR ξέρεις πόσο κάνει; Πόσο κάνει το υγρό των φρένων της;

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881

πω πω λευτα ???????????

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.485
Members
38.705