Το καλύτερο live που είδα ποτέ...

Reaction score
5
Εχουμε και λεμε:
- Απο πλευρας live με ολη τη σημασια της λεξης: Allman Brothers Band, Manchester 1979
Frank Zappa, Manchester 1980
Απο αρτιοτητα : Pink Floyd ΟΑΚΑ,
Απο μεθεξη και ουσια Sigur Ros, Θεατρο Βραχων 2003.

V

VIDEOMIX

Guest
Μαλακάσα Καλοκαίρι 2005, DURAN-DURAN.
Για 3 λόγους η καλύτερή μου. Πρώτον επειδή ήταν οι DURAN-DURAN, δεύτερον για την άριστη ακουστική εκεί τουλάχιστον που βρισκώμουν,διοτι κάποιοι φίλοι που βρίσκωνταν πιο πίσω,δεν άκουγαν τόσο καλά.
Ο 3ος λόγος που ειναι το καλύτερο Live που είδα ποτέ ειναι οτι ειναι το μοναδικό που έχω παραβρεθεί.
Εξαίρεση ο Χατζηγιάννης στην πλατεία των Σπάτων που τον είχε φέρει ο Δήμος και δεν νομίζω πως καταγράφεται ως κανονική συναυλία.

Reaction score
23
1986 ΣΕΦ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΡΗΓΑ -ΠΑΥΛΟΣ ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ
Λαμβάνοντας υπ'όψιν το θλιβερό γογονός οτι ο Πάυλος Σιδηρόπουλος δεν βρίσκεται πλέον ανάμεσά μας , σίγουρα η ανάμνηση μιας συναυλίας του είναι ξεχωριστή !

Reaction score
0
Καθότι είναι το αγαπημένο μου συγκρότημα, πήγα το καλοκαίρι του 2005 στο Βερολίνο κ είδα ζωντανά τους U2 στο Ολυμπιακό στάδιο της πόλης. Ήταν οι καλύτερες 2,5 ώρες της συναυλιακής μου ζωής. :):):)

Reaction score
0
Η πρωτη φορα δυσκολα ξεχνιεται¨. RORY GALAGHER στη Ριζουπολη το 80 81 καπου εκει.
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Maceo Parker -Παλλας (Μουσικαρες με @ρχιδι@)
Bodycount (ενεργεια,ενεργεια,ενεργεια)
PJ Harvey - Ροδον (O κιθαριστας "μικροφωνιζε" τις νοτες)
Racid Taha-Gagarin (Εthnic..... ..Rock)
U2-Θεσσ/νικη (το ονειρο που εγινε πραγματικοτητα)

Reaction score
383
Δεν μπορω να θυμηθω χρονολογια πολλοι απο σασ θα ηταν αγεννητοι

Γυπεδο Λεωφ Αλεξανδρασ Ενω επαιζε ο θρυλοσ BOB DYLAN ξαφνικα χωρισ κανεισ να ξερει κατι απο τη γωνια τησ σκηνησ μπαινει ο VAN MORISON και αρχιζει να κοντραρεται με τον ΒOB
15 λεπτα ανεπαναλυπτου ROCK τοτε που το ροκ αυτοσχεδιαζε

exile

Videocameras
Reaction score
4.514
Παρευρεθην εν ετει χιλιοστω κι εννιακοσιοστω κι ογδοηκοστω ...κατι,APOLLO THEATER, με κατι ιερα τερατακια R&B (Albert collins,king,Waters )και αλλους να "ανεβαζουν "πυρετο στην αιθουσα και να φωναζουν τον Healer :smile: να τους γειανει...
Κ-Α-Τ-Α-Π-Λ-Η-Κ-Τ-Ι-Κ-Ο!!!!

Reaction score
0
H συναυλια που περιμενα τοσο καιρο (αλλα περιμενα κατι παραπανω) ηταν περσι που ηρθε ο χαζεμενος κ.marilyn manson.
αν κ αρκετα θεατρικος....ηθελα παραπανω!
ελπιζω να τον δω καποια μερα εξωτερικο με 30κ-40κ να τρελλενετε!!

Η κορυφαια συαναλιακη μου εμπειρια ηταν οι "the gathering" στην υδρογειο πριν 2-3 χρονια νομιζω.

νωπες ειναι ακομα οι εντυπωσεις απο Prodigy το νοεμβριο στο nia-birghmiham με πολυ κοσμο ωραι ατμοσφαιρα κ τον liam στα κεφια του!

k στεναχωριεμε που που το 90 ημουν 9 χρονων κ δεν ημουν μαζι σας στο οακα παρεα με τους floyd.......κλαψψψψψ

Reaction score
1
1. Dire Straits στο κλειστό του ΣΕΦ
2. Pink Floyd στο ΟΑΚΑ που το παρακολούθησα με pass ως BAND απευθείας από τον D.G. και μετά τους γνώρισα και από κοντά στη δεξίωση και φυσικά πήρα αυτόγραφα!

Reaction score
4.428
moonprince said:
1. Dire Straits στο κλειστό του ΣΕΦ
2. Pink Floyd στο ΟΑΚΑ που το παρακολούθησα με pass ως BAND απευθείας από τον D.G. και μετά τους γνώρισα και από κοντά στη δεξίωση και φυσικά πήρα αυτόγραφα!
Με σύγχυσες!!!!!!
Υ.Γ. Για πες μας τί έχεις να κάνεις με τον D.G........ :cry: :cry: :?: :?: :| :? :? :x :x :( :x

Reaction score
1
Είχα τότε μια φίλη (Hi, Cathy, όπου κι' αν βρίσκεσαι) που ο μπαμπάς της είχε ξενοδοχεία στη Ρόδο και είχε ιδιαίτερες φιλίες με τον David που επίσης, όπως ξέρεις, είναι φανατικός κάτοικος Λίνδου και της είχε δώσει τις προσκλήσεις απευθείας.

Η πλάκα είναι ότι δεν ήξερα πως μετά έχει και δεξίωση παρά μόνο αμέσως μετά τη συναυλία ... και μου έφυγαν τα πόδια κάτω από το σώμα μου όταν το έμαθα και όταν τους πλησίαζα για τα αυτόγραφα.

Περιττό να πώ ότι τα έχω όλα φυλαγμένα μέσα σε γυαλί.

Reaction score
0
Για πολλούς και διάφορους λόγους....
Η τελευταία των Nightwish στον Λυκαβυττό!

Πολύ κοντά σε αναμνήσεις, πολύ μακρυά σε χρόνια: 11 αν θυμάμαι καλά...
Chris De Burgh στον Λυκαβυττό:
Spanish train με background ηλεκτρική καταιγίδα στο βάθος πίσω από την σκηνή!
Hey Jude με μια κιθάρα στο encore μέσα στην βροχή που μόλις είχε αρχίσει και όλο το θέατρο να τραγουδάει Να,να,να, νανανανα.... Και να μην φεύγει κανένας!

Reaction score
8
Κατά χρονολογική σειρά

Rock in Athens Παναθηναϊκό Στάδιο (The Clash....) 1985

Pink Floyd Ο.Α.Κ.Α 1989

Bauhaus Brixton Academy London 2006

VG

Reaction score
0
Ramones στο Ροδον,πρεπει να ηταν γυρω στα 12-14 χρονια πριν.
Απιστευτη ενταση και ατμόσφαιρα,σε ενα ιστορικο rock club.

Reaction score
0
Πω πω , τι μου θυμίσατε παιδιά!
Χωρίς σειρά αξιολόγησης, όλες τις θυμάμαι σαν τώρα,μπορεί να κάνω λάθος στον χρόνο.
Rock in Athens (1985) Παναθηναικό στάδιο.
Ramones ( μάλλον 1989) ΡΟΔΟΝ.
Membranes (1987) Κύταρο.
The Ex (1985) Club 22
Sonic Youth (1987) Ροδον
Bradford Marsallis (1995) Λυκαβητός
Goa Gill (2002) +Soda
Συναυλία που (σκυλο)μετάνοιωσα που δεν πήγα:Metallika (1992;) Νεα Σμύρνη

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • rose.athens
    Not in the mood Mod