Το καλύτερο live που είδα ποτέ...

Reaction score
1
Amnesty International OAKA το 87,88;;; περνάν τα χρόνια :( Spingsteen , Gabriel και..., και... με ...ομαδικό φινάλε, ειδικά τότε που ερχόταν ένα γκρουπ τη...διετία ήταν απίστευτο!!! Δυστυχώς πάλι είχε χωθεί ο ..........ακατονόμαστος αλλά ο κόσμος που είχε πάει γιά την συναυλία τον ξέχασε σχετικά γρήγορα :lol:

Reaction score
14
Tina Turner Live at Wembley Arena 1988. Κάτι σαν τον moonprince και εγώ VIP tickets from PEPSI (sponsor of Tina Turner) και φυσικά γνωριμία απο κοντά και χειραψία με την Κυρία Τurner.

Λόγια δεν έχω να πώ πόσο απίθανη γυναίκα είναι, μας έκανε 8 encore στην συναυλία 2 ώρες γεμάτες κράτησε χωρίς support act, και φυσικά δεν χρειάζεται να αναφέρω ότι Live ήταν καλίτερη απο το στούντιο η Κυρία (με πολύ κεφαλάιο Κ).

Reaction score
1
ΝΙΚΟΣ ΑΡΒΑΝΙΤΑΚΗΣ said:
Η πρωτη φορα δυσκολα ξεχνιεται¨. RORY GALAGHER στη Ριζουπολη το 80 81 καπου εκει.Επισης οι FUZZTONES στο ΑΝ CLUB και οι SEEDS στο GAGARIN 205.
Rory είδα στη Φιλαδέλφεια (στην ΑΕΚάρα μας, τον πρώην ναό :( ) , με συνοδεία ΜΑΤ, δακρυγόνων και όλα τα σχετικά... Αυτήν εννοείς, ή έπαιξε και Ριζούπολη;;;

Reaction score
298
Peter Hammill στο Σπόρτινγκ πριν πολλάααααα χρόνια. Είχα αργήσει φριχτά γιατί έπρεπε να πάω σε ένα γάμο ή κάτι τέτοιο. Ξεκίνησα σαν τρελλός. Στο δρόμο ΟΛΑ τα φανάρια ήταν πράσινα (και μιλάμε για πολλά φανάρια). Φτάνω και ένα τετράγωνο μακριά κάποιος ακριβως μπροστά μου ξε-παρ-κά-ρει! Παρκάρω στο τσακ-μπαμ, τρέχω και φτάνω στην πόρτα μέσα σε ένα τσούρμο επίδοξων τζαμπατζήδων. Ακούγεται το πρώτο ριφφ του "Paradox Drive". Οι τσέοι κλείνουν τις πόρτες. Κάνω βουτιά στο πλήθος και το προτεταμένο μου χέρι με το εισιτήριο καταλήγει 5 εκατοστά από τη μούρη του τσοςμπά. Εκείνος σκάει χαμόγελο, μού αρπάζει τον καρπό, με τραβάει αποτελεσματικά και επιδέξια μέσα από το άνοιγμα της πόρτας και την κλείνει πίσω μου. Στα δέκα μέτρα ήταν οι κολλητοί μου πηγαδάκι και με ρωτάνε με μπλαζέ ύφος "γιατί άργησες?" :lol: Μετά πήγαμε μπροστά-μπροστά 8)

Reaction score
383
Πολύ κοντά σε αναμνήσεις, πολύ μακρυά σε χρόνια: 11 αν θυμάμαι καλά...
Chris De Burgh στον Λυκαβυττό:
Spanish train με background ηλεκτρική καταιγίδα στο βάθος πίσω από την σκηνή!
Hey Jude με μια κιθάρα στο encore μέσα στην βροχή που μόλις είχε αρχίσει και όλο το θέατρο να τραγουδάει Να,να,να, νανανανα.... Και να μην φεύγει κανένας!

Ti λες αξιζει την τεταρτη να παω στο λυκαβητο ?

Reaction score
0
Porcupine tree και Love πριν απο 3 χρονια στον απαραδεκτο χωρο του ιδρυματος Ελληνισμου (ή καπως ετσι στην Πειραιως).Μεσα στον τσιγκο η ατμοσφαιρα ηταν πραγματικα εκπληκτικη και τα group τα δωσαν ολα.Κριμα που οι ελληνες διοργανωτες ηταν τοσο καραγκιοζηδες.

Reaction score
620
U2 - Elevation Tour Palau St. Jordi 2001

λίιιιιγο πιο κάτω λόγω μεγαλύτερης απόστασης από την σκηνή....

U2 - Zoo TV Tour Wembley 1993

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • rose.athens
    Not in the mood Mod
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.959
Members