Το καφενείο των φιλόζωων

jag

Μηνύματα
9.161
Reaction score
27.398
#1.500
Το ανέκδοτο: 🤓

Ένας Κρητικός βοσκός βρέθηκε στην Ομόνοια και ήθελε να επισκεφτεί μια ανιψιά του στην Καλλιθέα. Ρωτάει και του λένε να πάρει τον Ηλεκτρικό για Πειραιά. Κάνει όμως λάθος και κατεβαίνει στον Ταύρο. Του λένε ότι η Καλλιθέα είναι ο επόμενος σταθμός και αποφασίζει να μην περιμένει το επόμενο τρένο αλλά να ακολουθήσει τις γραμμές με τα πόδια.
Όπως πήγαινε, κάποια στιγμή ακούει πίσω το ΤΟΥΟΥΟΥ ΤΟΥΟΥΟΥ, γυρίζει, βλέπει ένα τρένο να έρχεται κατά πάνω και αρχίζει να τρέχει χτυπώντας …οι φτέρνες στους ώμους του. Λίγο πριν τον πατήσει το τρένο, πηδάει στη διπλανή γραμμή. Σε ελάχιστα λεπτά, ΤΟΥΟΥΟΥ ΤΟΥΟΥΟΥ από την άλλη μεριά τώρα. Αρχίζει πάλι να τρέχει προς τα πίσω αυτή τη φορά και πάλι λίγο πριν τον πατήσει πηδάει στη διπλανή γραμμή. Για να μην τα πολυλογώ, έτρεχε πάνω κάτω 3 ώρες ώσπου να φτάσει στην Καλλιθέα και στο σπίτι της ανιψιάς του εξουθενωμένος.

Τον βλέπει αυτή και του λέει:
-Ήντα γινε θείε, κάτσε να ξαποστάσεις για να μπορέσεις να μου μιλήσεις.

Βάζει μια τσαγιέρα στην κουζίνα να φτιάξει τσάι. Μετά από 5 λεπτά η τσαγιέρα άρχισε να σφυρίζει ΤΙΙΙΙ ΤΙΙΙΙ ΤΙΙΙΙ. Τη βλέπει ο κρητικός, γυαλίζει το μάτι του, την πετάει κάτω και την κάνει χίλια κομμάτια.

-Μα ήντα κάνεις εκεί θείε;

-Ετούτουσες τους διαόλους πρέπει να τους σκοτώνει κανείς όντεν είναι μικροί γιατί άνε μεγαλώσουνε γίνονται τρένα και σε πατούνε!

Eτουτοσές ο κροκόδειλος είναι ο σήφης τση φλόριντας :biggrin:
 



Mr Spock

demokratischer - sektor
Μηνύματα
18.410
Reaction score
50.370
1634805843362.png


...Λύπες, χαρές, ξενύχτια, βλακείες, όλα μαζί της. Δεν είχε κάνει λάθος ποτέ, ποτέ δεν είχε ενοχλήσει, ποτέ δεν είχε κάνει ζημιά. Είχε ένα ελάττωμα που το ήξερα, αν την άφηνες ελεύθερη σε μη περιφραγμένο χώρο έψαχνε να βρει φαγητό. Γελάγαμε, όμως. Είχε πλάκα. Ήξερα πως ακόμα κι αν φύγει, θα γυρίσει πίσω ή κάπως θα τη βρω. Στη δουλειά της ήταν εξαιρετική, είχε στωικότητα και οξυδέρκεια για τα πράγματα. Περάσαμε μαζί 12 χρόνια. Ήταν τα πιο παραγωγικά, τα ωραιότερα και ταυτόχρονα δυσκολότερα χρόνια και την είχα στο πλευρό μου...

1634805808573.png



 














Mr Spock

demokratischer - sektor
Μηνύματα
18.410
Reaction score
50.370
...η οικογένεια σεβόμενη δική του επιθυμία και για να τιμήσει τη μνήμη του, καλεί, όποιον το επιθυμεί, αντί στεφάνων, να πραγματοποιήσει δωρεά στην “Κιβωτό του Κόσμου” ή στο ΔΙ.ΚΕ.Π.Α.Ζ (Καταφύγιο Ζώων Σχιστού.)

 




Staff online

  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.316
Μηνύματα
2.858.280
Members
37.893
Νεότερο μέλος
k.dimitriadis
Top