Το καφενείο των φιλόζωων

Reaction score
26.623
Δεν είναι θκιάμ η γάτα, είδε φως, μπήκε και γέννησε 8 σκουλήκια, τα λυπήθηκα και τώρα τα μεγαλώνω.
ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΓΟΥΡΙ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΣΟΥ.

ΔΕΝ ΣΕ ΔΙΑΛΕΞΕ ΤΥΧΑΙΑ. :) :)

ΥΓ.ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΔΩΣΕΙΣ ΜΠΑΜΙΕΣ.... :p

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
52.486
ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΓΟΥΡΙ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΣΟΥ.

ΔΕΝ ΣΕ ΔΙΑΛΕΞΕ ΤΥΧΑΙΑ. :) :)

ΥΓ.ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΔΩΣΕΙΣ ΜΠΑΜΙΕΣ.... :p
Η γειτονιά που μένω είναι τίγκα στις αδέσποτες γάτες, τούτη δεν τη είχα δει ποτέ, είναι μάλλον από τη απάνω γειτονιά και είχε εικόνα της πίσω αυλής, σου λέει εδώ θα τα γεννήσω που έχει ησυχία και ασφάλεια.
Σαν ψυχοπονιαρης μόλις τα είδα τα λυπήθκα, άλλος θα τα είχε πετάξει (το κάνουν συχνά οι άνθρωποι) εγώ πήγα s/m και πήρα τροφές.
Τώρα μεγάλωσαν και τρώνε κανονικά τροφή, ήμαστε στη φάση της εκπαίδευσης, σκαρφαλώνουν, παίζουν, σήμερα σκαρφαλωσαν απο ένα δέντρο και για πρώτη φορά αντίκρυσμα κάτι άλλο εκτός της αυλής που βλέπουν 2 μήνες συνεχώς. Έπρεπε να τα δεις, είχαν πολύ φάση, το ένα έπεσε από 4 μέτρα ύψος πάνω στο τσιμέντο, έκανε ένα εκκωφαντικό πλάτς και τη επόμενη στιγμή έπαιζε με τα άλλα κατσούλια, εγώ νόμιζα ότι έμεινε στο τόπο.
Αν στο μέλλον δεν φύγουν, υπάρχει κάποια υπηρεσία που μπορώ να απευθυνθώ?
Αλλιως θα τα βάλω αγγελία εδώ μέσα, τι άλλο να κάνω?

1000012724.jpg

Reaction score
26.623
Η γειτονιά που μένω είναι τίγκα στις αδέσποτες γάτες, τούτη δεν τη είχα δει ποτέ, είναι μάλλον από τη απάνω γειτονιά και είχε εικόνα της πίσω αυλής, σου λέει εδώ θα τα γεννήσω που έχει ησυχία και ασφάλεια.
Σαν ψυχοπονιαρης μόλις τα είδα τα λυπήθκα, άλλος θα τα είχε πετάξει (το κάνουν συχνά οι άνθρωποι) εγώ πήγα s/m και πήρα τροφές.
Τώρα μεγάλωσαν και τρώνε κανονικά τροφή, ήμαστε στη φάση της εκπαίδευσης, σκαρφαλώνουν, παίζουν, σήμερα σκαρφαλωσαν απο ένα δέντρο και για πρώτη φορά αντίκρυσμα κάτι άλλο εκτός της αυλής που βλέπουν 2 μήνες συνεχώς. Έπρεπε να τα δεις, είχαν πολύ φάση, το ένα έπεσε από 4 μέτρα ύψος πάνω στο τσιμέντο, έκανε ένα εκκωφαντικό πλάτς και τη επόμενη στιγμή έπαιζε με τα άλλα κατσούλια, εγώ νόμιζα ότι έμεινε στο τόπο.
Αν στο μέλλον δεν φύγουν, υπάρχει κάποια υπηρεσία που μπορώ να απευθυνθώ?
Αλλιως θα τα βάλω αγγελία εδώ μέσα, τι άλλο να κάνω?

View attachment 368027
ΚΡΑΤΗΣΕ ΤΑ ΣΕ ΗΜΙΕΛΕΥΘΕΡΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΦΟΣΟΝ ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΑ.

ΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΣΤΕΙΡΩΣΗ.

ΕΤΣΙ ΕΙΧΑ ΣΤΟ ΕΞΟΧΙΚΟ 17 ΓΑΤΕΣ.

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
52.486
ΚΡΑΤΗΣΕ ΤΑ ΣΕ ΗΜΙΕΛΕΥΘΕΡΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΦΟΣΟΝ ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΑ.

ΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΣΤΕΙΡΩΣΗ.

ΕΤΣΙ ΕΙΧΑ ΣΤΟ ΕΞΟΧΙΚΟ 17 ΓΑΤΕΣ.
Στη μόνιμη κατοικία έχω και γω 10 γάτες καλοταϊσμενες, στειρωμένες σε άνετο χώρο και ελεύθερες.
Στη Αθήνα δεν μπορώ να έχω τόσα γατιά, δεν υπάρχουν οι συνθήκες.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • spylab
    Shalom

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.333
Members
38.446
Νεότερο μέλος
Gian