Το καφενείο των φιλόζωων

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
52.841
Υπάρχει λόγος και τον ξέρει η διαχειριστική ομάδα,

γι' αυτό είναι το μοναδικό μέλος που του το επιτρέπουμε.
Επίσης εγω ειμαι το μοναδικό μέλος που μου επιτρέπει η διαχειριστικη ομάδα να ανεβάζω τις μπάμιες μου.
Να τα λέμε και αυτά!! :lolsign:

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
52.841
Έχω κάνει ένσταση και αν συνεχίσουν να σου επιτρέπουν, θα παραιτηθώ!
Ναι καλά, τώρα σε πιστέψαμε!
Το ίδια υπόσχεση είχα δώσει και γω κάποτε για τη Πασοκάρα.
Αν συνεχίσουν να εκλέγουν άκυρους προέδρους, δεν θα τους ξανά ψηφίσω. :lolsign:

Abessalom

Βαρώνος
Reaction score
39.502
Φαινόταν ότι ήδη είχε πρόβλημα η γάτα, τώρα που την πάτησε φυσικά έχεις δίκιο

ika

News
Reaction score
16.166
Αν τον πιάσουν, θα πει πως της έκανε υποβοηθούμενη ευθανασία για να μην την πατήσει κανένα αυτοκίνητο

Reaction score
4.083

Reaction score
4.083

Reaction score
4.083

Reaction score
4.083

Abessalom

Βαρώνος
Reaction score
39.502
Ακριβώς, το φυσικό σπίτι της αρκούδας.

Και ο πρώτος νεκρός, όπως φαίνεται, στη χώρα μας τα τελευταία χρόνια από επίθεση αρκούδας

Reaction score
4.083

Abessalom

Βαρώνος
Reaction score
39.502
"σύμφωνα με συντονιστή περιβαλλοντικής οργάνωσης"

Αφού ξέρει αυτός γιατί επιτέθηκε η αρκούδα, τι να λέμε οι υπόλοιποι. Ερευνητέο ωστόσο αυτό που αναφέρει, εάν πρόκειται όντως για μέρος όπου απαγορεύεται η είσοδος.

Reaction score
4.083
"σύμφωνα με συντονιστή περιβαλλοντικής οργάνωσης"

Αφού ξέρει αυτός γιατί επιτέθηκε η αρκούδα, τι να λέμε οι υπόλοιποι. Ερευνητέο ωστόσο αυτό που αναφέρει, εάν πρόκειται όντως για μέρος όπου απαγορεύεται η είσοδος.
Η οργάνωση είναι η Καλλιστώ.
Το Παρθένο Δάσος Φρακτού, καθώς βρίσκεται σε μία ιδιαίτερα δυσπρόσιτη περιοχή στο βόρειο τμήμα του δασικού συγκροτήματος, παραμένει αδιατάρακτο από τον άνθρωπο εδώ για εκατοντάδες χρόνια, γι’ αυτό και αναπτύσσεται, αναγεννάται και εξελίσσεται φυσικά. Έχει κηρυχθεί ήδη από τη δεκαετία του 1980 «Διατηρητέο Μνημείο της Φύσης». Στο πλαίσιο της θεσμοθέτησης του Εθνικού Πάρκου Οροσειράς Ροδόπης, έχει χαρακτηριστεί ως περιοχή Απόλυτης Προστασίας της Φύσης, όπου δεν επιτρέπεται καμιά ανθρώπινη δραστηριότητα, παρά μόνο η επιστημονική έρευνα και κάποιες δράσεις διαχείρισης για τη διατήρηση του χαρακτήρα της περιοχής.

Abessalom

Βαρώνος
Reaction score
39.502
Η οργάνωση είναι η Καλλιστώ.
Το Παρθένο Δάσος Φρακτού, καθώς βρίσκεται σε μία ιδιαίτερα δυσπρόσιτη περιοχή στο βόρειο τμήμα του δασικού συγκροτήματος, παραμένει αδιατάρακτο από τον άνθρωπο εδώ για εκατοντάδες χρόνια, γι’ αυτό και αναπτύσσεται, αναγεννάται και εξελίσσεται φυσικά. Έχει κηρυχθεί ήδη από τη δεκαετία του 1980 «Διατηρητέο Μνημείο της Φύσης». Στο πλαίσιο της θεσμοθέτησης του Εθνικού Πάρκου Οροσειράς Ροδόπης, έχει χαρακτηριστεί ως περιοχή Απόλυτης Προστασίας της Φύσης, όπου δεν επιτρέπεται καμιά ανθρώπινη δραστηριότητα, παρά μόνο η επιστημονική έρευνα και κάποιες δράσεις διαχείρισης για τη διατήρηση του χαρακτήρα της περιοχής.

Θα μου επιτρέψεις να περιμένω κάποια εγκυρότερη πηγή από τους όπως φαίνεται πρόθυμους... απολογητές ακόμη και αρκούδων.

Ένας άνθρωπος σκοτώθηκε. Θα μπορούσαν να συγκρατηθούν από τις θεωρίες τους οι διάφοροι μαϊντανοί μέχρι να συλλεχθούν επαρκή στοιχεία, δεν νομίζεις;

Όπως διαβάζω ελέγχεται ακόμη και ότι το περιστατικό έλαβε χώρα εντός του αυστηρώς προστατευόμενου πυρήνα του δάσους (γιατί όλο το Φρακτο δεν τελεί υπό το ίδιο καθεστώς, απόδειξη ότι γενικώς είναι επισκέψιμο).

Reaction score
4.083
Θα μου επιτρέψεις να περιμένω κάποια εγκυρότερη πηγή από τους όπως φαίνεται πρόθυμους... απολογητές ακόμη και αρκούδων.

Ένας άνθρωπος σκοτώθηκε. Θα μπορούσαν να συγκρατηθούν από τις θεωρίες τους οι διάφοροι μαϊντανοί μέχρι να συλλεχθούν επαρκή στοιχεία, δεν νομίζεις;

Όπως διαβάζω ελέγχεται ακόμη και ότι το περιστατικό έλαβε χώρα εντός του αυστηρώς προστατευόμενου πυρήνα του δάσους (γιατί όλο το Φρακτο δεν τελεί υπό το ίδιο καθεστώς, απόδειξη ότι γενικώς είναι επισκέψιμο).
Θυμίζουμε πως τα δύο άτομα μπήκαν σε δάσος. Και να μην είχαν εισέλθει σε περιοχή απόλυτης προστασίας (που όπως αναφέρεται, αυτό έκαναν), ήταν πιθανό να συναντήσουν άγρια ζώα. Το άγριο ζώο λειτουργεί με το ένστικτο. Δεν θα κατηγορηθεί αυτό για την αντίδρασή του απέναντι σε μια απειλή.

Ακόμα και για τα δεσποζόμενα ζώα, εάν κατσιάσεις μια γάτα, στο τέλος θα σου χώσει νυχιά και με το δίκιο της.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.533
Members
38.459
Νεότερο μέλος
nikolaosgeo