Το καφενείο των φιλόζωων

Reaction score
785
εγω φορωντας αλλα "γυαλια":

βλεπω οτι βολταρει ανεξελεγκτα και... ανενοχλητα, ο μεγαλυτερος και επικινδυνοτερος θηρευτης του πλανητη,
σε μερη που τα εκανε "δικα" του, χωρις να αφησει ανασες σε κανενα αλλο ειδος.
φιλικα.

Σταύρος Λαγκαδιανός

Το αγοράκι με τα σπίρτα
Reaction score
33.260
όταν μπαίνει μέσα στο σπίτι σου.
Κάνε ότι κοιμάσαι. :lolsign:
εγω φορωντας αλλα "γυαλια":

βλεπω οτι βολταρει ανεξελεγκτα και... ανενοχλητα, ο μεγαλυτερος και επικινδυνοτερος θηρευτης του πλανητη,
σε μερη που τα εκανε "δικα" του, χωρις να αφησει ανασες σε κανενα αλλο ειδος.
φιλικα.
Αν αποφασίσει η φύση να τού βάλει πρόστιμο, άστα βράστα.

Σταύρος Λαγκαδιανός

Το αγοράκι με τα σπίρτα
Reaction score
33.260
Τελικά είμαι ή δεν είμαι ο μεγαλύτερος θηρευτής του πλανήτη όταν κάνω ότι κοιμάμαι στην ίδια τη φωλιά μου;
Με τα όπλα του, τα σέα και τα μέα του, είναι.
Ακόμα χειρότερα, αισθάνεται μοναδικός ιδιοκτήτης και αφέντης του πλανήτη. Φοιτητής βιολογικού είδα εκτενέστατα πώς συμπεριφέρεται στα πειραματόζωα και στα πειραματόφυτα. Ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για να πω από τότε: Η ανθρωπότητα εξαπλώνεται στον πλανήτη σαν μολυσματική ασθένεια. Θα έλθει κάποτε η ώρα που θα μάς ρίξει το αντιβιοτικό.
Αυτό δεν αλλάζει από τη μεμονωμένη περίπτωση να βρεθεί άοπλος απέναντι σε ζώο με 5πλάσιο βάρος, 5πλάσια μυϊκή δύναμη και 3πλάσια δύναμη πυρός (δόντια, νύχια). Ακόμα και τότε, το ζώο αν δεν προκληθεί, αν δεν νοιώσει ότι κινδυνεύει κι αν δεν βρίσκεται στο φάσμα της λιμοκτονίας θα προτιμήσει να αποφύγει τον άνθρωπο.

Abessalom

Βαρώνος
Reaction score
39.837
Βρε άσε για το ανθρώπινο είδος ως ιδέα. Για τη γυναίκα στο χωριό που μπήκε η αρκούδα στο ίδιο της το σπίτι και δεν υπήρχε τρόπος να την βγάλουν.
Τράβα πες σε αυτή ότι είναι ο μεγαλύτερος θηρευτής του πλανήτη κλπ.
Ο άνθρωπος δηλαδή δεν έχει ως ζώο έναν ελάχιστο πυρήνα φυσικών δικαιωμάτων; Κάθε ζώο δεν έχει τη φωλιά του;

Σταύρος Λαγκαδιανός

Το αγοράκι με τα σπίρτα
Reaction score
33.260
μπήκε η αρκούδα στο ίδιο της το σπίτι και δεν υπήρχε τρόπος να την βγάλουν.

Ο άνθρωπος δηλαδή δεν έχει ως ζώο έναν ελάχιστο πυρήνα φυσικών δικαιωμάτων; Κάθε ζώο δεν έχει τη φωλιά του;
Προφανώς πεινούσε και σίγουρα δεν κατέχει περί ιδιοκτησίας και οικιακής ειρήνης. Αυτό όμως είναι μεμονωμένο περιστατικό. Ποια είναι η πρόταση? Να τουφεκάμε τα άγρια ζώα αν μπουν παράνομα στο σπίτι μας? Υπάρχουν ειδικοί που γνωρίζουν πώς να προσελκύσουν και απομακρύνουν την αρκούδα.

Abessalom

Βαρώνος
Reaction score
39.837
Δεν ξέρω ποια είναι η πρόταση. Αυτό που λες θα ήταν μια λύση πριν βγει νόμος που το απαγορεύει. Τώρα το κράτος που βγάζει τέτοιους νόμους το μόνο αυτονόητο είναι να στείλει αμελλητί έναν εκπαιδευμένο θηριοδαμαστη για την απομάκρυνση.

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.613
Members
38.473
Νεότερο μέλος
Shawsounds