Το καφενείο των φιλόζωων

Abessalom

Βαρώνος
Reaction score
41.267
Γιατί ενώ δεχόμαστε ότι υπάρχουν άνθρωποι φύσει επιθετικοί, δυσκολευόμαστε να το δεχθούμε για έναν σκύλο που στο κάτω κάτω είναι και ζώο; Εδώ φαίνεται να επιτίθεται δίχως λόγο στον ίδιο του τον ιδιοκτήτη και μάλιστα να μην τον αφήνει επί 45 λεπτά

Reaction score
27.709
ΒΑΣΙΚΑ ΗΛΙΘΙΟΙ.....

Ο ΜΠΑΜΠΗΣ ΡΟΤ ΦΙΛΟΥ 50 ΚΙΛΑ ΟΠΟΤΕ ΜΕ ΒΛΕΠΕΙ ΜΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΥΠΟΔΟΧΗ

ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΡΙΒΕΤΑΙ ΓΙΑ ΜΑΣΑΖ....

Ο ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΣ Ο ΜΠΕΝ ΟΤΑΝ ΒΟΥΤΑΓΑ ΣΤΗΝ ΠΙΣΙΝΑ ΕΡΧΟΤΑΝ ΝΑ ΜΕ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΙ

ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΒΟΛΤΕΣ ΓΥΡΩ ΜΟΥ.

Ο ΠΡΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΣ ΡΕΞ ΟΠΟΤΕ Μ ΕΒΛΕΠΕ ΜΟΥ ΕΦΕΡΝΕ ΤΟ ΣΧΟΙΝΙ ΤΟΥ ΓΙΑ

ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ....60 ΚΙΛΑ ΣΚΥΛΟΣ. ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΟΥ ΜΕΡΑ ΤΟΝ ΕΙΔΑ ΜΙΣΟ ΑΠΟ

ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΚΑΙ ΕΚΛΑΨΑ.

Γιατί ενώ δεχόμαστε ότι υπάρχουν άνθρωποι φύσει επιθετικοί, δυσκολευόμαστε να το δεχθούμε για έναν σκύλο που στο κάτω κάτω είναι και ζώο; Εδώ φαίνεται να επιτίθεται δίχως λόγο στον ίδιο του τον ιδιοκτήτη και μάλιστα να μην τον αφήνει επί 45 λεπτά
ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΣ.

Last edited:

Σταύρος Λαγκαδιανός

Το αγοράκι με τα σπίρτα
Reaction score
34.784
Για τα σκυλιά είναι θέμα εκπαίδευσης, πολύ περισσότερο από τον χαρακτήρα.

Reaction score
27.709
Δεν υπάρχει η πιθανότητα να "τρελάθηκε" ο σκύλος, λόγω κάποιας διαταραχής της υγείας του;
ΣΑΦΩΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΡΟΛΟ

ΤΟΝ ΠΑΙΖΕΙ Η ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ.

ΑΜΑ ΕΧΕΙ ΞΕΦΥΓΕΙ Ο ΣΚΥΛΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ ΠΛΕΟΝ.

Σταύρος Λαγκαδιανός

Το αγοράκι με τα σπίρτα
Reaction score
34.784

Abessalom

Βαρώνος
Reaction score
41.267

"Σε κάθε περίπτωση οι αρμόδιες αρχές θα πρέπει να διερευνήσουν τις συνθήκες που οδήγησαν στο θάνατο δια πυροβολισμού του σκυλιού και τον τραυματισμό του ανθρώπου και να εξαχθούν συμπεράσματα. "

Δεν το κατάλαβα καλά αυτό. Εντάξει για το πώς ζούσε το ζώο, αλλά τι υπονοείται με τη διερεύνηση των συνθηκών που οδήγησαν στο θάνατο δια πυροβολισμού, να ελεγχθεί και ο αστυνομικός που πυροβόλησε έναν σκύλο καταφανώς εκτός ελέγχου, για να σώσει μια ανθρώπινη ζωή, και δη τον άνθρωπο που επί τρία τέταρτα της ώρας κατασπαραζε ο σκύλος και ο οποίος τώρα χαροπαλεύει; Δλδ κάπου όπα.

Reaction score
27.709
ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΠΙΣΤΕΨΑΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΖΩΝΤΑΝΟ "ΤΡΕΛΛΑΘΗΚΕ" ΚΑΙ ΒΓΑΛΑΜΕ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ.

ΤΩΡΑ ΜΑΘΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΣΚΥΛΟΥ ΟΠΟΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ

ΟΤΙ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΓΕΛΟΙΟ ΚΑΙ Ο ΣΚΥΛΟΣ ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ ΜΙΑ ΧΑΡΑ.

ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΖΩΝΤΑΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ......

Abessalom

Βαρώνος
Reaction score
41.267
Δλδ τι παραπάνω μάθαμε από το ότι ο ιδιοκτήτης διατηρούσε τον σκύλο του στην αυλή καφετέριας που έκλεισε;
Κάποιο σπρέι για θεραπεία προσπαθούσε να του βάλει ο άνθρωπος, αυτό δείχνει το βίντεο.

Reaction score
7.792
Σκυλιά μόνο από το εκτροφείο @ Zizik. ( 52 κιλά αλλά ψυχούλες )
Όποιος τα βλέπει χέζεται , όποιος τα ξέρει χαίρεται.
Έχω ησυχάσει .από τις διάφορες ευπαθείς ομάδες ( λόγω της εμφάνισης του σκύλου ) αλλά η αυλή κάθε απόγευμα ειναι γεμάτη παιδιά που παίζουν με τον σκύλο.

Abessalom

Βαρώνος
Reaction score
41.267

Δλδ εάν σου επιτεθεί άγριο ζώο και σε κατασπαράζει κανείς αίτηση στον εισαγγελέα και περιμένες....

Αναμένω να εφαρμοστεί πλήρως ο νόμος.
Η ψευδής καταμήνυση, αναφερομαι στις κατηγορίες κατά του αστυνομικού, είναι και αυτή ποινικό αδίκημα

Zizik

Safety Last
Administrator
Reaction score
79.125
Τη γλύτωσε ο γούρουνος! 😍

Γυρνάμε σούρουπο την περασμένη εβδομάδα, πάλι μέσα στον κήπο ο γούρουνος. Τον κυνηγάω, φωνάζω στο Ντολμαδάκι να ανοίξει την πόρτα για να φύγει, περνάει αγνοώντας την πόρτα και ανεβαίνει την πέτρινη σκάλα προς το σπίτι. Βλέπει σκλάκια και Ντολμαδάκι και ΓΥΡΝΑΕΙ ενώ τρέχω πίσω του! Τρέχω σαν την τρελή με τις σαγιονάρες, πηδάω σε ένα πεζούλι, περνάει δίπλα και φεύγει απο τη νέα τρύπα που άνοιξε στο σύρμα. :roflmao:

Το πρωί κόντεψα να πάθω εγκεφαλικό γιατί ξαναμπήκε και έκανε αυτό, ακριβώς μπροστά στο σπίτι:

1762190102454.jpeg

Έφερα τον κύριο Μπαλάφα με τα συρματοπλέγματα που αρνήθηκε να έρθει για τοποθέτηση επειδή έχει φυτά...
Μου έδωσε όμως άμεση λύση και μέχρι το απόγευμα είχε φέρει πλέγμα χοντρό 5x1,5, 22 για να καλύψουμε σχεδόν όλη την πλευρά με τους βοηθούς μου:

1762190336309.jpeg

Μετά απο 3 απογεύματα, τέλος τα αγριογουρουνοπροβλήματα.
Λίπασμα και υπομονή τώρα. Και να μην κάνει κρύο για έναν μήνα. :)

1762190584223.jpeg

Δεν μου άρεσε καθόλου η ιδέα να τον σκοτώσουμε τον 🐷. Είναι πανέξυπνος και εφευρετικός!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.559
Members
38.572
Νεότερο μέλος
Bee